REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O FIRMĂ din Constanța a RĂMAS cu DATORII după un CONCERT al lui VALI VIJELIE

O FIRMĂ din Constanța a RĂMAS cu DATORII după un CONCERT al lui VALI VIJELIE

Replica API 15 decembrie 2020 | 00:21 4353

O firmă din Târgoviște, Oceanic Servcom, a chemat în judecată firma Theatrix Studio din Constanța, prin care reclamanta solicită pronunțarea unei hotărâri judecătorești prin care să fie obligată să-i plătească suma de 16.100 lei reprezentând restituire împrumut acordat pe data de 07.07.2018, împreună cu dobânda legală aferentă, ce revine să fie calculată începând cu data de 13.12.2019 până la momentul restituirii împrumutului. Firma din Constanța a împrumutat această sumă pentru a putea organiza un eveniment la Ballroom Don Corleone din Mamaia, suma reprezentând onorariul cântărețului Vali Vijelie.

Firma reclamantă a arătat că Theatrix Studio a contract serviciile lui Vali Vijelie pentru organizarea unui eveniment în Mamaia pentru care trebuia sa plătească suma de 16.100 lei și întrucât nu deținea suma, a apelat la reclamantă, care i-a acordat-o, cu titlu de împrumut, în data de 7 iulie 2018, prin virament în contul său.

Pârâtul a fost notificat și pus în întârziere de reclamantă printr-o notificare expediată cu scrisoare recomandată, pe care a primit-o la data de 13 decembrie 2019 și întrucât și această notificare a fost ignorată, reclamanta a depus acțiunea în instanță, cu speranța că își va putea recupera banii.

Theatrix Studio susține că suma reclamată nu a fost acordată sub formă de împrumut

Theatrix Studio susține că suma reclamată nu a fost acordată sub formă de împrumut, administratorul firmei Oceanic Servcom contactându-l în vara anului 2018 ca să-l sprijine cu organizarea câtorva evenimente artistice, în două locații de pe litoral (Ballroom Don Corleone din Mamaia si Ballroom Diamond din Eforie Nord) pentru a o promova pe L. H. și că acesta a purtat negocieri telefonice cu artistul Vali Vijelie care a cerut suma de 3500 de euro (16.100 ron) pentru un eveniment si cu manelistul Dani Mocanu, pentru trei evenimente, pentru suma de 5.000 de lei/per eveniment, la care s-au adăugat cheltuielile de cazare și transport pentru întreaga trupă și cele de promovare (afise, fly-ere, roll up banner), valoarea totală ridicându-se la de 22.000 lei. Pârâtul susține că Oceanic Servcom nu a acordat un împrumut pentru ca pârâtul să organizeze evenimentul respectiv, ci administratorul firmei a participat activ în organizarea evenimentului, fiind cel care a încasat 1470 lei, banii pe cele 21 de bilete vândute și mai mult, din proba cu martori și din fotografiile postate de dânsul pe rețelele de socializare, depuse la dosar, se poate observa că este organizatorul evenimentului, iar numărul de telefon trecut pe pliante și afișe pentru rezervări este al său.

Dani Mocanu

Ce a spus instanța

Instanța a reținut că pe ordinul de plată la rubrica “Detalii de plată” este înscris „Împrumut eveniment muzical Mamaia”. Instanța a reținut de asemenea că pârâtul, recunoscând că a încasat suma de 16.100 lei de la reclamanta Oceanic Servcom, a virat suma corespunzătoare către Vali Vijelie. Mențiunea „Împrumut eveniment muzical Mamaia” de pe ordinul de plată face dovadă între părți până la proba contrară, înscrisul sub semnătură privată fiind recunoscut de către pârât, care nu a adus nicio probă contrară, ci dimpotrivă a utilizat suma de bani remisă pentru achitarea serviciilor lui Vali Vijelie. Instanța a decis obligarea lui Theatrix Studio la plata sumei de 16.100 de lei plus dobânda legală calculată începând cu data de 13.12.2019 până la momentul restituirii împrumutului. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai da-va-n plm de analfabeti buni de nimic in viata. paraziti si pierzatori. gunoaielor.
1
0
Eu ma uit la Las Ferbinti decand a aparut este serealu meu preferat cu actori mei preferati
2
1
Pe tiganul numit Dani Mocanu un jeg
3
0
asa! s-o ia in brate toti care se baga cu manelistii
0
0
alt gaozar necalificat
1
0
NU AVEM APA APA CALDA SI CALDURA IN MIJLOCUL IERNII - TOATA ZONA CASA CASATORIILOR ARE APA SI CALDURA CU PORTIA 2 ZILE DA 2 NU! NU MAI SUPORT
2
2
Machedoni spurcati !
4
1
Bai nene, da nu mai promovati garoiul asta imputit de mocaru, ca-mi vine sa borasc pe fata lui...oarba pa el
7
0
Romanii s-au integrat in cultura roma. Romanii asculta manele si se uita la Las Fierbinti. Nu mai e nicio diferenta intre rom si roman.
13
2
Scoateti boratura asta de cioara libidinoasa din fata noastra. Ce le tot faceti reclama.
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614