REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O femeie din Cumpăna a retrăit vremurile comunismului la o pizzerie din localitate

O femeie din Cumpăna a retrăit vremurile comunismului la o pizzerie din localitate

Replica API 11 august 2022 | 00:00 10469

În încercarea de a realiza o petrecere cât mai frumoasă pentru fiica ei, o femeie din Cumpăna a ales Pizzera Mario și rău a făcut. ceasta s-a plâns că atât ea, cât și invitații, au fost nevoiți să stea ca la școală, neclintiți și eventual ”să legaăm copiii de scaune”. Contactat telefonic, administratorul pizzeriei și-a expus punctul de vedere spunând:”Copii erau călare pe ușă, cu mâinile și limbile pe geamuri.”

Urmând noul trend de orgnizare al petrecerilor destinate copiilor, multe familii optează să organizeze o mică sărbătoare în cadrul localurilor, fiind și cazul unei femei din localitatea Cumpăna, care pentru petrecerea fiicei sale a cheltuit aproape 1 000 de lei.

Din spusele persoanei, a fost o alegere neinspirată, întrucât personalul deservit ospitalității din cadrul localului Pizzeria Mario nu prea se descurcă în prezența copiilor, lucru învățat chiar de la administratorii localului, ”care puneau copii la punct”.

Pe lângă mesajul de nemulțumire transmis, aceasta a atașat și bonul fiscal, venind ca un argument solid și bine întemeiat pentru nemulțumirea trăită la onomastica fetiței ei, declarând: ”Am ales să serbez ziua fetiței mele la Pizzeria Mario..proastă alegere am facut..pe lângă personalul care nu a fost deloc amabil, m-am confruntat cu aceeași atitudine și din partea patronilor. Copiii nu aveau voie să alerge, să sufle în baloane sau să scape ceva pe jos căci imediat veneau patronii și îi puneau la punct...SERIOS? Am trecut cu vederea că mâncarea este din ce în ce mai proastă și mai scumpă dar totuși e o zi onomastică și știați lucrul ăsta...trebuia să stăm ca la școală neclintiți și eventual să legăm copiii de scaune ca nu cumva să fim certați pe banii noștri... RUSINE SA VA FIE...O să vă pierdeți clienții în stilul ăsta.”

Jurnaliștii de la Replica de Constanța au contactat și administratorul pizzeriei pentru a îi asculta și punctul acestuia de vedere, acesta declarând: ”Vi se pare normal ca o terasă să fie transformată într-un loc de joacă? Doamna a rezervat o masă pentru 20 de persoane, copii și adulți, capacitatea terasei fiind mult mai mare și doamna a crezut că și-a însușit un titlu de proprietate. Copiii alergau prin tot restaurantul, anunțând de la început faptul că este o terasă, nu un loc de joacă, aceasta spunându-mi că vor avea grijă de copii. Doamna a rezervat o masă, spunând că vor fi mai mulți adulți decât copii, nu că cel mai mare dintre copii are 5-6 ani, și să îi lași pe copii singuri să alerge pe acolo. E prima dată când am primit o reclamație de genu, când copii chiar au fost lăsați de capul lor. Erau cam 15 copii, doi inși abia reușam să îi luăm de pe unde erau, călare pe ușă, cu mâinile și limbile pe geamuri. Eu i-am spus că geamurile le curăț cu multe soluții, după vei venii să îmi spui că are cine știe ce copilul. I-am spus că este o terasă nu un loc de joacă pentru copii, trebuie să îți asumi, să ai grijă de copii, e o pizzerie.”

Aministratorul pizzeriei a încheiat declarația cu o promisiune: ”Eu vă garantez că doamna va veni iar să mănânce la mine, atunci nu va mai fi mâncarea bună?”

