REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O firmă cu CIFRA de AFACERI 0 TRÂNTEŞTE DOUĂ imobile pe Baba Novac

O firmă cu CIFRA de AFACERI 0 TRÂNTEŞTE DOUĂ imobile pe Baba Novac

Replica API 14 aprilie 2021 | 21:50 5244

Firma Xenero Beach SRL, deţinută de Emilian Neculai, este tot mai aproape de a construi două imobile pe terenul situat în spatele supermarket-ului Lidl de pe Baba Novac. Mai exact, societatea intenţionează să construiască în zona Energia două clădiri cu funcţiunea de locuinţe colective, cu regim de înălţime P+2E+M, în regim de construire cuplat.

1 singur angajat şi cifră de afaceri 0

O firmă din Constanţa, ce a avut în anul 2020 un singur angajat şi cifra de afaceri 0 intenţionează să construiască două imobile pe strada Baba Novac, în zona Energia. Primăria municipiului a emis marţi, 13 aprilie, două certificate de urbanism, pentru firma Xenero Beach SRL, care prevăd construirea a două imobile cu câte două etaje, cu funcţiunea de locuinţe colective.

Astfel, constructorul a primit undă verde de la autorităţile locale pentru a demara procedurile în vederea construirii clădirilor. Acestea ar urma să fie construite chiar în spatele supermarket-ului Lidl. Amintim că firma Xenero Bech SRL este deţinută de Emilian Neculai.

Datorii de peste 3 milioane de lei

Înfiinţată în anul 2015, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Neculai Emilian este asociat unic şi administrator al societăţii care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Potrivit Registrului Comerţului, în anul 2020, societatea a avut cifra de afaceri 0, un singur angajat şi datorii de peste 3 milioane de lei.

Amintim că aceeaşi societate ridică, pe strada Edmond Deda, alte două imobile cu un regim de înălţime S+P+2E+M.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nufaru, spalatorie de bani.
0
0
Construiesc doua blocuri cu cinci etaje in Mamaia Sat, intre case, cu complicitatea primarului. Spalatorie de bani .
2
0
Astia sunt tot bugetarii aia cu salarii nesimtite si buzunarele umflate de spagi . Inainte de-a lua la puricat privatii, Anaf-ul sa faca o introspectie in randul functionarilor publici si sa treaca putin si la rudele lor ; sa vedem cat pot justifica din ceea ce au dobandit . Sa le faca si o evidenta a nr de calatorii din ultimii 5 ani macar . Sa nu ne mai facem ca nu vedem lucruri evidente ...
0
0
ANAF ce parere are?
1
0
Formele de certificat sunt publicate. NU sunt si semnate si eliberate. e o mica mare diferenta.
1
1
Bugetari manglitori, neplatitori de taxe si impozite. De unde are un bizon bani sa construiasca un bloc ? Si bugetarul de Constantinescu va construi un bloc cu 4 etaje... Se castiga bine si la stat daca stii ce sa faci.
4
2
astia sunt privatii care tin bugetarii in carca, nu-i asa? si nu sunt putini!!!
1
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108