REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

O femeie din Constanța a vrut să se ARUNCE de la ETAJ!

O femeie din Constanța a vrut să se ARUNCE de la ETAJ!

Replica API 23 februarie 2021 | 19:58 2931

La data de 23 februarie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Secției 2 au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-ar afla la balconul de la etajul 2 al locuinței și amenință că se va arunca în gol.

Sursa foto: b1tv

În scurt timp, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, precum și un negociator din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I. P. J. Constanța.

Polițiștii constănțeni, cu sprijinul reprezentanților I. S. U. Constanța, au desfășurat activități pentru determinarea persoanei în cauză să intre în locuință, aceasta fiind convinsă să renunțe la gestul său.

Femeia, de 44 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Județean Constanța pentru investigații. Din informațiile noastre, femeia ar fi cunoscută cu afecțiuni pshice.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Constat ca nu doar amarata aia are probleme psihice,ci si comentatorii de mai jos. Sa stiti ca ura,sentimentele negative somatizeaza si duc la imbolnaviri ,altele decat cele psihice.
5
1
Bravo limbistul nostru de limbile tale aspre are nevoie pnl si usr sa ne mentina proaspeti la dna pula si la rozeta curului.Cand avem pupincuristi limbidinosi ca tine ma simt ca in paradis.Noi sa mintim non stop si voi sa ne tineti trena.Bravo si succes la limbi non stop !
3
3
In timpul CATASTROFALELOR guvernari pesediste, peste 1.500 de romani s-au SINUCIS, aruncandu-se de la etaj !!! Presa a mediatizat doar vreo 50 de cazuri din cele peste 1.500 !!!
3
9
@mari...si ai dori sa vina psd-ul la putere, nu? Futu-va in gat de milogi... Treceti la munca, ti-ai dracu de putori... De 30 de ani psd-ul, nu face decat sa fure, sa dea ajutoare sociale la toti puturosi... A facut investitii din parti.. Nu vreti pnl-ul fiindca va scoate la munca.. Taie din mocangeala angajatilor la,, stat''. Treceti in sectorul privat. Angatii la stat in mare parte nu fac decat sa puna piedici.. Sunteti de o indolenta crasa. Nu va mai convine? Lasati pe altii sa munceasca. Psd-ul a inventat o noua arma.. Sosoaca.. O imbecila care trebuie aruncata in Dunare.. Muie PSD..
3
9
Cea mai grea perioada din istoria tarii !----acest guvern este vinovat de tot ce se-ntimpla -----sa pleceeee !
12
3
A vrut sa se arunce ca cea de la etajul 6 care avea covid
3
2
"A vrut.." Mission failed.. D-aia nu merge tara bine deoarece oamenii nu-si duc treaba pana la sfarsit!
8
6
unde i scara????salteaua???
9
2
Mai terminati mai fratilor cu afectiunile psihice. Voi nu vedeti ca lumea nu are locuri de munca, nu are bani, nu are un trai decent, nu vedeti ca hotii ne-au acaparat Romania, pe care Ceausescu ne-a dat-o libera, suverana, independenta, fara datorie externa, cu locuri de munca mai multe decat aveam noi nevoie, cu salarii decente, cu locuinte modeste ,dar sigure, cu fabrici si uzine, cu peste 300 de nave comerciale si fara capitalism salbatic ? Nu vedeti de ce oamenii ies in strada de 32 de ani de la marea lovitura de stat din dec.1989 si marea crima a tovarasului Ion Iliescu ? Rusine PNL !
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218