REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O femeie din Tulcea şi-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare

O femeie din Tulcea şi-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la închisoare

Replica API 29 martie 2021 | 23:42 2062

O femeie în vârstă de 41 de ani, din Tulcea, şi-a dat foc în cimitir, după ce a aflat că a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru furt.

Totul s-a întâmplat ieri, atunci când femeia a aflat că a fost condamnată la închisoare. Ea i-a spus iubitului că pleacă să îşi dea foc în cimitir pentru că nu putea să suporte ideea de a fi la închisoare, scrie antena3.ro

Bărbatul a sunat la 112 şi a anunţat totul, iar poliţiştii, pompierii şi medicii de la Ambulanţă au intervenit de urgenţă.

"În această după-amiază (n.r. ieri), polițiștii din cadrul Biroului de Ordine Publica Tulcea, au fost sesizați de un bărbat din municipiu, cu privire la faptul că, concubina sa in vârstă de 41 de ani din aceeași localitate, ar avea intenția de a se autoincendia în incinta Cimitirului Eternitatea Nou din municipiu, deoarece, pe numele ei s-ar fi emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru o perioadă de 4 ani.

Mandatul a fost emis de Judecătoria Tulcea pentru infracțiunea de furt.

În urma sesizării, la fața locului s-au deplasat două echipaje de poliție, 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o autospecială de stingere cu apă și spumă si o ambulanță SMURD.

În timp ce se apropiau de locul indicat, aceștia au observat că femeia s-a autoincendiat, reușindu-se rapid stingerea acesteia, după care a fost transportată în regim de urgență la Spitalul Județean de Urgență Tulcea, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor și cauzelor producerii incidentului", se arată într-o informare a Poliţiei.

Femeia este în stare foarte gravă la spital, are arsuri de gradul 2 şi 3 pe 60-70% din suprafaţa corpului şi arsuri de căi aeriene. Medicii au intubat-o şi au sedat-o pentru a o ţine în viaţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si de aceea esti sarac si cu duhul. Ca nu simti direct cum hotii ti-o-nfig usor, usor !!!
1
3
Stii de ce ? Pentru ca pentru proprietar gaina aia are o mare valoare ca a muncit pentru ea. Durerea e mult mai mare cand o jigodie din asta iti fura 2000 de lei decat cand un senator fura 2 milioane de euro pentru ca nu ii simti direct
3
1
Cind vezi ca unul fura milioane de euro si scapa cu o pedeapsa infima ,cind altul omoara un om pe sosea fiind urcat la volan baut se creeaza o mare confuzie in mintea omului.Daca este fireasca aceasta stare la omul simplu , atunci c te intrebi ce stare a fost in capul celuia ce a creat aceste legi?De ce apare calificarea la cel ce fura o gaina noaptea si la cel ce fura miliardul ziua , nu?De ce o gaina se plateste mai mult decat un omor?
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614