REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O femeie din Tomis 3 şi-a ţinut mama moartă în casă peste o lună de zile!

O femeie din Tomis 3 şi-a ţinut mama moartă în casă peste o lună de zile!

Replica API 22 martie 2016 | 23:27 324

ŞOCANT!

ŞOCANT!

În urma necropsiei, medicii legişti au stabilit că decesul femeii găsite într-un apartament din Tomis 3 ar fi putut surveni de circa o lună de zile. La mijloc stau mai multe elemente, precum căldura din locuinţă, însă starea avansată de putrefacţie a elucidat „misterul”. Potrivit informaţiilor noastre, fiica acesteia, care a locuit în tot acest timp în apartament, a ajuns în grija unor membri ai familiei.

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină marţi, 15 martie , în zona Tomis 3 din municipiul Constanţa, pentru a debloca uşa unui apartament situat într-un bloc amplasat vizavi de Mega Image. La faţa locului au ajuns şi oamenii legii dar şi un echipaj al Ambulanţei, cei care au sunat la 112 precizând că în interior s-ar afla două persoane, mamă şi fiică, cea din urmă cu probleme psihice, dar care nu răspund.

Militarii au pătruns în locuinţă pe fereastră şi nu li s-a părut nimic ciudat, crezând că este vorba despre o confuzie şi asta pentru că ar fi fost întâmpinaţi de o femeie de circa 49 de ani (fiica) care le-ar fi spus că totul este în regulă, iar mama ei doarme. Însă, la o verificare mai atentă, odată ce au intrat în camera vârstnicei (76), au descoperit că aceasta era decedată.

Poliţiştilor au declanşat cercetările, iar trupul neînsufleţit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei. În urma acesteia s-a stabilit că bătrâna murise de vreo o lună de zile, timp în care fiica ei a locuit în apartament. Dacă în primă fază a existat suspiciunea că aceasta a vrut să-i încaseze pensia, în momentul de faţă s-a stabilit că nu a fost vorba despre aşa ceva şi că ea avea probleme psihice. Potrivit informaţiilor noastre, ea a fost supusă unor controale medicale, după care a ajuns în grija unor rude.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614