REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.7° Constanța Dum., 24 Sept. 2023
Anul XX Nr. 6496
22.7° Constanța Duminică, 24 Septembrie 2023 Anul XX Nr. 6496

O femeie a ocupat două locuri de parcare la Lidl ... ca să tragă un pui de somn!

O femeie a ocupat două locuri de parcare la Lidl ... ca să tragă un pui de somn!

Virgil STOIAN 30 mai 2023 | 00:00 2176

Una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă Constanța este lipsa locurilor de parcare. Dar ce te faci dacă, pe lângă multitudinea de autoturisme, se mai găsește câte o persoană ”obosită” care, profitând de vremea călduroasă, se gândește să tragă un pui de somn, ocupând, astfel, nu unul... ci două locuri de parcare?! Această situație s-a petrecut în parcarea de la Lidl, din Tomis 3, o femeie „parcându-se” pe linia care delimita două locuri de parcare, ”văduvind” astfel două autoturisme de locul mult râvnit. Nu putem să nu ne întrebăm... oare o fi plătit locurile de parcare?

O femeie a ocupat doua locuri de parcare la Lidl ... ca sa traga un pui de somn! Femeia obosită

Profitând de vremea caldă de afară, o femeie a căutat un loc unde să se odihnească, obosită de la prea mult stat degeaba probabil. Lipsa de bani a făcut-o să nu caute un loc la hotel, unde tarifele sunt destul de mari, așa că a ales un loc de parcare, mai exact linia care delimitează două astfel de locuri.

O femeie a ocupat doua locuri de parcare la Lidl ... ca sa traga un pui de somn! Locul ales a fost parcarea de la Lidl Tomis 3, iar după cum se vede în poze, femeia este pregătită cu păturica corespunzătoare, dar și cu sticla de apă aferentă. Oare Poliția Locală a amendat-o pentru parcare?

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
gluma p*****a, saraca femeie.
1
1
Nu este deloc un subiect vesel. Traim o perioada nemeritata de saracire abrupta a polulatiei,de indobitocire,de declin absolut. Ne este mila de cainii vagabonzi dar uitam sa fim oameni cu oamenii,sa ne facem o societate umana,civilizata. Facem haz de propria decadere si dezumanizare.
16
2
Ba derbedeule pe ăștia care fură tara nu i mai vezi ,ai văzut o pe amărâtă aia care doarme pe străzi,Virgile să ți facă ăștia un control la bibilica că ai probleme grave
26
4

REPLICA

LOTO

6/49
3746324943
5/49
292427392816
joker
3034728106