REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O FEMEIE a AMENINȚAT că ARUNCĂ blocul în AER, la NĂVODARI!

O FEMEIE a AMENINȚAT că ARUNCĂ blocul în AER, la NĂVODARI!

Replica API 15 aprilie 2021 | 22:28 2262

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercuri, 14 aprilie a.c., în Năvodari, acolo unde o femeie a amenințat că aruncă blocul în aer.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

,,Am fost solicitați prin apel unic 112, să intervenim în Năvodari, la o persoană care amenința că aruncă blocul în aer.

La fața locului au intervenit 13 pompieri, o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă. Militarii au pătruns în apartament, iar persoana, o femeie, în vârstă de 60 de ani, a fost evaluată medical la fața locului. De asemenea, blocul a fost evacuat în totalitate pentru a nu pune în pericol siguranța nimănui.”

Update

Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate, iar femeia a fost transportată la spital.

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța

Conform oamenilor legii, în jurul orei 12.50, Poliția orașului Năvodari a fost sesizată, prin apel 112, despre faptul că o femeie amenință cu incendierea unui bloc de locuințe.

,,În aproximativ 3 minute de la apel, la fața locului au ajuns 10 polițiști care au pătruns în locuința femeii și au discutat cu aceasta până la sosirea echipajului medical.

Totodată, precizăm faptul că persoanele prezente în imobilului respectiv au fost evacuate.

Femeia în cauză, în vârstă de 63 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații de specialitate.

La adresa indicată s-au deplasat și pompierii din cadrul I.S.U. Dobrogea și lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța.” au declarat aceștia.

Ce spun reprezentanții ISU Dobrogea

,,În urmă cu aproximativ două ore, am intervenit în localitatea Năvodari, acolo unde o femeie amenința că va arunca blocul în aer.
La fața locului a intervenit un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de prim ajutor, dar și o mașină de stingere. Ajunși la fața locului, militarii au pătruns în apartament, iar persoana, o femeie, în vârstă de 65 de ani, a fost evaluată medical la fața locului. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean Constanța. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate din imobil.” au declarat aceștia.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ebu, Ebu... de la Ebu mi se trage
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212