REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O femeie cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul 4, în Brăila. Video

O femeie cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul 4, în Brăila. Video

Valentina CAMARA 24 martie 2023 | 15:15 3122

O brăileancă în vârstă de 72 de ani, cunoscută cu probleme psihice, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc din Brăila. Femeia era cunoscută în comunitate iar vecinii spun că o vedeau des cerșind pe lângă magazinele din cartier.

O femeie cu probleme psihice s-a aruncat de la etajul 4, in Braila. VideoSursă foto: Jurnalul Brăila

”În cursul zilei de vineri 24 martie a.c., în jurul orei 11:25 polițiștii au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 72 de ani, amenință că se va arunca de la etajul 4 al apartamentului în care locuiește, situat pe Calea Galați din municipiu Brăila.

 La fața locului au fost polițiștii, un negociator din cadrul I.P.J. Brăila, sprijiniți de pompierii din cadrul I.S.U Brăila cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

În urmă cu puțin timp, femeia, în vârstă de 72 de ani, din Brăila, s-a aruncat de la geam. Femeia a primit îngrijiri medicale de specialitate.”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Femeia s-a aruncat în gol imediat ce negociatorul a încercat să o convingă să renunțe la gestul sinucigaș.

Martorii spun că salvatorii ar fi trebuit să pătrundă în locuința femeii și să o tragă înapoi în apartament sau să folosească scara din dotare, dacă nu era posibilă amplasarea saltelei.

Ce spun pompierii ISU Brăila

”Referitor la evenimentul care s-a produs vineri, 24 martie, în municipiul Brăila, ISU s-a deplasat la fața locului cu o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, o saltea pneumatică de salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD.

În ceea ce privește salteaua pneumatică, utilizarea acestor perne pneumatice în misiunile de salvare ale pompierilor se recomandă doar ca soluție excepțională, în cazul în care toate celelalte modalități de intervenție nu sunt viabile. Menționăm faptul că aceasta nu a putut fi instalată deoarece la nivelul solului, deasupra ferestrei unde se afla persoana, există o construcție (balcon), vegetație înaltă și un gard metalic.

În plus, așa cum am menționat anterior, la locul intervenției a fost alocată și o autoscară de salvare de la înălțime. Cu toate acestea, persoana a refuzat să coopereze.”, au transmis reprezentanții ISU Brăila.

Video:

Sursă Video: Jurnalul Brăila

Disable checkingPremium suggestions

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108