REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

O femeie nu și-a mai văzut fiul de 8 ani: tatăl a fugit cu el în Turcia, ascuns în portbagaj

O femeie nu și-a mai văzut fiul de 8 ani: tatăl a fugit cu el în Turcia, ascuns în portbagaj

Virgil STOIAN 11 aprilie 2023 | 00:00 3044

Fatih Degirmenci Mehmet este acuzat că a transportat și ascuns în mașina personală pe fiul său, în vârstă de 8 ani, determinându-l pe acesta să treacă fraudulos frontiera româno-bulgară și apoi bulgaro-turcă, pentru a ajunge în Turcia, acesta neavând discernământul necesar pentru a comite astfel de fapte. Bărbatul a fost condamnat la doi ani de inchisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de participatie improprie la infractiunea de trecere frauduloasa a frontierei. Sentința a fost dată de Tribunalul Constanța și a rămas definitivă prin decizia Curții de Apel Constanța.

O femeie nu si-a mai vazut fiul de 8 ani: tatal a fugit cu el in Turcia, ascuns in portbagaj

De mai bine de 8 ani, R.P. nu și-a mai văzut fiul, după ce tatăl acestuia, Fatih Degirmenci Mehmet a fugit cu el în Turcia. La sfârșitul lunii iunie 2015, bărbatul l-a ascuns pe fiul său în autoturismul personal, după care a ieşit din România, fără să i se facă controlul autovehiculului de către organele de poliţie de frontieră, deoarece polițistii din tură îl cunoşteau bine pe suspect, deoarece acesta trecea foarte des prin punctul de trecere a frontierei și astfel nu 1-au mai controlat, iar acesta și-a asumat trecerea peste graniță a fiului său, invocând motive puerile, cum că de teama de a rămâne în România a acționat astfel, fără să aducă argumente solide în acest sens.

O femeie nu si-a mai vazut fiul de 8 ani: tatal a fugit cu el in Turcia, ascuns in portbagaj

Mama nu și-a mai văzut copilul de 8 ani


R.P., mama copilului, nu și-a mai văzut copilul de mai bine de 8 ani, nici în acest moment neștiind nimic de el, doar că se află în Turcia, din postările tatălui său. Din această cauză, starea sa de sănătate s-a deteriorat, suferă de depresie, lucrează în afara României, este singurul ei copil și nu ințelege de ce durează atât de mult toate aceste proceduri, având în vedere că ea deține custodia copilului.
Instanța a constatat că fapta inculpatului, care l-a determinat pe fiul său, în vârstă de 8 ani, să treacă în mod fraudulos frontiera de stat romano-bulgară și apoi bulgaro-turcă, minorul neavând vinovăţia cerută de lege, cu scopul de a-l duce în mod clandestin în Turcia, întrunește elementele constitutive ale infracţiunii de participaţie improprie la infracţiunea de trecere frauduloasă a frontierei de stat. Pentru aceste considerente, inculpatul a fost condamnat la 2 ani de închisoare, în regim de detenție. Decizia a rămas definitivă prin sentința Curții de Apel Constanța din.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MAMA ERA CONSUMATOARE DE t**c DELIGHT
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468