REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O firmă de-a lui Tudorel Economu se face de râs pentru 1.700 de lei!

O firmă de-a lui Tudorel Economu se face de râs pentru 1.700 de lei!

Mirela PASCAL 20 septembrie 2023 | 00:00 4676

Marele afacerist Tudorel Economu continuă să dea țepe colaboratorilor, și nu vorbim despre sume exorbitante. Familia Economu a ajuns în situația penibilă de a fi târâtă în instanță pentru debite de 1.700 de lei.

O firma de-a lui Tudorel Economu se face de ras pentru 1.700 de lei!

Foștii colaboratori îi stau în coastă lui Economu, după ce acesta din urmă nu și-a mai plătit datoriile. În decembrie anul trecut, firma de salubritate din București, Compania Romprest Service SA, al cărei pachet majoritar este deținut de compania lui Maricel Păcuraru, patronul de la Realitatea TV, a executat firma Deco Foof, și tot în decembrie Enel a demarat procedurile de executare silită pentru a recupera un debit neachitat, fiind încuviinţată executarea silită în temeiul titlului executoriu, prin toate modalităţile de executare prevăzute de lege, simultan sau succesiv, până la realizarea dreptului rezultat din titlul executoriu, precum şi a cheltuielilor de executare. În vara trecută, a avut loc vânzarea la licitație publică a unui teren deținut de soții Economu, situat pe strada Prelungirea Bucovinei, în Faleză Nord, aproape de plajă, la cererea Primăriei Constanța, după ce nu și-au mai plătit ratele la un teren achiziționat de la administrația locală, mai exact terenul vizavi de hotel Condor din Mamaia, pe care și-a construit o unitate de alimentație publică. Primăria Constanța a demarat procedurile pentru executarea silită împotriva soților Economu, Mariana și Tudorel, în vederea executării sumei de 1.111.517 euro.

Economu continuă să dea țepe

În aprilie, societatea Frischeparadies SRL a mers în instanță pentru un debit neachitat de către societatea Deco Food în valoare de 1.700 de lei. În iunie a.c., firma Vast Proinstal SRL a cerut în instanță obligarea unei alte firme de-ale lui Economu, Tudors Capital Investments SRL, la plata sumei de 16.689,83 lei, reprezentând debit principal din 2019, rămas neachitat, datorat conform unui contractul de din 2017. Magistrații l-au obligat pe Economu să plătească creditoarei și suma de 48.979,28 lei, reprezentând penalități de întârziere.

Tot în iunie a.c., Silva Periland SRL, o firmă din Brăila ce produce și comercializează arbori, arbuști ornamentali și puieți forestieri, și-a cerut drepturile în instanță, constând în debit neachitat de firma Deco Food, a familiei Economu. O lună mai târziu, mai exact în iulie, o altă firmă, Digital Tehno Plus SRL a cerut în instanță plata debitului neachitat, de data aceasta, de firma Tudors Capital Investments SRL.

Cel mai mare creditor, Primăria Constanța

De precizat faptul că cel mai mare creditor al familiei Economu a fost chiar Primăria Constanța. Tudorel Economu a fost obligat de instanță să plătească Primăriei Constanța peste un milion de euro, după ce nu și-a mai plătit ratele la un teren achiziționat de la administrația locală.

O firma de-a lui Tudorel Economu se face de ras pentru 1.700 de lei!

