REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

O FEMEIE a fost RĂPITĂ pentru a fi convinsă să se ÎNTOARCĂ la CONCUBIN

O FEMEIE a fost RĂPITĂ pentru a fi convinsă să se ÎNTOARCĂ la CONCUBIN

Replica API 26 august 2021 | 12:37 1815

Petrică Ioniţă, Constantin Ioniţă şi Victor Ioniţă au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor lipsire de libertate în mod ilegal, respectiv complicitate la lipsire de libertate. Cei trei sunt acuzaţi că ar fi luat-o de pe stradă şi urcat-o forţat în maşină pe fosta concubină a lui Petrică Ioniţă, după care ar fi dus-o pe aceasta la domiciliul bărbatului unde au încercat să o facă să se împace cu acesta.

Cum s-au petrecut faptele

Potrivit declaraţiilor victimei, a fost abordată de către fostul concubin, de care se despărţise de o lună de zile, ocazie cu care acesta i-a propus să se împace și să se întoarcă la domiciliul său. După refuzul acesteia, Petrică Ioniţă a prins-o de păr şi a urcat-o cu forţa în maşina în care se mai aflau şi Constantin şi Victor Ioniţă. Victimei i s-a luat şi telefonul, ulterior Petrică Ioniţă îndemnând-o pe aceasta să îşi sune tatăl şi să îi spună ca s-au împăcat. Ajunşi la domiciliul lui Petrică Ioniţă, victima l-a ameninţat că anunţă poliţia nu o lasă să plece.

3 ani de închisoare pentru Petrică Ioniţă

Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au considerat că prin fapta comisă au fost încălcate valori sociale precum protecția vieții private, libertatea de mișcare a persoanei vătămate, libertatea psihică, valori sociale protejate fără discriminare în cadrul societății civilizate. Petrică Ioniță și Constantin Ioniță nu au recunoscut săvârșirea faptei, în schimb Victor Ioniță a recunoscut săvârșirea faptei, arătând ca pentru început a fost păcălit de Constantin Ioniță cu privire la traseul efectuat, cu privire la scopul deplasării la locuinta persoanei vătămate, susținând că a condus în continuare autoturismul fiindu-i frica de Petrică Ioniță. Instanța a decis condamnarea lui Petrică Ioniță la 3 ani de închisoare, Constantin Ioniță a primit 10 luni de închisoare cu suspendare în timp ce Victor Ioniță a primit 8 luni de închisoare cu executare. Sentința a fost comunicată pe 3 martie 2021 și nu este definitivă, apelul urmând a se judeca pe 14 decembrie 2021.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce poti cere de la astfel de specimene ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272