V.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamnei ii bate moartea la usa pentru ca are 2 la suta viata, patronul are tot respectul
1
0
Cucoana, ai zis ca inchizi taraba la pizzarie cu vaicareala si articolul asta de kkt si cand colo...ce sa vezi...ti-a povestit juma de oras cat esti de nesimtita tu si familionul aferent. Poate data viitoare iti iei seama. Hai sictir, ghiolbanilor!
0
0
F bine. Cu 1000 lei, nu poti sa iei un restaurant intreg. Vrei talente, il iei integral, nu vrei, nu ii deranjezi pe ceilalti. E simplu
0
0
va dati seama cum e sa vina pe terasa 10-20 de taranusi,jumate probabil tigani,si sa viermuiasca pe acolo,printre oameni?tiganimea nu doarme noaptea,copiii fac galagie la 2,3 noaptea,ii antreneaza.
1
1
aceeasi experienta am avut-o la o pizzerie din Ovidiu. inteleg ca atunci cand ai o astfel de rezervare ori ai spatiu dedicat,ori inchizi localul pentru ceilalti consumatori cateva ore,percepand un comision. Atunci am renuntat la consumatie si am plecat .greu de suportat vacarmul...pe banii tai
1
0
Sunt total de acord cu patronul! si eu eram in acea zi pe terasa si am fost nevoit sa plec deoarece copii doamnei cu aniversarea faceau mult prea multa galagie, sa nu mai zic ca fetele care duceau la masa bautura si mancarea trebuiau sa se fereasca ca sa nu dea ele peste copii, normal ca parinti stateau la masa si dadeau din umeri spunand ca sunt copii si nu au ce sa le faca ba chiar citez "Ce doriti domnisoara sa i legam de scaune?". RUSINE parintilor pentru ca nu stiu sa-si educe copii
0
0
Tara arde, baba se piaptana.. fix doamna care a apelat la ziar pentru o asa stire de cacat. Probabil voia sa se faca de ras si nu stia cum...
0
0
Domnul M****s are perfecta dreptate, ieri eram pe terasa in timp ce copii alergau si suflau in fluiere ca niste nebuni in timp ce parintii isi vedeau linistiti de barfa, ba chiar unii din ei se si amuzau. Chiar erau foarte deranjanti, imi venea mie sa le trag cate una... In Romania nesimtirea este la ordinea zilei, daca platesti ai impresia ca celalalt trebuie sa iti fie sclav.
1
0
de acord cu patronul. Dar el nbu stia in ce se baga? Nu stia ca aia sunt copii si nici daca vrei nu ii poti potoli cand sunt asa multi! Dar na, banii au fost buni.
0
2
Felicitari restaurantului pentru atitudine!!! Dam bani la restaurant sa ne simtim bine si sa avem parte de o iesire relaxata, nu sa suportam animalute needucate si parintii nesimtiti, care au impresia ca, daca au platit 2 ape si o pizza sunt stapanii restaurantului.
3
0
Foarte bine. Din cauza asta au ajuns sa numai existe educatie in tara asta, copii ajung sa faca ce vor
0
0
oameni buni fiti linistiti angajati ai localului lindicul ala de patronlache usor o sa va dati seama ca clientul nostru stapanul nostru pentru asta desfasurati activitati de servire dar nu este nici o problema ANPC nu dorm usor usor amenzile vor curge pana o sa inchideti localul pentru ca nu corespundeti normelor de igiena atunci dragilor o sa lingeti voi gemurile ca asta e viata o amenda data de de ANPC este foarte mare nu cred ca se merita dar suntem cu ochii pe voi pentru jicnirile aduse fata de copii si parintii acestora
0
1
e vina parintilor in totalitate. poate ei in rasfatul lor nu isi dau seama ca plozii sunt needucati. aiurea ca mai cheama si ziarul sa isi faca reclama ca sunt parinti inapti haha
2
0
