REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 16 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6762
18.4° Constanța Duminică, 16 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6762
 

O femeie a murit şi 2 persoane au ajuns la spital, după ce un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina în stâlp

O femeie a murit şi 2 persoane au ajuns la spital, după ce un șofer beat și fără permis a intrat cu mașina în stâlp

A.F. 22 mai 2024 | 16:52 2352

În cursul zilei de miercuri, 22 mai a.c., cinci subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea au intervenit în cazul producerii unui accident rutier cu un autoturism implicat, în care se aflau 3 persoane, în localitatea Partizani, județul Tulcea.

O femeie a murit si 2 persoane au ajuns la spital, dupa ce un sofer beat si fara permis a intrat cu masina in stalp

În urma evenimentului o persoană de sex feminin a rămas încarcerată.

Pompierii militari au procedat la extragerea victimei, care a fost predată echipajelor de ambulanță aflate la locul evenimentului.

Din păcate, a fost declarat decesul acesteia.

O a doua victimă de sex feminin, rezultată în urma accidentului, a fost preluată de elicopterul SMURD și transportată la o unitate spitalicească.

Cea de a treia persoană - un bărbat, respectiv șoferul autoturismului, a fost preluat de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean, care i-a acordat primul ajutor medical, ulterior fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Tulcea.

Ce spun polițiștii

La data de 22 mai a.c., în jurul orei 13:30,  polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, în localitatea Partizani a avut loc un accident rutier.

Din primele verificări efectuate de polițiști, a rezultat faptul că, un bărbat de 47 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Dunării din localitate, a pierdut controlul autoturismului și a intrat în  coliziune cu un stâlp din afara părții carosabile.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a arătat o valoare de 0,88 mg/L alcool pur în aerul expirat, de asemenea în urma verificărilor în bazele de date, a reieșit faptul că, bărbatul nu deținea permis de conducere, autoturismul nu era înmatriculat iar numărul de înmatriculare al autovehiculului era fals.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei de 70 de ani, pasageră a autoturismului, și vătămarea celui de-al doilea pasager, acesta fiind transportat la Spitalul Județean Tulcea.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, vătămare corporală, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul având numărul de înmatriculare fals.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mașini cu numere de Tulcea...Ei sunt killerii șoselelor din Roumania.
9
0
imposibil sa faci accident la partizani
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112