REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

O fată dispărută de la un centru din Caracal a fost găsită după ce a dat un SMS că este răpită

O fată dispărută de la un centru din Caracal a fost găsită după ce a dat un SMS că este răpită

Victor ROTARU 6 aprilie 2024 | 13:50 697

O fată de 17 ani a fost dată dispărută după ce a plecat de la CSRC Sf. Nicolae din Caracal, județul Olt, ea fiind găsită după ce reprezentanții Centrului au spus că adolescenta a trimis un SMS prin care susținea că e răpită. Fata le-a spus însă polițiștilor că nu a fost victima unei infracțiuni.

O fata disparuta de la un centru din Caracal a fost gasita dupa ce a dat un SMS ca este rapita

Poliţiştii din Olt au căutat o fată în vârstă de 17 ani, care a plecat voluntar de la CSRC Sfântul Nicolae din municipiul Caracal și nu a mai revenit.

Ana Maria Dumitrache a fost dată dispărută de reprezentanții Centrului, care au spus că a plecat din 3 aprilie.

Ulterior, vineri, în 5 aprilie, Poliția Caracal a fost sesizată de către un reprezentant al CSRC Sf. Nicolae cu privire la faptul că minora a trimis un sms prin care sesiza faptul că este ținută împotriva voinței sale într-un imobil din municipiul Caracal.

Ce spune Poliţia Olt

"În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate, cercetările fiind continuate pentru depistarea minorei. În urma activităților investigativ-operative desfășurate de polițiști, cu sprijinul Serviciului Operațiuni Speciale Olt, în cursul aceleiași zile, a fost localizat terminalul de pe care a fost transmis sms-ul.

Minora a fost depistată împreună cu un tânăr de 18 ani, într-un imobil nelocuit din orașul Corabia", transmite, sâmbătă, Poliția Olt. Minora a declarat faptul că, pe perioada cât a lipsit, nu a fost victima vreunei infracțiuni. Ea a fost încredințată personalului din cadrul CSRC Sf. Nicolae, potrivit antena3.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272