REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

O fată din Constanţa şi-a reclamat tatăl la Poliţie pentru că... era prea sever! L-a acuzat de viol!

O fată din Constanţa şi-a reclamat tatăl la Poliţie pentru că... era prea sever! L-a acuzat de viol!

Replica API 9 decembrie 2017 | 00:46 234

Este incredibil cum degenerează lucrurile și la ce ”strategii” apelează minorii pentru a-și ”pedepsi” părinții. Acesta este și cazul unei fete de la malul mării, care a mers la Poliție și a spus că a fost violată de tatăl său, de mai multe ori. Însă, lucrurile au stat cu totul altfel.

Polițiștii constănțeni, la data de 7 decembrie a.c., au fost sesizați de o minoră de 15 ani, din Constanța, despre faptul că ar fi fost violată de tatăl ei, în mai multe rânduri. Oamenii legii nu au stat pe gânduri și au luat măsuri, prima fiind aceea de a o prezenta la Serviciul de Medicină Legală.

Acolo, surpriză! Medicii au stabilit faptul că cele reclamate nu se confirmă, că fata este virgină și nu prezintă nici cea mai mică leziune. Cercetările au continuat și a rezultat faptul că fata în cauză ar fi avut probleme de natură psihologică și a sesizat faptele pentru a se răzbuna pe tatăl ei. Se pare că a și recunoscut, în scris, că a vrut doar să se răzbune, întrucât tatăl ei este prea sever.

Potrivit informațiilor noastre, copila ar trece brusc de la o stare la alta, motiv pentru care va beneficia de un consult de specialitate. Acum, cercetările sunt continuate de către polițiștii constănțeni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar poza asta pemtru a mia oara , parca nu mai aveti alta. Cred ca e vreauna din redactie facuta la graba de i se vede tot rapanul de pe spinare si eczemele nasparlii. Broaaach
1
0
Sever ? Ptr ca vrea sa te tina departe de toate porcariile care se intimpla ! Sever ptr ca iti vrea binele dar voi tinerii de azi va vedeti parintii ca cei mai mari dusmani ai vostrii si dupa ce intrati in rahat veniti cu coada intre picioare acasa la parinti sa va rezolve problemele ! Eu te- as rupe cu bataia si apoi sa spui ca e sever !
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367