REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
6.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

O FEMEIE a obținut ORDIN de PROTECȚIE împotriva concubinului după ce a BĂTUT-O până i-a rupt piciorul

O FEMEIE a obținut ORDIN de PROTECȚIE împotriva concubinului după ce a BĂTUT-O până i-a rupt piciorul

Replica API 11 august 2020 | 00:00 2592

O femeie din Ovidiu a solicitat un ordin de protecție împotriva concubinului ei, după ce acesta a bătut-o luni la rând și a amenințat-o că îi dă foc și o omoară. Cei doi au împreună șase copii, toți fiind dați în plasament.

Ce reclamă femeia

Reclamanta a arătat că pârâtul a bătut-o foarte mult în ultimele 3 luni, a amenințat-o telefonic și nu numai, că îi dă foc și că o omoară. Învederează instanței că la data de 03.08.2020 a fost emis ultimul certificat medico-legal și că, din cauza violențelor fizice ale pârâtului asupra ei, a stat cu piciorul în ghips, avându-l rupt. Arată că, înainte de a se duce la spital, a stat cu piciorul rupt mai mult timp, deoarece îi era teamă să meargă la spital, pârâtul urmărind-o mereu. Relatează instanței că, în ziua în care s-a deplasat, însoțită de angajați D.G.A.S.P.C., în orașul Ovidiu pentru a ridica alocația copiilor, pârâtul a bătut-o în mijlocul străzii, în stația de autobuz, iar în lunile iunie și iulie, pârâtul a lovit-o în cap și a bătut-o cu lanțul câinelui. Mai arată că, pârâtul a devenit o persoană foarte violentă.

Ce a spus pârâtul

Pârâtul și-a recunoscut greșeala, recunoaște faptul că a lovit-o pe reclamantă, dar pune în vedere instanței faptul că toate s-au întâmplat din cauza ei. Reclamanta este instigată de alte persoane. În perioada cât el a fost în detenție, reclamanta a făcut un copil cu un alt bărbat. A mai arătat că reclamanta este cea care îl caută, și îi solicită să îi aducă acesteia țigări și suc, deși se află în locuința protejată, locuință unde se presupune că se află de teama pârâtului. Cât timp reclamanta s-a aflat în locuința protejată, el era permanent la ea. Mai arată că reclamanta are un telefon ascuns de pe care îl sună și îl cheamă sub pretextul de a-i duce suc și țigări acesteia. Relatează că, săptămâna trecută, când a fost la locația protejată a reclamantei, iubitul acesteia era acolo și când l -a văzut pe pârât, acesta s-a ascuns. Arată că reclamanta este o femeie mincinoasă, el își recunoaște greșelile dar consideră că și reclamanta trebuie să își recunoască, de asemenea, greșelile.

Ce a spus instanța

Instanța a decis să emită ordinul de protecție pentru o perioadă de 6 luni de la pronunțarea hotărârii, fără somație sau trecerea unui termen, prin care a dispus:

obligarea pârâtului de a păstra o distanță minimă de 300 m faț ă de reclamantă și de reședința acesteia de la locuința protejată pentru victimele violenței domestic; interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod al pârâtului cu reclamanta.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E nevoie de putina ambitie, vointa si binenteles de un exemplu.
1
1
Imbecilul sa lase femeia in pace, jegosul naibii
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407