REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

O fată de 16 ani dispărută după ce a fugit de acasă cu un băiat cunoscut pe Facebook

O fată de 16 ani dispărută după ce a fugit de acasă cu un băiat cunoscut pe Facebook

Mariana MURAT 29 ianuarie 2024 | 12:22 2198

Ai văzut-o pe adolescenta din imagine? Dacă da, sună de urgență la 112! Popa Andreea Mihaela este din Buzău și a dispărut de pe data de 26 ianuarie, după ce a fugit de acasă cu un băiat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

O fata de 16 ani disparuta dupa ce a fugit de acasa cu un baiat cunoscut pe FacebookPopa Andreea Mihaela

Polițiștii din Buzău sunt în căutarea unei adolescente de 16 ani, Popa Andreea Mihaela, care a dispărut de acasă încă din data de 26 ianuarie. Părinții îngrijorați au făcut un apel către public pentru a-i ajuta să-și găsească fiica, indicând că aceasta ar fi fugit cu un băiat pe care l-a cunoscut pe rețeaua de socializare Facebook. Familia minorei, rezidentă în localitatea Merei din județul Buzău, a informat Poliția cu privire la dispariția fetei, care, inițial, a plecat spre școală în municipiul Buzău pe 26 ianuarie și nu s-a mai întors acasă. 

Situația s-a agravat atunci când mama fetei a reușit să o contacteze telefonic, iar aceasta a confirmat că se afla într-un județ vecin, alături de un băiat pe care l-a întâlnit pe Facebook, în pofida dezaprobării părinților. De atunci, adolescenta și-a închis telefonul, iar familia nu a mai primit niciun semn de la ea. Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, Popa Andreea Mihaela are o înălțime de 1,60 m, o greutate de aproximativ 75 de kilograme, constituție corpolentă, față ovală, ochi albaștri și păr blond, lung.

În momentul dispariției, tânăra purta o geacă de fâș neagră cu finisaj lucios, un trening negru și pantofi sport tip gheată în alb și negru. De asemenea, avea o bentiță neagră pe cap. Poliția face apel la cetățeni pentru orice informații care ar putea ajuta la găsirea Andreei. Dacă ai văzut-o sau ai informații utile, te rugăm să suni la numărul de urgență 112 pentru a contribui la reunirea familiei cu adolescenta dispărută, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da...baiatul cunoscut pe feisbwci este un cworoi din satra.Au bagat-o pa treaba cworile,cworoii,twganii si vrajitoarele.O gasiti pa varianta la tiruri. 20 ron sugiuk si 30 ron ochiu maro.Strange kokaru sa faca nunta cu latura da cwoara si multi pwradei.m**e la cworoi.
3
0
metoda lover boy si au scoso proxenetii la produs. Saraca fata nu are parinti sau rude? O nenorocesc proxenetii
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108