REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O clasă de la Liceul Callatis din Mangalia, în pericol de desființare. Iată ce soluție s-a găsit!

O clasă de la Liceul Callatis din Mangalia, în pericol de desființare. Iată ce soluție s-a găsit!

Replica API 27 august 2018 | 00:31 556

Indignare în rândul părinților elevilor din clasa a VI-a de la Liceul Callatis din Mangalia: pentru că numărul elevilor din clasa a VI-a C era prea mic, conducerea unității de învățământ a pus problema desființării acesteia și mutării elevilor către alte unități școlare. Vineri, 24 august a.c., a avut loc ședința Consiliului de Administrație al Liceului Callatis, la care a participat și primarul Mangaliei, Cristian Radu, la solicitarea părinților, și a fost găsită o soluție.

„Inițial, conducerea liceului a propus desființarea acestei clase din lipsă de elevi, iar elevii transferați către alte unități școlare, efectivul fiind doar de 14 copii prezenți la clasă. În urma discuțiilor, de comun acord cu membri CA, s-a stabilit completarea numărului de elevi, până la 18, iar în aceste condiții actul educațional se va putea desfășura în condiții normale. Fiecare director al unei unități școlare este liber să managerieze activitatea școlii așa cum crede de cuviință, însă trebuie să țină întotdeauna cont de doleanțele elevilor și părinților, precum și de alți factori implicați în desfășurarea activității didactice. Mă bucur că s-a ajuns la un consens, iar peste puțin timp elevii vor începe noul an școlar în aceeași formulă, în aceeași instituție dragă lor. Întotdeauna voi susține actul educațional, accesul la educație și performanța școlară. Urez încă de pe acum tuturor cadrelor didactice din Mangalia, elevilor și părinților, mult succes în anul școlar care bate la ușă!”, a afirmat primarul Cristian Radu.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca in timp ce oamenii protestau impotriva demolarii garajelor, in consiliul local, domn primar, radu Cristian, a propus, si s-a si votat favorabil, cca 20 de de propuneri cu drept de superficie pentru constructia de garaje ale acolitilor sai!!!
1
0
Mare isprava domn primar!!! Ai dat de greu, mergi si de odihna acum sa nu-ti scada glecemia...
2
0
Nu o clasa de liceu ci toate liceele de stat trebuie sa dispara, sa nu mai vedem elevi de liceu care in timpul orelor merg la barururi sa fumeze si sa bea pe banii nostrii ai contribuabilor, iar profesorii in schimbul unor sume de bani ii trec clasa.Dupa 28 de ani nimeni nu are curajul sa spuna ca suntem tara cu cei mai multi absolventi de liceu care nu stiu sa citeasca si sa scrie corect.
1
3
Radu C. la o sedinta de C.A. la o scoala??? Posibil sa-l fi confundat cu cineva. Asta face alergie cind aude de scoala. Alaturi de "consilierul local" sorin andrei- cine se aseamana se aduna, mai lipsesc din poza ciuraru si mihai sorin...
4
0
Senzational! Asta da stire! Ca sa vezi cat face un primar bun! A gasit el, cautand prin Mangalia, inca vreo patru loaze cu care sa aduca efectivul de elevi la o cifra rezonabila... Mare isprava! De fapt, a luat de pe la clasele A si B cat a trebuit ca sa faca 18... Dar directoarei acelui liceu nu i-a trecut prin cap un lucru atat de simplu? Atunci ce cauta in functie?! Sau e pusa pe pile?...
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272