REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O FABRICĂ de parfumuri răsare pe Aurel Vlaicu

O FABRICĂ de parfumuri răsare pe Aurel Vlaicu

Replica API 24 aprilie 2020 | 08:11 22217

O firmă din Pitești a obținut un certificat de urbanism pentru amenajarea spațiului de pe bulevardul Aurel Vlaicu, numărul 125, unde „va răsări” o fabrică de parfumuri și produse cosmetice. Societatea are deja un punct de lucru în Constanța, mai exact, un depozit pe strada Verde, numărul 31.

Primăria Constanța a eliberat pentru Fildas Trading SRL care construiește la Constanţa o fabrică de parfumuri şi produse cosmetice o nouă autorizație de urbanism a proiectului în curs de execuție, autorizat încă de anul trecut cu nr. 864/03.06.2019. Denumirea lucrării este "amenajare spațiu existent prin recompartimenări interiorare în vederea amenajării unei fabrici de parfumuri și produse cosmetice, depozit aferent și spații de birouri, inclusive amenajări exterioare”.

Investiţia va fi realizată în municipiul Constanţa, bulevardul Aurel Vlaicu nr. 125, bloc LOT 9/1.

Fildas Trading SRL, distribuitor de produse farmaceutice

Fildas este un grup de companii din România, înființat în 1991 de Anca Vlad. Din cadrul grupului fac parte distribuitorul de medicamente Fildas Trading, rețeaua de farmacii Catena și magazinele de cosmetice Naturalis.

Grupul Fildas - Catena a avut afaceri cumulate de 7,7 mld. lei în 2018 din divizia de distribuţie de medicamente prin distribuitorul Fildas Trading şi retail farma, cu farmaciile Catena, în creştere cu 40% faţă de anul trecut. Astfel, grupul trece pe primul loc în clasament după vânzări, depășind grupul A&D Pharma (distribuitorul Mediplus şi farmaciile Sensiblu), care a înregistrat 5,6 mld. lei în 2018.

Societatea Fildas Trading are sediul social în municipiul Piteşti și este unul dintre cei mai mari importatori și distribuitori de suplimente, produse farmaceutice, dermato-cosmetice și tehnico-medicale din România. Scopul principal al companiei Fildas îl reprezintă îmbunătățirea sistemului de distribuție a medicamentelor către farmacii, spitale și alte tipuri de clienți.

Societatea are mai multe puncte de lucru în întreaga țară, inclusiv în municipiul Constanţa, mai exact pe strada Verde, numărul 31.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un articol de toata jena, prezentat intr-un mod tendentios dar ce pretentii sa ai de la o tarancuta din comina Jijila, judetul Tulcea...
1
0
Sunteti un ziar de dobitoci si de 2 lei, nici cand se creeaza locuri de munca in oras nu e bine. Secaturilof
6
0
Foarte bine sa produca mult sapun, sapun romanesc, sa fie mai ieftin si bun ca sa ne putem spala mai mult si mai ieftin. Vrem sapun romanesc, vrem sapun si apoi si cu parfum. Ar putea folosi algele marine care umplu malul marii si pe care nu le foloseste nimeni. Din alge se pot face multe cosmetice iar materie prima se gaseste la greu! Succes!
7
1
Zi-i lu curva de ma-ta ca si-a uitat chilotii la mine.
6
4
Mori, zdreanta legionara! Sa sugi tu pula cu tot neamul tau de beneficiari de pensie de Bulgaria!
14
4
Sugi pula.
5
17
Ipocritule, tu vorbesti, neam de legionari, atarnatorule. Sa vi se taie pensiile de Bulgaria!
29
5
Schimbati titlu cu "rasare", pentru ca sunteti IPOCRITI !
14
1
Bine ca nu sunt cocalari zdrente din Constanta. Neam de secaturi
10
25
Daca nu sunt machidoni e foarte bine!
32
9
De ce "rasare"? cata condescedenta si prostie. E un lucru bun, un loc de productie si nu de comercializare a unor produse importate. Locuri noi de munca, venituri in plus la buget. Sunt lucruri de admirat, nu de luat peste picior. mizerabil "jurnalism" practicati.
46
1
Este un lucru benefic in Constanta, construirea unei fabrici. Ne-am saturat de construirea numai de blocuri si iar blocuri, neaparat pe spatiile verzi.
57
1
asta e ok. O sa ne putem angaja si noi din constanta paznici la poarta.
24
15

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272