Pai de aia sunt copiii asa, pentru ca exista prrosti ca tine care ridica din umeri si zic ca n-au ce sa le faca! O palma peste bot si sa vezi cum se cumintesc! Si nu, n-am fost toti asa, prostane!
0
0
ptr. taranii din Cumpana...nu se spune....veceu in fundul curtii...se spune...privata in fundul curtii ...este clar..dlor .din Cumpana...de unde si-a rupt gatul foamea...
1
0
copil cuminte si baba frumoasa nu o sa vedeti vreodata, era de asteptat ca copiii sa se comporte asa, asa sunt copiii, ce sa le faci, n-ai ce sa le faci, toti ati fost asa candva
0
1
Copiii sunt oglinda fidela a parintilor ! Daca esti taranca de la coada vacii, cu veceu in fundul curtii si apa potabila doar de la ploaie, e " normal " ca si progeniturile sa se comporte precum primatele !!! De ce nu va aniversati zilele de retardati in TI.GANIA cumpana ? ? ?
1
0
Sa iti inviti talibanii acasa, sa vedem daca iti convine sa ti-o darame.
1
0
Este o stire grea, grea rau de tot, marca replica fitzuica de sters la kur. Pana si aprecierile sau neaprecierile sunt calculate.
3
2
Felicitari restaurantului pentru atitudine. Daca interziceti ploziii, ca Marco Polo, devin client fidel. Dam bani la restaurant sa ne simtim bine si sa avem parte de o iesire relaxata, nu sa suportam maimutele needucate si parintii nesimtiti, care au impresia ca, daca au platit 5 sucuri si o pizza sunt stapanii restaurantului. Duceti-va progeniturile in padure, unde le e locul, daca nu ati stiut sa ii educati.
4
0
Cautam vinovati in alta parte in loc sa ne gandim daca nu chiar noi suntem vinovati . Foarte multi copiii sunt needucati si asta cu acordul parintilor care nu stiu sa-i struneasca . Copiii cand vad ca parinti lor ii lasa sa faca ce vor indiferent unde se afla devin foarte obraznici . Parerea mea este ca ar trebui sa-i mai iea de urechi ca depasesc limita rabdari .
1
0
Foarte bine le-a facut plozilor needucati! In ziua de azi majoritatea parintilor lasa copiii sa faca ce vor ei iar acestia se comporta ca ultimii urangutani retardati! Cei sapte ani de acasa lipsesc cu desavarsire!
4
0
copiii lor erau animale! Urlau ca pacientii mentali, parinti cu basini de becali si faceau o mizerie de nedescris, angajatii nu sunt bone. intrau si la bucatarie unde copiii mici nu au dreptul sa intre deoarece puteau fi loviti sau raniti. Parinti tarani cu tupeu arfe si figuri in cap ca la cannes
1
0
ba p*****a p4la a avut mata cand te a facut gigi copii erau mici de 5 ani cum sa fie drogati ? clar ai fost abuzat a na l cand aveai 5 ani, mare idiot esti
0
1
copiii aia drogati distrug totul.Maimutele de parinti nu lasa un leu chelnerului platit cu salariul minim pe economie care.i slugareste,ba mai si fac talente ca nu a percutat la sfert de cheie.Fa.ti ziua drogatilor in padure,nu deranjati pe nimeni!
1
0
angajatii aloo sunteti constienti ca o sa faceti foame pentru lindicul ala de patron mai vedem peste o luna cum o sa lingeti voi geamurile de foame cand o sa va traga mumu la salariu saracul ala de patron hehehe
0
3
mare i dio t esti se vede ca te arzi in bostan cu barbati si nu sti cum este viata de copil saracul de tine ai fost abuzat s3x4al cand erai copil de vreun cofetar invidiosule
0
2
chiar vroiam sa mergem impreuna cu copii si familia la pizza mario...nu mai mergem, sa mearga bodegarii ca l a bodegari sigur nu au tupeu s ale spuna nimic
0
2
se vede ca angajatii localului sunt mai buni educatori decat loazele de parinti ce n-au reusit sa-si educe progeniturile.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920