REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

O femeie s-a cocoțat pe frigiderele din Kaufland în căutarea cărnii de pui

O femeie s-a cocoțat pe frigiderele din Kaufland în căutarea cărnii de pui

Andreea VLAICU 16 aprilie 2024 | 00:00 33792

Deseori, determinarea pe care o au unii clienți de a găsi cele mai proaspete produse duce la gesturi extreme. O femeie a fost surprinsă, recent, că escalada, la propriu, frigiderele din supermarket-ul Kaufland din zona Icil. În loc să ceară ajutorul unui angajat de pe raion, pentru a ajunge la produsul dorit, mai potrivit i s-a părut să „încalece“ frigiderele cu caserole cu carne de pasăre.

O femeie s-a cocotat pe frigiderele din Kaufland in cautarea carnii de puiclienta... din frigidere

Într-adevăr, momentele dificile cer soluții dificile. Abilitățile de cățărat ale unei femei, clientă a magazinului Kaufland Icil, au fost puse la grea încercare. Aceasta, văzând că nu ajunge la produsul dorit din zona frigorifică, și-a luat inima în dinți și a oferit un adevărat show pentru restul clienților aflați în magazin. Femeia s-a cățărat pe frigiderele cu produse din carne de pui, pentru a ajunge la caserolele care erau poziționate mai sus decât restul.

Clienta, care parcă s-a pregătit anterior de activitatea de figurație, a prezentat o ținută sportivă, respectiv un trening, benefic mișcărilor de cascadorie efectuate de femeie. Acrobata se ține cu încredere de geamurile raionul frigorific, fără a fi conștientă de riscul la care s-a supus, mai exact riscul ca balamalele geamului să nu mai reziste și astfel să se întâmple o tragedie. 

O femeie s-a cocotat pe frigiderele din Kaufland in cautarea carnii de pui

Pentru ce sunt angajații?

Și poate pentru majoritatea dintre noi, este normal și la mintea cocoșului ca atunci când avem nevoie de ajutor cu un produs, care este mai greu de ajuns la el pentru că este amplasat la înălțime, apelăm la angajați, nu? Angajații dispun de scări cu care pot să ajungă cu ușurință la acestea și astfel nici nu e nevoie să ne supunem riscurilor evidente.

O femeie s-a cocotat pe frigiderele din Kaufland in cautarea carnii de puimagazinul Kaufland

