REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.6° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
16.6° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

O fetiță cu dizabilități a rămas fără aparatul auditiv, după ce un hoț a furat geanta mamei

O fetiță cu dizabilități a rămas fără aparatul auditiv, după ce un hoț a furat geanta mamei

Victor ROTARU 22 august 2023 | 00:00 2105

Litoralul românesc este plin de turiști, fiind ultimele săptămâni în care acesta va fi animat, pentru că odată cu începerea anului școlar, turiștii se vor împuțina. Însă printre turiști își fac loc și oameni care au intenții mai puțin binevoitoare. Astfel se face că o familie din Iași, aflată în concediu la mare, s-a trezit într-o zi fără un ghiozdan în care pe lângă un laptop și un ceas se afla și un aparat auditiv, al unuia dintre copii, aparat fără de care acesta nu aude deloc. 

O fetita cu dizabilitati a ramas fara aparatul auditiv, dupa ce un hot a furat geanta mamei

O familie din Iași este în căutarea disperată al unui ghiozdan care le-a fost furat în tipul în care erau cazați în Eforie. În ghiozdan, pe lângă un laptop și un ceas, se afla și partea exterioară a unui aparat auditiv, aparat fără de care copilul nu poate auzi deloc: „Noi în dimineața zilei de 18 august am eliberat camera de la Venus. Am plecat cu toate bagajele la Aqua Magic, cu copiii, iar seara ne-am cazat la Eforie. Abia pe 20 august am realizat că ghiozdanul lipsește. În zilele acestea nu a purtat aparatul pentru că nu are voie să intre cu aparatul în mare și noi am stat la plajă mai tot timpul. Copilul are mai multe dizabilități și nu aude deloc fără acel aparat auditiv.”, a declarat pentru Replica de Constanța, Andreea I., mama copilului. 

O fetita cu dizabilitati a ramas fara aparatul auditiv, dupa ce un hot a furat geanta mamei

„Doar partea exterioară costă 7 mii de euro”

Andreea I., a mai transmis faptul că, cel care a furat ghiozdanul, nu are ce să facă cu respectivul aparat auditiv, întrucât acesta este compus din două parți, una fiind în interiorul urechii copilului prin operație: „În ghiozdan, pe lângă aparatul auditiv, se mai afla un laptop și un ceas, dar aparatul este mai scump decât tot ce se afla în respectivul ghiozdan. Doar partea exterioară, care este pierdută, costă 7 mii de euro. Copilul are un magnet în cap, a fost operat, iar cel care a luat ghiozdanul, și implicit aparatul, nu are ce să facă cu el, cele două piese fiind împerecheate. Din fericire, dacă nu găsim acel ghizdan, nu trebuie să apelăm la o altă intervenție chirurgicală, trebuie să cumpărăm doar partea externă a aparatului.” 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua, Puteti gasi o metoda prin care sa ma puneti in legatura cu mama copilului? As vrea sa fac o campanie pentru strangere de bani pentru un aparat nou. Sunt pesimist si nu cred ca va fi gasit ghiozdanul in cauza.
0
0
Demisia ministrului de interne , demisia sefului ipj constanta si adjunctului sau , cel care a fost sef la Mangalia ! Afaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa din sistem !
1
0
Niciodata ,dar absolut niciodata nu a fost siguranta pe litoral. Niciodata nu se vor starpi hotii,ba poate vor castiga si mai multe drepturi. Pe vremuri ,cand erau prinsi,erau tocati in bataie de toti,inclusiv de militieni. Ceva frica aveau,nu ca acuma,cand ei bat la politistii castrati de dreptul la a trage in plin in scursurile astea. Pe langa hoti,sunt si jigodiile care cumpara marfa furata,adica partenerii de afaceri ai hotilor. Si ei trebuie caftiti.
1
0
Pe langa preturile disproportionate avand in vedere raportul pretz-calitate a produdelor si serviciilor oferite de operatori de turism de pe litoral a mai aparut si siguranta turistilor veniti la mare si Corina Martin impreuna cu operatori din turism de pe litoral fac sedinte pentru ca sa afle dece ocolesc turisti litoralul Romanesc,umblati la ce preturile pe care le cereti pentru ce oferiti mai bisnitarilor,lasati sedintele de analiza.
4
0
Aduceti ma aparatul la copil fmin de hoți !
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389