REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O familie din Lumina TRĂIA din ce PRODUCEAU FETELE în STRĂINĂTATE

O familie din Lumina TRĂIA din ce PRODUCEAU FETELE în STRĂINĂTATE

Replica API 15 octombrie 2020 | 00:00 8960

Șapte persoane au fost arestate preventiv în urma unor percheziții domiciliare, care au avut loc în Lumina, într-un dosar de proxenetism. Este vorba despre Adi Florin Toma, Marcel Vasile Petre, Constantin Cosmin Petre, Anișoara Petre, Aurel Petre, Dumitru Claudiu Petre și Ionuț Cristi Petre, ultimii doi fiind arestați în lipsă.

*sursa foto: phonline.ro

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa privind arestarea preventivă a inculpaților T. A. F., P. M. V., P. C. C., P. A., P. A., P. D. C. și P. I. C. În baza art.226 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 si 202 alin.1 Cod pr.penală dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 13.10.2020 până la data de 11.11.2020 inclusiv, fa?ă de inculpaţii: 1. T. A. F., 2. P M V, 3. P C C, 4. P A, 5. P A, . În baza art.226 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 si 202 alin.1 Cod pr.penală dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, față de inculpaţii: P D C,; P.I.C.”, potrivit minutei judecătorești.

Amintim că, în urma a patru percheziții efectuate luni, 12 octombrie, în județul Constanța, au fost depistate cinci persoane bănuite de proxenetism. În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust. Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu anul 2015 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției mai multor tinere, pe teritoriul mai multor țări din spațiul Uniunii Europene, obținând astfel foloase patrimoniale. Mai exact, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu sprijinul I.J.J. Constanța, au pus în aplicare 4 mandate de percheziție domiciliară, în localitatea Lumina, într-un dosar penal de proxenetism. La percheziții, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, mai multe bunuri, printre care 2 autoturisme, un pistol air-soft, telefoane mobile, dispozitive electronice, precum și alte înscrisuri de interes pentru cauză. În urma probatoriului administrat, 5 persoane (4 bărbați și o femeie) au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, după care au fost arestate preventiv. Alte două persoane au fost arestate în lipsă. În cauză, s-a colaborat cu autoritățile franceze, cu sprijinul Eurojust.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai terminati dracu ,care nu aveti o chifla in stomac terminati va dracu ca nu stiti voi ,vorbiti sa stati cu botu in pizda futu va morti in gura sa va iau copii in pula
0
0
Plutonul de executie.
3
0
Tu ai gasit sa vorbesti bai ghiveci spart care pui pe net cand te pensezi si iti bagi acid in buze
1
0
Faruk Mutalap isi pune nevasta la produs si el sta toata ziua la sala si isi baga injectii in cur
2
0
nu da nimeni niciun comision gras. sunt companii cu sediul mama in offshore. ei nu raporteaza fals nimic, doar ca isi plimba banii intre firmele lor. procedura e legala, amazon e printre pionieri.
5
0
Lidl,Kaufland,Carrefour,etc.au dat comosioane grase si dau permanent, ca sa faca ceia ce fac.Unde dau?Intrebati-i pe securisti care controleaza tot decind bunica-sa Moscova i-a adus in Romania.Romancele sunt considerate in lumea occidentala ca fiind cele mai mari curve de pe planeta asa cum romanii sunt considerati tigani hoti.Ca exista exceptii? Bineinteles ca da,insa exceptia nu inseamna natie.Ala de la Cernavoda sa stea linistit ca toata tara e o Cernavoda cu tiganii din columbia cu tot.
7
3
si ce nea dorit pretenii! tara toata e la mana stainilor, fetitelor le place , parintii si rudele prospera noi muncim cu drag !
6
2
sa vedeti surprizele
7
1
i a durut doar ca pestii si curvele au trimis in Romania jumatate de milion de euro. Nu i a durut de faptul ca fetele erau exploatate acolo. Daca pestii pastrau sau cheltuiau banii in Franta nu i deranja nimeni. Asa ar trebui sa procedeze si Romania cand Carrefour isi optimizeaza cheltuielile prin raportarea falsa a unui profit mic si directionarea banilor spre Franta. La fel face Kaufland, Lidl etc. Am ajuns fraierii Europei. Firme straine vand romanilor resursele Romaniei vezi Enel Engie Omv etc sprijinite de guvernele tarilor respective. Noi suntem prostituate si pestii sunt firmele straine
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614