REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
12.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O femeie din Lumina a trăit clipe de groază: s-a trezit în casă cu tâlharul

O femeie din Lumina a trăit clipe de groază: s-a trezit în casă cu tâlharul

Replica API 24 aprilie 2018 | 00:05 485

Sursă foto: AFS Security Systems

O femeie din Lumina a trăit clipe de groază! S-a trezit în casă cu un hoț, sub amenințarea căruia a fost tâlhărită. Mai precis, duminică, un tânăr de 22 de ani, Șaban Șait, a pătruns în locuința femeii din localitatea Lumina, județul Constanța, purtând o cagulă pe față și având un băț în mână. Acesta a intrat pe ușa de acces, iar în acel moment bătrâna a rămas îngrozită.

Tâlharul a amenințat-o pe femeie și i-a luat poșeta de pe măsă. În acel moment a dat să plece, dar, potrivit surselor noastre, femeia a încercat să îl oprească. Băiatul a lovit-o pe femeie cu bățul respectiv și a fugit. Au fost sunați prin apel la 112 autoritățiile competente, care au plecat în căutarea tânărului. A fost găsit într-o clădire în construcție. Polițiștii au găsit la fața locului atât poșeta cât și bunurile declarate de femeie, iar tâlharul și-a recunoscut fapta, fiind ulterior identificat și de către femeie.

Ce spun oamenii legii

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tâlhărie calificată, polițiștii din cadrul Secției 2 Politie Rurală Mihail Kogălniceanu au identificat și retinut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea faptei. Astfel, la data de 22 aprilie a.c., persoana în cauză a pătruns, având o cagulă pe cap, într-o locuință din Lumina, de unde, sub amenințarea, a luat poșeta unei femei, de 60 de ani. În urma apelului la 112, polițiștii l-au depistat pe bănuit într-o casa în construcție, ocazie cu care s-a recuperat și prejudiciul de 1130 lei. Cel în cauza a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar la data de 23 aprilie va fi prezentat instanței de judecată.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Munca nu le place la niciuna din ciorile astea din Lumina...am mai vazut tigani muncind care sunt chiar oameni, la leprele astea din Lumina numai pe ajutor social si talharii...munca nu pe place deloc...puscarie!!!
5
0
Zyklon B si aruncatoare de flacari pt tigani!
5
0
mare prost poti sa fii cand faci astfel de afirmatii
1
6
Mare localitate lumina asta. Un amestec de moldoveni si tigani.
9
2
Langa mazsre si muti ...blonda lui baselu
3
1
Futule mortii de ciori turcesti daca e vreo talharie in orasul asta care sa nu le apartina. ANIMALELE ASTEA TREBUEI DEPORTATE UNDEVA DEPARTE PE O INSULA PUSTIE!!!
11
0
Sistem genial! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Vino si tu in echipa pentru Hollywood! Proiect B: siguranta si stabilitate! Numai daca vrei sa castigi bani! Sistemul care functioneaza pentru toti! Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Incredibil! Hollywood va face un film bun! De ce sa pierzi o oportunitate extraordinara? Un sistem puternic! Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo.com
3
6
Bine ca nu s a trezit in pat cu dusmanul
1
6
Este tigan rom
6
2
Stai linistit draga Sever, ca daca femeia-l omora pe hot, facea puscarie ptr crima iar hotul devenea victima.Mi-as dori sa fiu contrazisa de cei in masura.
13
2
Saban sait...e turc sau tigan?
5
1
Daca femeia ar fi avut niscaiva capcane ca acelea pentru ursi,sau ar fi apucat sa riposteze cu un obiect casnic dar letal cum ar fi un cutit,o chestie din aia cu care se aranjeaza lemnele in soba,totul in legitima aparare,tot ea at fi avut de suferit mai mult in fata legii. Pagubit si pedepsit. Nu avem o lege a autoapararii legitime ,una clara si de partea victimei. Nu avem pedepse dure impotriva infractorilor. Avem in cacat de protectia a drepturilo omului,adica ale infractorilor,netinand cont ca de fapt societatea normal apartine celor cinstiti. De ce?
16
1
lipsa armatei
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272