REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
16.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

O femeie din Cernavodă, internată la Sapoca urmare a unei decizii judecătoreşti

O femeie din Cernavodă, internată la Sapoca urmare a unei decizii judecătoreşti

Replica API 14 iunie 2013 | 00:00 474

Premieră:

Premieră:

O femeie din Cernavodă a fost preluată de ambulanţă şi va fi internată la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Sapoca din Buzău. Ambulanţa care a preluat-o pe femeie a fost însoţită de un poliţist, având în vedere că în situaţia de faţă oamenii legii sunt cei care trebuie să pună în aplicare decizia Judecătoriei Medgidia. Aurora Costache, fostă Toma, are 45 de ani, şi a intrat în atenţia Poliţiei Cernavodă de mai mulţi ani. Femeia a făcut zeci şi zeci de plângeri, la toate instituţiile posibile, reclamând orice îi venea în minte. "Susţinea că este şefa lui Băsescu şi reprezentanta unei organizaţii secrete oculte şi masonice", susţin oamenii legii. "Toată lumea ştia că are probleme de sănătate mintală, numai că nimeni nu putea să o ajute. Se considera perfect sănătoasă, în plus, nu avea pe nimeni din familie care să o interneze din nou. A fost la Palazu Mare o dată sau de două ori. Cert este că femeia reprezenta un pericol pentru ea însăşi. Anul trecut, spre exemplu, a reuşit să blocheze faxurile Primăriei şi Poliţiei. Cum? A trimis continuu faxuri cu tot soiul de sesizări, până când a blocat activitatea", au mai declarat oamenii legii, care au sesizat Parchetul, iar în baza unei expertize psihiatrice, Judecătoria Medgidia a dispus internarea, pentru tratament. Aurora Costache are 45 de ani, un copil care nu este în grija ei şi a fost căsătorită cu un director al unei companii multinaţionale în Dubai, după cum precizează anumite surse. În afară de lucrurile descrise mai sus, poliţiştii îşi amintesc şi faptul că, după divorţ, femeia nu s-a împăcat cu gândul, aşa că îşi urmărea fostul soţ. "La acea vreme încă avea maşină. Îl urmărea cu maşina şi a intrat intenţionat în el, aflat, de asemenea, într-un autoturism".

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CUNOSC PE AURORA DE 45 DE ANI,EVOLUTIA EI IN VIATA DE PANA IN PREZENT E UNA FIREASCA UNUI OM NORMAL SI SANATOS,DEGEABA INCEARCA SOTUL EI SI ALTE PERSOANE INTERESATE DE AVEREA MUNCII EI IN TIMP CU TREI COPII-2 FETE SI UN BAIAT,SA FIE FURATA SI INTERNATA IN BALAMUC LA OJASCA,RUSINE SOTULUI EI,JUDECATORULUI CARE IA DAT SENTINTA DE INTERNARE,COPIILOR EI,A FOST UN COPIL LUAT DE LA CASA DE COPII IN BUCURESTI SI INFIATA DE NISTE OAMENI AVARI FARA COPII,LA 18 ANI MERGEA CU OILE SI MAGARUL LA PASCUT IN VARTEJU-MAGURELE
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108