REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O FIRMĂ din NĂVODARI RIDICĂ un BLOC cu 8 etaje pe Şoseaua Mangaliei

O FIRMĂ din NĂVODARI RIDICĂ un BLOC cu 8 etaje pe Şoseaua Mangaliei

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:00 3134

Pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța se construiește de zor. În afară de blocul de 8 etaje ce se ridică în zona Abator, iată că și în zona Far se ridică unul la fel de falnic. Mai exact, pe șoseaua Mangaliei, la numărul 80- 80A, se construiește în această perioadă un imobil de 8 etaje care a primit toate avizele necesare pentru a intra în legalitate.

Investițiile pe plan imobiliar din municipiul Constanța se țin lanț. În anul 2018, firma SC Primavera East Holding SRL depunea la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) un document ce viza următorul proiect „Construire clădire locuințe colective 2S+P+8E și împrejmuire teren”, în vederea obținerii avizului de mediu. Doi ani mai târziu, lucrările erau deja începute! Imobilul este situat în județul Constanța, pe șoseaua Mangaliei, la numărul 80- 80A. Terenul pe care se vor executa lucrările se află în proprietatea beneficiarului Primavera East Holding SRL, societate controlată de Paulina Stănilă.

Undă verde de la APM Constanța

De curând, și Agenția pentru Protecția Mediului a dat undă verde pentru Primavera East Holding SRL. Imobilul ce urmează a fi construit a suferit modificări, iar Primavera East Holding SRL a obținut de la Agenția pentru Protecția Mediului avizul pozitiv și pentru acestea.

„Spor la construit” și de la Primăria Constanța

Totodată, trebuie să amintim și faptul că și Primăria Municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism cu numărul 1829 din data de 5 iunie 2020 pentru societatea Primavera East Holding SRL, pentru investiția imobiliară de pe șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța. Certificatul era necesar pentru modificarea proiectului autorizat prin AC nr. 2268 din data de 10 decembrie 2019 pentru „construire imobil locuinţe colective P+7E+8E şi împrejmuire teren – 60 apartamente” prin reconfirgurare funcţională şi spaţială a etajului 8 parţial cu activităţi sportive şi pentru recreere cu caracter privat. Certificatul are o valabilitate de 24 de luni.

Ce se va construi mai exact?

Construcţia propusă se încadrează în categoria imobilelor de locuinţe colective. Terenul are o suprafaţă de 1.483 mp. Investitorul propune o suprafaţă construită a blocului de 95 mp, o suprafaţă de spaţii plantate la sol - 56 mp, dar şi o suprafaţă a trotuarelor, aleilor şi a parcărilor de 1.332 mp. Imobilul va avea un regim de înălţime P+8 etaje, cu 49 de apartamente. În proiect sunt prevăzute 49 de apartamente şi 60 de locuri de parcare. Din cele 60 locuri de parcare, 44 locuri sunt individuale, iar 16 locuri - în sistem Klauss. Zona în care se va realiza proiectul a fost studiată din punctul de vedere al dezvoltării într-un plan urbanistic zonal aprobat prin HCL 118/27.02.2008. Terenul pe care se vor executa lucrările este proprietatea beneficiarului şi se află în vecinătatea fostului complexului comercial Billa. Imobilul, identificat cu numărul cadastral 219084, este proprietate a SC Primavera East Holding SRL, conform extrasului de carte funciara pentru informare eliberat sub numărul 219084 la cererea nr. 15676 din data de 8.02.2018.

Date despre Primavera East Holding

Înființată în anul 2009, Primavera East Holding SRL are sediul în Năvodari. Firma provine din schimbarea sediului din alt județ. Stănilă Paulina este asociat unic, iar Stănilă Ionuţ – administrator al societății care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.

Printre activităţile secundare se numără: lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, lucrări de demolare a construcţiilor, lucrări de pregătire a terenului, lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii, lucrări de instalaţii electrice, lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat, alte lucrări de instalaţii pentru construcţii, cumpărarea şi vânzarea de bunuri imobiliare proprii, închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate, administrarea imobilelor pe bază de comision sau contract, activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management, activităţi de arhitectură, activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, alte activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice, activităţi de servicii suport combinate şi activităţi de întreţinere peisagistică.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Faceti-le curu mare la machedoni pe ultima suta de metri...
0
0
La Navodari pe muis tul de primar il doare-n c ur ca nu avem strazi asfaltate si trotuare. El asfalteaza doar langa blocuri ca de acolo vin voturile. Pentru cei de la case nu are ochi, dar pentru strazile pe care stau basinosii si fostii violatori au asfaltat de acum 2 ani. Vine cu cersetoria pentru votare. Votati mu ie Pesede si Politiei romane care nu mai dau amenzi nici macar pentru stationare in mijlocul intersectiei. Muie lor si mamei lor
0
0
Nu era nici o problema . Eram ... ironic!
1
0
construim ca sa dispara parcarile
1
1
construiesc ca sa se oftice liftele pagane
3
3
Primaria a eliberat o autorizatie de constructie pe toata suprafata detinuta de un proprietar si cu un bonus de balcon spanzurat peste trotuar la unii.unde i constitutia?Mai suntem egali in fata legii?
4
1
niste mucani care construiesc pe spatiu verde
11
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920