REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.2° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

O femeie a fost AGRESATĂ în Piața Tomis III și a rămas fără bani!

O femeie a fost AGRESATĂ în Piața Tomis III și a rămas fără bani!

Replica API 13 martie 2019 | 02:33 405

În urma comiterii unei infracțiuni de tâlhărie, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 41 de ani, bănuit de comiterea faptei.

Astfel, la data de 3 martie a.c., acesta i-ar fi sustras o sumă de bani prin exercitarea de acte de agresiune, unei femei, în vârstă de 68 de ani, în timp ce se afla în zona pieței Tomis 3.

În urma cercetărilor efectuate, la data de 11 martie a.c., polițiștii constănțeni l-au reținut pe bărbatul în cauză, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar în cursul zilei de marți, 12 martie, a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu se aplica cenzura aici, cu o mica MARE exceptie. Cand se pomeneste de senatorul de Constanta, Titi Brailoiu, nu ai voie sa comentezi nimic. Bine ca Replica are moaste la care sa se inchine.
1
0
MOARTE tiganilor !!!!!!!!!!!!!
2
0
se scrie 'Henri' si se pronunta cam cum ai scris mo
0
0
la puscarie cu ei asta se intampla tot mai des din cauza ministrului nostru de cacat
0
0
Majoritatea se afla pe B-dul ic Bratianu nr12A intrun imobil galben unde vis a vis apar cersetorii in intersectia ic Bratianu cu Theodor Burada cand nu au succes la cerseala aplica planul B ei se grupeaza si dau in cap oamenilor talharesc ca sa isi procure doza zilnica de heroina ca trag la cui sau la seringa ei au varste cuprinse intre 8 10 12 14 16ani ei acctioneaza in gara autogara Tomis 3 parc gara Kaufland icil casa de cultura parinti lor se injecteaza si ei dar nu la loc vizibil ci intre degete la picioare ,zona pubiana calcaie.ei ies la ceas de seara la talhareala
1
0
Acesti talhari sunt de fapt niste hastagi care nu au fost bine instruiti. De ce nu li se spune ca se pot inscrie in OHG-uri platite de Soros? Acolo ar primi ceva banuti,ar fi protejati cand ataca batrani sau dau cu incendiare in jandarmi,cand vandalizeaza. Se pot descarca urland la cine li se spune,pentru asta nu e nevoie de scoala. Bravii talhari sunt de fapt speranta celor ,,de dreapta'',ei pot fi bratul puternic al celor ce lupta pentru o Romanie asa cum o vrea iubitul conducator Iohannis.
0
2
Ziar de ... . Iar umblati cu cenzura si protectia infractorilor. Individul avea domiciliu in HANRY COANDA,.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212