REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

O familie cu opt copii și mama grav bolnavă, din județul Constanța, are nevoie de ajutor!

O familie cu opt copii și mama grav bolnavă, din județul Constanța, are nevoie de ajutor!

Replica API 11 iulie 2019 | 23:31 2838

O familie cu opt copii are nevoie de ajutor urgent, iar reprezentanții Asociației United Hands România a demarat o campanie pentru sprijinirea acestora. Familia locuiește, în prezent, într-o casă din comuna Deleni, în condiții improprii.

„Proiectul nostru, „Bucurie în fiecare zi” a debutat în week-end în satul Deleni. O familie cu opt copii are nevoie de ajutor urgent! Sunt șase băieți – 2 ani, 3 ani, 4 ani, 8 ani, 10 ani și 12 ani - și două fete – 18 ani și 20 de ani -, care au rămas în stradă și, după câteva săptămâni de dormit sub cerul liber, o doamnă care le-a auzit povestea le-a dăruit casa părintească din Deleni. Din păcate, casa cu greu poate fi locuită. Nu există geamuri, uși, mare parte este din chirpici, o parte cu BCA este neterminată. Acoperișul este aproape de a ceda, cu părți improvizate. Nu au apă curentă, aragaz, butelie, gătesc pe un grătar improvizat afară. Nu au nici lemne. În casă există de fapt două camere mici, cu câte o saltea în fiecare cameră.

Au nevoie de materiale de construcții și oameni care să se implice cu ajutor, mobilă și lemne. Copiii visează la o bicicletă...

Noi le-am oferit deja alimente, frigider, masă, două scaune, haine, jucării, produse de igienă și curățenie, însă este nevoie de mult mai mult. Inclusiv de lapte praf și scutece, o cădiță pentru baie.

Din câte ni s-a spus, mama este grav bolnavă, însă copiii par îngrijiți, în ciuda condițiilor în care locuiesc.

Cine dorește să se implice, ne poate contacta, pentru că ne dorim să le facem o vizită nouă cât de curand.

CONT: RO38MIRO-0000-50645967-0001 -ProCredit Bank, Sucursala Constanța Adresa : Str. Amzacea, nr. 21 Constanța 900259

Nr. Telefon: 040-723-311-853”, este mesajul transmis de United Hands România.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intrati pe facebook si cautati Denisa Amet Elmas sa vedeti si voi cat de amarati sunt acesti mincinosi! Apropo fata de 20 ani nu este fata ei ci o sursa de facut bani daca ma intelegeti unde bat. Mama lor nu este bolnava doar de lene. Copiii ii fac doar pt alocatie.
5
0
Sunt 2 fete mari de 18 si 20 de ani se pot duce la munca nu sa astepte ajutor de la alti
1
0
ala mare 20 de ani,cel mic 2 ani,cum ai procreat femeie ,cum,stand in spatii sttramte ,claie peste gramada?AS fi vrut sa am o bruma de intelegere dar ma apuca o stare de furie.Cum iti mai arde de sex cand inteleg ca esti si bolnava,cum iti arde de sex cand n-ai casa,masa si faci copiii ca sa ce?!Dar ia anticonceptionale ,Doamne iarta-ma!Ala cand mai plamadeste un copil chiar nu se gandeste cu ce naiba-i creste?!Tu femeie bolnava cum mama saraciei duci sarcinile?!
1
0
Regretabila situatia ..dar totusi acei copilasi nu au vina..
0
0
Regretam situatia in care se afla, dar ne punem intrebarea: la ce i-au trebuit 8 copii ?
6
2
Bine ca stie sa faca copii !!
8
4
Reporter mancator de cacat.... devrapt este votba de o cioara borata si progeniturile ei
5
2
Oameni buni intrati aici sa vedeti cine este amarata asta de Narcisa, cat de mincinoasa este Narcisa www.reporterntv.ro stirefamilia-fc-farul-a-daruit-cadouri-pentru-o-familie-saraca-din-comuna-deleni
7
3
Asta se intampla cand nu exista educatie sexuala..metode de preventie,contraceptie,ai facut maxim 4 copii,leaga naibii trompele,ori fa-i vasectomie taurului comunal.Stiti care e mentalitatea tiganului?cand am fost in HCoanda toti se plangeau ca statul nu ii ajuta,ca au copii multi.Pai cine te-a pus sa torni atatia,nene?asa traiesc plosnitele din HCoanda gratis,sustinuti de romanii prostanaci,care accepta mariri de ggcal si impozite,ca sa isi tina Fagabou votantii tuciurii. Ei vor numai sa primeasca,mocangeala si noi tacem ca fraierii. Educati de medici sa foloseasca sterilete,diafragme etc
6
0
Unii fac copii altii ii cresc ?? Noi astia tot gandim cum si in ce fel sa facem copii iar astia ii toarna cu iresponsabilitate. De ce nu as face eu 7 8 9 copii si sa primesc ajutor???? Nuuu , eu ma tot gandesc la responsabilitate la societate, la soarta copilului.. Deci, daca aveam cum sa ajut faceam EU 8 copii. Dar n-am cu ce sa ajut !!!! Mai multa educatie mai ales de la doctori nu ar strica. De la al doilea nu exista scuze. A se regula cu masura.
9
1
Sterilizati naibii femeia
18
6
la produs in Elvetia, te umpli de bani tiganco
4
16
COPILA DE 20 DE ANI PARAE CA BOSTANU,, PUTIN LA PRODUS .
6
11
EMOTIONANT ! castrati-o
13
11
Pe mine sincer nu ma emotioneaza deloc! De ce a facut 8 copii daca nu ii poate ingrijii? Stiti vorba aia ,,Copii facuti pentru alocatie!". Si plus de aia amarati, dar fara o zi de munca si toata ziua ii gasesti in statia de autobuz la cersit cand treci cu microbuzul. Sa fim seriosi.....
23
7
8 copii in pula mea, 8! Ba da ti se face chef de futut pe burta goala sau cum.
19
7
Fac unii copii doar ca sa-i chinuie, auzi 8, si nu e singurul caz.
25
7
foarte buna initiativa,vom ajuta ! HAI oameni buni !
22
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272