Ei bine, se pare că unii nu țin cont de riscurile la care se supun, fiind inconștienți, mai ales că urcându-te cu încălțămintea pe un raion specific alimentației, se pot răspândi cu ușurință bacterii și microbi pe ambalajele mâncării, ajungând astfel în casele noastre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc ca are ceasul Smart !
0
0
Clientii Kaufland stiu ca nu exista angajati Kaufland care sa-i ajute cu ceva. D-voastra poate nu stiti si de aceea ati scris articolul. Si cand sunt unii, din intamplare, mai degraba fugi de ei, fiind a sunt foarte agresivi, decat sa-i soliciti si sa urle la tine. Cine doar primeste acasa pachetele cu mancare gata preparata nu are habar de multe.
5
1
Nici nu găsești angajați pe care să-i intrebi ceva dar, să te ajute..Aici primează numai banii pe care ii lași
5
1
Eu nu ma minunez. Asa fac si angajatii magazinelor. Eu am sesizat un anumit lant de magazine. Dupa 3 zile scaritele erau degeaba. Se urca pe agregatul frigorific cu incaltamintea de strada. In primul rand este neigienic. Dar DSP-ul habar nu are de ce se intampla in magazine. Daca apare o infectie apar si ei dand vina pe altii. Merge si asa!!!
4
1
Mă uit și mă minunez. In primul rand și angajații oricărui supermarket se urca așa petru a aranja produsele, a verifica termenele și a " trage fețe". Până găsești un angajat care sa te ajute, deja ești la casa. Sa fie serioși femeia nici măcar nu atinge produsele de pe raftul de jos cu picioarele. Nu calca pe caserole. Și chiar daca ar calca, carnea este ambalata. Nu știam că în r*mânia, mai nou ,se mănâncă și ambalajul. Dar când mergeți la cumpărături și va răzgândiți să cumpărați unele produse și le lăsați pe unde va vine? Cum vă numiți? Sau când lăsați copii sa miste dintr-un măr și apoi îl puneți la loc în grămada cu mere, când mâncați și lăsați ambalajele cine știe pe unde ,fara a platii? Sau când plecați burdușiți cu tot ce s-a putut fura din magazin. Daca erați prinți și prințese nu mai aveați timp de comentarii pe acest site. O zi frumoasă!!!!
11
3
Clientii se pregatesc pentru vremurile minunate in care in supermarket nu vor mai fi deloc angajati iar robotii care ii vor inlocui vor sta pe tusa ca sa nu faca risipa de curent si sa nu polueze. Sa nu ne miram. Deja clientii sunt in multe magazine si pe post de casieri. Uite, de acum incolo, vor trebui sa aseze marfa pe raft, sa spele pe jos si sa faca aprovizionarea. E din ce in ce mai interesant
11
2
Și eu m-am confruntat de mai multe ori cu această problemă, fiind mică de înălțime. Dar am găsit rezolvare rugând un alt client, mai înalt, să mă ajute. Dacă cauți găsești o rezolvare ușoară și da - este greu să găsești un angajat Kaufland să te ajute la nevoie, indiferent de problemă.
8
1
Stati liniștiți ca si angajații kaufland si lidl fac la fel, i am vazut de nenumarate ori
13
1
Huooo!!!!
2
3
Love , cocotato !
5
2
Atât te duce capul, așa arată cei 7 ani de acasă!
5
6
Da,persoana respectiva clar nu trebuia sa se urce pe raft,mai ales cu produse din carne,dar si Hipermarketurile au lacune in administrare.Nu vezi un angajat care sa indrume,sa supravegheze,de aceea si client ii fac ce vor,pun biscuitii la raionul de mancare pentru animale,sapunul la raftul cu faina si multe altele.Educatie zero si la clienti.
8
1
sa s**a plua ala care a instalat frigiderele alea la care nu ai acces la rafturile superioare. si sa o s**i si tu ala care ai scris articolul si ala care i-a facut foto. si eu m-am catarat sa ajung la produsele din raftul de sus m u i e multa
11
7
Produsele cu valabilitatea cea mai scurta sunt jos, cele cu termenul extins sunt sus, întotdeauna ce expira mai repede e plasat la nivelul ochilor cumpărătorilor, duduia evident ca stie chestia asta, de aia se chinuie sa ajunga le alea cu termenul extins...
11
1
INKALEKATA KATARATOARE AR VREA SA VADA CUM II STA KALARE CU DODOASHKA LA SOARE!!
3
9
Mai autoarea articolului de la"r*****a"inainte sa arunci cu piatra in femeia asta te-ai interesat daca shefimea maguzinului oferea si alte variante clientzilor care nu ajung pana sus in vitrina frigorifica unde se afla produsul cautat de clientzi,pentru ca deviza"clientul nostru stapanul nostru",nu este doar in Romania,eu sunt de mult timp in Germania dar nu mi s-a intamplat niciodata cand nu gaseam un produs sa nu fie pe langa noi clientzi un angajat care sa ajute indiferent de problema pe care o are un client sau altul pentru ca sa intrebi nu este ceva rushinos,daca furi din magazin atunci este o problema.
13
6
Adevărul, că la Sibiu nu găsești niciodată un angajat să ofere relații în ceea ce privesc produsele.Rusine.
10
2
După ce ca e piticoata la înălțime, este foarte mica la circumvolutiunea cutiei craniene. Nu am zis de încărcătură craniana!
9
8
Societatea romaneasca este distrusa. In jurul acelui frigider gasesti mereu angajati. O dobitoaca fara scrupule. Sa te urci cu picioarele pe raftul ala sa deschizi usile sa nu te gandesti ca se rupe o balama si iti vine sticla aia n muian sa nu te gandesti ca iti pui incaltamintea aia plina de microbi si bacterii pe acolo si un copil se poate imbolnavi mi se pare de noaptea mintii.... probabil face orice pt o bucata de carne..... halal dobitoc.halal animal..... Romanie esti pierduta
19
8
Cum dracu sa urci de la buda in frigider? Suntem orice numai educați nu. Conform Vieru Doina, " s-a sunat"....Vai de noi, nu de deranjeaza prostia și nici dobitocia..
19
6
''cocotata '' hai sa o facem vedeta ! poate o angajeaza kaufland !
10
4
De vină sânt marketurile nu oamenii Au frigidere de doi metri jumate nu ai cum să ajungi până sus la raft Angajații se plimbă prin toate raioanele sânt puțini Firmele își bat joc de ei r*mânii sânt sclavi in magazine și alte locuri de muncă Statul nu intervine in marketuri și alte locuri că nu are voie e legea de la Tata Mare Germania
24
13
pai daca urcati toate caserolele in pod in vitrine..poate omul vrea sa aleaga el, nu sa i dea angajatul...in Carefour bacau fost cora niciun angajat nu stie de marfa de pe rafturi e o jale, ptr un pachet de drojdie s a sunat pe la birouri ca pare ca ăia au o schita cu marfa din rafturi
17
5
Doua comentarii: 1. de ce marfa este așezată atât de sus și atât de în spate încât e nevoie de scară sa poti sa o iei. Nimeni nu verifica rafturile... 2. " pentru asta există angajații " este o gluma buna! Dacă vad ca ai intenția sa întrebi ceva, se fac nevăzuți...așa că...nu o sa întru în frigider, dar...
27
4
E normal sa se "cocoațe" din moment ce niciun lucrător comercial nu este pe raion când îl cauți! Ar trebui sa și supravegheze fiecare raionul non-stop și sa ajute persoanele scunde care nu ajung la marfa, persoanele în vârstă care nu pot accesa produsele, etc...
32
9
Angajații de pe raioane sunt ceva nai mult decât inexistenți. Am văzut ca și ei în cazuri similare practica aceiași metoda.
30
9
Zici ca e vestul sălbatic în aceste supermarketuri mai ales în zilele în care intră promoțiile. Toti sunt cu fete transfigurate ' rascolesc toate rafturile în căutarea produsului premium care de fapt nu exista ' împing pe ceilalti cumparatori ' striga la vânzători ' agitație la casele de marcat .
36
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272