REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

O fetiță din Ucraina și-a pierdut dragonul la Delfinariu

O fetiță din Ucraina și-a pierdut dragonul la Delfinariu

Replica API 16 iulie 2022 | 00:00 2327

Aflată în vizită la Delfinariul din Constanța, vineri, 15 iulie, Irina, o fetiță din Ucraina, și-a pierdut o jucărie de pluș și anume un dragon. Reprezentanții Delfinariului au făcut apel la oricine a găsit jucăria să o aducă înapoi fetiței, înainte ca aceasta să plece în Ucraina.

„Astăzi, la Delfinariul Constanța am avut oaspeți o minunată domnișoară cu dragonul ei de pluș. Se pare că dragonul ei s-a îndrăgostit de ai noștri delfini și a hotărât să rămână în urmă. Noi l-am căutat prin sală dar este de negăsit. Dacă cineva care a fost astăzi la noi la Delfinariul Constanța l-a văzut sau l-a luat să aibă grija de el, vă rugăm frumos să îl aducem înapoi la Irina, prietena lui. Sunt de nedespărțit și în curând se vor întoarce în Ucraina și fară el o să fie tristă. Îl găsim pe dragonul de pluș al Irinei înainte să plece înapoi acasă în Ucraina?! ” au transmis reprezentanții Delfinariului.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Swgi pl v.s
1
14
Extraordinara stire! Dintre toate problemele orasului, aceasta e cea mai importanta! Propun autoritatilor sa reinstaureze starea de urgenta si prezenta de filtre rutiere pana la gasirea dragonului. Cinste autorului acestui articol. In mod cert este apogeul activitatii sale jurnalistice.
2
12
Asta este adevarul motiv pentru care noi romanii adevarati suntem total impotriva celor din AUR si SOS, impotriva rusofililor. Voi sunteti lipsiti de umanitate si nu aveti ce cauta printre noi oamenii civilizati, locul vostru este in Rusia asiatica, in Siberia, China si mai la sud. Are rost sa-ti aduc la cunostinta faptul ca parintii "copiilor alora romani care se usuca de dor si mangaieri" se intorc acasa periodic cu un simplu bilet de avion sub 100 euro? Ii poti compara cu copiii din Ucraina care nu isi vor mai vedea parintii, bunicii, rudele ucise de satanistii rusi? Sau casa facuta moloz?
25
2
In plus, nu exista gram de logica in afirmatiile tale, rusofilule! Ne vorbesti despre cazuri izolate, esti subiectiv. Salariul minim din Romania este sub 1000euro, iar "in afara" cum spui tu, in tarile mult mai dezvoltate din Vestul EUROPEI, romanii care se duc acolo castiga mii de euro lunar. Bani care se intorc la copiii romani carora le plangi tu de mila. Copii care sunt mult mai "rasfatati" decat multi dintre cei care au parinti muncitori in Romania. Evident ca apoi multi dintre acei parinti isi iau copiii la ei. Copiii sunt obligati sa-si termine scoala, asta ii "desparte" de parinti.
0
2
In pantaloni pentru mamici ukrainene, la munca cu ele fwtuvan gura, rup mall-urile
2
1
Individul e de rasu-plansu. Initial am crezut ca este doar rau intentionat si rusofil banal. Apoi am descoperit ca este un rusofil sustinator al tradatorior de tara si de neam din AUR si SOS. Un sustinator al rusilor care au invadat de 12 ori pamanturile Romaniei. Antonescu ne-a dus peste rusi doar pentru recuperarea Basarabiei furate de Stalin. Individul nu intelege texte simple. Mesajul nu ajunge la el intre urechi. Nici nu am sa-i explic adevaratul mesaj din stire. O sa-l las sa sufere, sa simta cu adevarat ce greu e cand esti p r o s t si "fara carte". Ai inteles total anapoda, pustiule!
2
1
Comentariile de mai jos au fost scrise de acelasi idiot rusofil care nu are nici 8 clase terminate si lasa INTOTDEAUNA spatiu inainte de semnele de punctuatie. Gramatica spune clar, nu lasi niciodata spatiu inainte de semnele de punctuatie. Exceptie fac linia de dialog si punctele de suspensie, de la inceputul propozitiei. In rest, nu se lasa niciodata SPATIU inainte de semnele de punctuatie precum punct, virgula, semnul exclamarii, semnul intrebarii etc. Dar se lasa spatiu intotdeauna dupa. Altfel va treziti ca incepe propozitia cu virgula, cu punct etc. Ala de jos este ANALFABET FUNCTIONAL.
3
2
care se usuca de dorul parintilor plecati la munca in strainatate si care cresc prin ograda bunicilor , care nu cunosc mangaierile mamei si imbratisarea tatalui , de ce nu sctieti ? Aveti grija strainilor care se lafaie pe bani multi , de romani nu va pasa !
4
0
de ce nu scrieti ??????
5
0
cu stirea voastra
2
0
Asta este stire ? Vai mama voastra de jurnalisti. SENZATIONAL : " Si-a pierdut dragonul "... V-ati pierdut voi mintile....
2
1
Ce este cu slugarnicia asta pentru ucrainieni ? Ce articol este asta ? De ce nu scrieti de unul din zecile de mii de copii romani care se culca seara flamanzi, sau care nu au avut niciodata vre-o jucarie ? De ce nu scrieti de zecile de mii de copii romani care acum , in vacanta , nu mai au parte de singura lor masa care o constituia "cornul si laptele" pe care o capatau in timpul anului scolar ? De ce nu scrieti de unul din miile de copii romani pe care parintii nu-i pot tine la scoala din cauza saraciei ? Ce ne intereseaza pe noi de copiii alintati ai milionarilor de ucrainieni ? RUSINE !
6
0
Bulangiule , cand se pierd copii sau batrani prin constanta nu scrii asa articole frumoase . gayule crescut la casa de copii ce esti
2
0
VS chiar esti un Dorel al presei cu stirea asta . Apropo ai scris ca o ucraineanca a facut treaba mare in parc ?
5
0
Ai gresit stirea, Dorele!
9
0
sa irige culturile,acolo unde au posibilitatea ei asteapta la mila lui Dumnezeu si sa umple buzunarele
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212