REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

O fetiță de nouă luni cere ajutorul oamenilor în lupta cu CANCERUL

O fetiță de nouă luni cere ajutorul oamenilor în lupta cu CANCERUL

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 1195

O fetiță de doar nouă luni din Constanța se luptă cu o boală necruțătoare. Elena a fost diagnosticată cu neuroblastom,cea mai frecventă tumoră canceroasă extracraniană la copiii cu vârsta mai mică de un an.

Foto: Karinna Elena

Inițial, a fost operată cu succes în țară, însă lucrurile s-au complicat pe parcurs. Deoarece rezultatele tratamentului nu au dat roade în România, iar situația fetiței s-a agravat, părinții ei au cerut sprijinul medicilor din Turcia. Aceștia au chemat-o pe micuță la spital pentru mai multe investigații amănunțite, însă costurile ar fi în jurul sumei de 60.000 de euro. Micuța Karinna Elena a strâns până acum 12.000 de euro cu ajutorul oamenilor binevoitori și speră să strângă în continuare bănuții necesari pentru tratament și operații.

Povestea micuței Karinna

„Numele meu este Floria Karinna Elena și am numai 9 luni. Totul a început cu "banali" ganglioni limfatici la gat, care ar fi trebuit să treacă. Din păcate, nu a fost și norocul meu. Din luna noiembrie 2019, timp de o luna ne-am luptat cu ei, tratament, analize, eco, aveam numai 5 luni. Părinții mei, vizibil îngrijorați după o luna au decis sa mergem mai departe, pentru mai multe investigații. Din nou, din păcate au aflat ca este vorba de o tumora, deci trebuie sa ma operez. Operația a fost un succes! Ne-am rugat cu toții, ca singurul greu pe care eu sa îl depășesc, o mânuță de om de 6 luni, să fie operația. Din nou, ne-am lovit de un zid, iar la un interval de 3 săptămâni, rezultatul biopsiei schimba situația radical, trebuie să urmez tratament oncologic, tumora mea fiind una canceroasă. Din păcate, aceasta boală nu te întreabă dacă ești pregătit, câți ani ai, și nici nu dă semne că ar fi prezentă în corpul meu mic. Imediat, am fost internată pe secția de oncologie pediatrică.

A început perioada grea!

De aici începe perioada mai grea. Urmez prima ședință de tratament, a început și perioada în care nu mai mâncăm, analize proaste. Bunul Dumnezeu, a fost lângă mine, m-a ajutat, au început și alte investigații și în sfârșit vesti bune pentru mine. Rmn, testul de genetică și prelevarea din măduva spinării ne-au adus rezultate favorabile. Din fericire boala nu s-a extins decât în zona gatului, la ceilalți ganglioni de lângă operație. După 2 ședințe de chimioterapie, analizele au scăzut drastic. Doctorii au decis ca tratamentul să fie schimbat. Un tratament mai lung de aceasta dată. Terminând și a 3 a cură de tratament, am mers acasă. La o săptămână au început însă semne de rău. Temperatura foarte mare, plus o infecție în corp. Părinții mei s-au speriat, asa ca au decis sa ceară și a doua părere medicală, medicilor din Turcia. Răspunsul a fost unul foarte repede și prompt.

Undeva poate exista o eroare medicală la boala mea, de aceea dânșii doresc sa ne prezentăm în Turcia, pentru alte investigații mai amănunțite, un diagnostic corect pentru mine și eventual un tratament, dacă va fi nevoie. Costurile însă, depășesc cu mult puterea financiara a părinților mei, de aceea apelez la voi, oameni cu suflet bun, care vor să mă ajute să scap mai repede de chinurile prin care trec de 4 luni.

Vreau să fiu un copil normal, să mă bucur de copilărie, să mă pot juca cu surioara mea mai mare de 2 ani, și să nu mai fie nevoie să stăm despărțite una de cealaltă

Cei care nu ne puteți ajuta, o distribuire pentru mine contează enorm, o distribuire poate însemna o donație, orice bănuț în plus în momentul de față mă ajuta să ajung cât mai repede la spitalul din Turcia, timpul este prețios pentru mine și familia mea. Numai cu ajutorul dvs oameni cu suflet mare, putem reuși!Vă mulțumim și Dumnezeu să vă dea sănătate, este cea mai importantă!!!”

Donații se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați numele de familie (Floria) al copilului pentru care faceți donația!

Aici puteți accesa link-ul campaniei

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai cautati si in Romania, multi medici iau comisioane grase de la spitalele turcesti sa fie recomandati. Parerea mea. Doamne ajuta !
0
0
Eu am donat! Astept si voi sa faceti o donatie, fie ea cat de mica. Sanatate fetitei.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272