REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O femeie fumează cu copilul minor la masă, în mall! Video

O femeie fumează cu copilul minor la masă, în mall! Video

Andreea POPA 17 august 2023 | 00:00 3310

Încă din anul 2009, fumatul în spațiile publice închise, vorbim despre restaurante, mall-uri și baruri, a fost interzis. Cu toate astea, există încă persoane care par să nu cunoască legile sau pur și simplu nu vor să le cunoască sau să le respecte. Spre exemplu, miercuri, 16 august a.c., în zona de food court dintr-un mall constănțean, o femeie fuma în timp ce copilul își servea masa. Din păcate, unii adulți preferă să țină în mână o țigară forțându-i involuntar nu doar pe copiii lor ci și pe ai altora, să le inhaleze fumul toxic.

O femeie fumeaza cu copilul minor la masa, in mall! Video

Se fumează sau nu în spațiile închise din Constanţa? Există o lege, indiferent că o considerăm bună sau rea, iar cine nu o respectă riscă amenzi usturătoare. Vorbim despre legea antifumat, aplicabilă în cluburi, baruri, restaurante etc.

O femeie fumeaza cu copilul minor la masa, in mall! Video

Fumătorii își pot lua însă porția de nicotină în spațiile speciale amenajate, în cafenelele exterioare, în niciun caz în zona de food court, acolo unde oamenii vin să-și servească masa. Chiar dacă de pe mese lipsesc scrumierele și există afișe care interzic fumatul, legea este făcută pentru a fi încălcată după cum am putut vedea miercuri, 16 august a.c., într-un mall din Constanța. O ,,doamnă”, căreia nu-i prea păsa că există oameni care își servesc masa, trăgea de mama focului dintr-o țigară electronică, exasperându-i pe cei prezenți. ,,Am văzut că era o țigară electronică, dar chiar și așa, eu îmi serveam masa și nu mi s-a părut în regulă. Să nu mai spun de mirosul provenit de la acel dispozitiv. Groaznic. Așa nu!”, ne-a transmis un cititor.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Voi credeti ca asta este problema cea mai mare la noi? Cand doar week endul.asta s au batut cetatenii cu organele.statului???? Cand se drogheaza copii de liceu pe banii parintilor???? Faptul ca a fumat o tigara electronica in mall, lucru de altfel permis, intrucat asta e si scopul lor, permiterea fumatului electonic in spatii.inchise!!!!!! Nu ne mai facem bine ...
0
0
SA-I PUPE IN KUR PE FUMATORI CINE NU ARE LOC DE EI
2
3
buna intrebare de ce nu se aplica legile in tara asta ? nu numai asta ci multe multe altele pai de ce nu ii intrebati pe cei care trebuie sa le aplice in loc sa va legati de femeie; intotdeauna vor fi nebuni idioti si nesimtiti care sa incalce regulile; la noi mai multi ca la altii
4
0
Tigarile vandute la noi sunt contrafacute legal,adica sunt din tutun de c***t ,nu original si se platesc taxe ca statul sa ia sume babane . Tigarile electronice au si miros de c***t,zici ca ai dat foc la gunoi. Tutunul de calitate se fumeaza de jivinele care detin puterea,plebea fiind dirijata sa consume rahaturi,fie ele tigari ,fie alimente sau alte produse. Ca muierea fumeaza c***t langa copil,este o aroganta de om stupid,de tantaloaica. Sunt si tantalai,e plin.
6
1
Bravo ai dreptate. Niste retardati. Noi o sa plecam din tara, iar muistii astia de care zici o sa ramana aici sa se omoare intrei ei, ca afara belesc p**a daca faca asa.
4
1
Plin de frustrați care se plâng din orice
7
8
Las aasta. Că ăștia nu mai sunt copii. Dejea ăla 10/11 ani fac dejea nebuni știu mai multe de cat noi
6
6
Peste câțiva ani...maman ii va da și lui bombonel o tigarusa sa nu ii se umfle un coi ...
17
5
Gunoaiele fumează gunoaie Multi r*mâni se plâng că nau bani In market fac coadă la servit cancer țigări și bere niște mizerii Mai târziu copiii lor vor face același lucru Multi tineri se apucă și de droguri
17
4
Părinți ignorați și incapabili. Nu sunt în stare nici să pună scaunul la loc, dar mite să facă curat după ei. După ce mănâncă lasă o mizerie de nedescris și după tot ei sunt care comentează că e mizerie și că nimeni nu face nimic. Toată lumea așteaptă să vină "oamenii de servici". Acei oameni nu au obligația să strângă după voi. Aici s-a ajuns. Fumează cu tupeu. Vai de mama noastră ce ne așteaptă peste 10 ani.
23
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468