REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O clădire din Jupiter, deținută de Murad, așteaptă să fie renovată! Video

O clădire din Jupiter, deținută de Murad, așteaptă să fie renovată! Video

Mirela PASCAL 5 ianuarie 2023 | 00:00 2620

Litoralul românesc e un șantier veșnic. Se construiește pe bandă rulantă, iar acolo unde nu întâlnim schele pe clădiri, le găsim în paragină, abandonate de proprietari. O astfel de clădire ne-a luat ochii, în Jupiter. Este un fost restaurant, care se numea Amur, și care astăzi zace în nepăsare. Interiorul este demn de filmele de groază… mai ales dacă-l vizitezi noaptea.


Pe litoralul românesc sunt zeci de clădiri abandonate de ani buni, construcții în paragină situate chiar în mijlocul stațiunilor turistice. O astfel de clădire regăsim și în Jupiter, un fost restaurant care arată ca după bombardamente…ai zice că au vizitat-o rușii.

Dacă în exterior, imaginea este dezolantă, dacă pășești înăuntru te trec toți fiorii. Ușile, geamurile au dispărut, pereții sunt scorojiți și, în unele zone, a crescut și vegetație, iar resturile menajere și mobilier dezafectat stau la loc de cinste.  


Potrivit informațiilor noastre, clădirea ar fi deținută de Jupiter SA, controlată de Mohammad Murad, cel mai mare investitor din sudul litoralului. L-am contactat și noi pentru un punct de vedere, însă acesta nu a răspuns apelurilor noastre.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In 90-92 voi nu ati vrut stat legionar. Ati cam votat FSN astia mai doby si restul cu un neuron in plus pe Ratiu si Campeanu. Deci in loc sa se repartizeze hectarele si activele din statiuni cetatenilor sau primariilor (ca au luat si strazile odata cu terenurile) s au facut diferite societati care le au demolat le au tinut in paragina si au vandut cat s a putut smecherilor si strainilor. Acum ... ce sa mai faceti doar sa votam Noua Dreapta sa le luam inapoi si sa ii judecam pe faptasi. Dar asta nu o sa se intample ca va vrajesc astia de sus cu altele. Doar nu credeti ca Sosoaca a aparut asa netam nesam peste noapte dupa ce ce era la PSD cand urla Vadim degeaba.
1
0
Murat nu a dat spaga unde trebue,asta-i la romanica.Dar nu vedeti ce primari si ce politicieni au reprezentat Ro si jud C-ta,timp de 33 de ani.Noi romani nu ne vedem gunoaele noastre si le vedem la alti.De aceia suntem aicea.
1
0
Uitati-va la bijuteria de Phoenicia din Mamaia unde prostii dau o caciula de bani pt mizerie, mucegai in camere, apa care curge din instalatia de aer conditionat un camere, din baie in camera, mincare de 2 lei dar nimeni nu zice nimic sa nu picam de p****i in fata cunoscutilor ca am luat teapa.
0
2
Dacă tot ați ajuns in Jupiter trebuia sa mergeți și pe faleza care duce spre Neptun…. sa vedeți acolo…
1
0
Restaurantul se numește Orizont ,aparține Sc.Jupiter sa
0
0
Sunt de parere ca ar trebui sa ii aducem ode lui Murad pt ce a facut la Olimp , dar suntem ordinari ca natie si cautam coastele sa ii infigem cutitul ca inca mai are cateva cladiri nerenovate… credeti ca vor ramane asa? Si omul asta nu are visteria nelimitata ci probabil ca tre sa mai si incaseze ca sa se ooata apuca de restul! Felicitari lui pt “minunea” de la Olimp!
0
4
Da,Jupiter SA a fost achizitionata de cate “cel mai mare investitor in turism” si acest Murat a lasat-o in paragina,vezi si hotelul in paragina din centrul Neptunului,in spate la Km 0.Replica,nu a semnat Murat contractul de sponsorizare pe 2023?Asa se pare ca pana acum numai lapte si miere despre Murat…
6
0
Este detinuta de Jupiter SA și controlata de Murad? Adică Murad are Jupiter SA? Ori e a lui Murad, ori a lui Jupiter SA. Nu știu sa mai existe JUPITER SA.Toate societățile pe acțiuni s au matrasit. Neptun Olimp SA, Jupiter SA, Urmează Thr SA. Mai atenți la exprimare
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367