Este vorba despre terenul de vizavi de hotel Condor din Mamaia, pe care și-a construit o unitate de alimentație publică. Primăria Constanța a demarat procedurile pentru executarea silită împotriva soților Economu, în vederea executării sumei de 1.111.517 euro, reprezentând rest rate contractuale în valoare de 569.761,27 euro, dobânda și TVA-ul aferent în valoare de 247.941 euro, precum și majorări de întârziere în valoare de 293.815 euro, la care se adaugă cheltuieli de executare. A pierdut mai multe terenuri reușind, astfel, să scape de debitul impus de municipalitate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un țărănuș din camena și-o țărancă din tistimelu. fără prea multă minte.
3
0
Ufa iar scrii și te faci de băcănie!!!! Ufa esti un lingău....și te atarni după femei măritate de la grădinițe!!! Ufaa taci și plătește S ul ala...cu care cari branza
0
0
cum intra ăsta la restaurant în herăstrău cu mapa plină de schițe, planșee, fațade...omu' se credea arhitect....le desfacea așa pe masă și sanchi, le calcula......pormă mânca așa tacticos și gânditor cu privirea spre schițe....avea niște gesturi în el de zici că proiectase cel puțin casa poporului,iar blonda lângă el îi dădea înainte cu rujurile ei și cu rochiile.........n-avea blonda nicio treabă cu ce se întâmpla în jurul ei.... îi dădea acolo în engleza de baltă la telefon......mai venea și distrusa aia de silvia cu hi hi hi.. ha ha ha... miorlăită cum era ea.. dar pe partea ailaltă îi ardea la bani de îi rupea....... era ca la nebuni între ei.
5
0
Orice ai face pentru ei tot dobitoc/dobitoacă rămâi. Că așa-s ei. Nu-i mai schimbă nimic. Dacă NU etalezi în fața lor câteva milioane de euro ești sclav. Nu au "apanaj" spre moralitate. De fapt, nici măcar sensul cuvântului nu-l înțeleg, sau nu vor să-l înțeleagă. Cei doi sunt extrem de duplicitari. Dacă persoanele din jur nu-i preamăresc, acele persoane devin automat dobitoci/dobitoace. Că așa-s ei. Dar, timpul rezolvă tot. Și ușor-ușor demonstrează. Nu-i confortabil să pierzi din prostie terenuri valoroase doar pentru simplu fapt că te crezi dezvoltator imobiliar. Probabil vor mai urma pierderi din avuție că dacă ai pierdut odată devine obișnuință. Păcat că pro-stia nu doare.
5
0
Hai lasa vrajeala. Chiar ne crezi p****i? Ma mir ca aduna atatea comentarii un subiect ca asta. e clar in ce hal e tara asta...
2
0
ma ionele, nu cumva esti tu tu dintre ei? ca prea stii bine. Ia mai sugele p**a ma tu la toti, bagamias p**a in mata aia p*****a care te-a fa cut si in fiita aia c***a
2
1
Bravo, bine scris si corect
2
0
De unde stii tu toate astea mai atotstiutorule? Taci in p**a mea din gura ca numai aberatii scrii. Du-te in p**a mea de idiot
1
1
Pt toti cei ce mananca rahat despre baronu , sunteti vai de steaua voastra si vai de soarta voastra! cred ca omul nu va saluta si crapa ficatu in voi! El e bine va fi bine si a fost bine ! in rest sanatate! copii lui sunt exemplari
2
4
niște rable de oameni. caracter infect. zi bijduvean și trage apa la wc.
7
2
O firma de-ale... sau o firma a lui...
4
1
Asta macinson dar poarta Kippa
1
2
Donchi pufleni l au gasit cu funia in beci pe ultima suta de metri , pregatit sa si faca felu !
1
2
Sa fie akitat si lasat liber ca e makisoon deal nostru. Mu.ie la mukani.
2
8
Nu se face firma de ras,se face datornicul de Economu care pozează în milionar,dar este plin de datorii,este la vale rău de tot săracul...
13
0
Cineve ala de la stejaru care a vrut sa se spanzure innaintea lu fratisu ?
11
1
și fiica și tatăl... mereu cu paharele de alcool în mână....traditie in familie
22
1
E greu să ții o afacere la limita supraviețuirii în vremurile de azi. Însă, fără corectitudine, nu dezvolți nimic pe viitor. Nivelul de educație financiară la Economu e precar. Din articol pare că nimic nu e anormal la Economu să fie hăituit prin instanțe pentru neplata datoriilor.
24
1
și uite așa mechedonii încă îl cred un afacerist de succes. cu talent la vorbă, cu haine pe alese și culese, cu talent la yacht parcat în portul tomis, cu talentul parcului de mașini la poartă, cu talentul vrăjelilor de a mai agăța câte un fraier ca să-l țepuiască. astea plac la mechedoni. cu astfel de lucruri devii monden și impui respect la mechedoni.
30
1
Economu nume predestinat
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468