REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.4° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O firmă din Ungaria folosește vocea unui constănțean, la „Sesizări și Reclamații“, fără acordul acestuia. Video

O firmă din Ungaria folosește vocea unui constănțean, la „Sesizări și Reclamații“, fără acordul acestuia. Video

Victor ROTARU 20 iunie 2023 | 00:00 2470

Grupul MVM, deținut de statul maghiar, și-a unit la începutul anului trecut toate companiile de energie deținute în România și anume Aqua Energia, H2O Energy și MVM Energy Trade Plus. Un constănțean care a colaborat în trecut cu firma CYEB, firmă cumpărată ulterior de MVM Energy Trade Plus se confruntă cu o situație destul de bizară, întrucât acesta nu mai colaborează cu niciuna din firme de ceva ani, în schimb, la serviciul de call-center al firmei MVM Energy Trade Plus, la secțiunea „Reclamații și sesizări”, îi este folosită vocea. Acesta a transmis pentru Replica faptul că a încercat să discute cu responsabilii firmei pentru a remedia problema, însă după o primă discuție nu i s-a mai răspuns la telefon. 

O firma din Ungaria foloseste vocea unui constantean, la „Sesizari si Reclamatii“, fara acordul acestuia. VideoFoto cu rol ilustrativ 

MVM Energy Trade Plus SRL și Aqua Energia SRL, companii membre ale grupului MVM, deținut în totalitate de statul maghiar, au solicitat Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) retragerea licenței de furnizare de energie electrică pentru că acționarul său unic a decis să unească toate companiile pe care le deține în România într-una singură. Astfel, statul maghiar a decis ca, de la 1 ianuarie 2022, trei societăți pe care le deține în România, MVM Energy Trade Plus SRL, Aqua Energia SRL și H2O Energy SRL, să fuzioneze prin absorbție, societatea absorbantă fiind MVM Future Energy Tehnology SRL.

„M-au întrebat mai mulți oameni dacă lucrez acolo, pentru că mi-au auzit vocea”

Cu toate că în anul 2021 firma MVM Energy Trade Plus SRL a înregistrat o cifră de afaceri de peste 38 de milioane de lei, se pare că firma a căutat să nu-și împartă prea mult profitul. Un constănțean acuză faptul că îi este folosită vocea la serviciul de call-center, fără să aibă vreun acord cu firma care produce energie electrică: „Cândva am lucrat cu o firmă numită CYEB S.R.L. Cu această firmă, la un moment dat, relațiile contractuale s-au încheiat. După ce s-au încheiat relațiile contractuale am testat în serviciul de call-center, voiam să le ofer servicii de call-center furnizorilor de energie. Pentru asta am făcut diverse înregistrări, iar una din înregistrările pe care le-am făcut ei o folosesc acum la serviciul de „Reclamații și sesizări”. Firma CYEB S.R.L. a fost cumpărată de firma MVM Energy Trade Plus și cel mai probabil, unul dintre angajații de la CYEB a auzit mesajul înregistrat, pentru că am cerut mai multe opinii, și i-a plăcut sunetul vocii mele și l-a folosit mai departe. Mai târziu m-au întrebat mai mulți oameni dacă lucrez cu MVM, pentru că mi-au auzit vocea acolo și nu știau cum să dea de mine. Cumva, credibilitatea mea a fost folosită fără acordul meu. Zilele trecute, unul din clienți mi-a spus că vrea să plece de la firma asta, pentru că îmi aude vocea tot timpul, dar nu se rezolvă nimic. Eu am discutat cu cei de la MVM, le-am adus la cunoștință faptul că folosesc vocea mea fără acordul meu. Pentru așa ceva trebuie un acord scris. Când am discutat cu ei, mi-au spus „vedem”, după care nu mi-au mai răspuns la telefon.” a transmis constănțeanul pentru Replica.   

Contactați de către reporterii de la Replica de Constanța, reprezentanții firmei MVM Energy Trade Plus SRL au transmis faptul că nu vor să comenteze situația. 

Date despre firma MVM Energy Trade Plus SRL

În anul 2021 firma MVM Energy Trade Plus SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 38.861.929 de lei, un profit net de -11.983.327 de lei, datorii de 24.424.673 de lei și un număr mediu al angajaților de 8. 

Video

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vai ce voce are domnu' Dan. Vai dar cum se poate asa ceva cu tenorul in devenire?
1
0
S-a suparat ca o firma cu 8 angajati ii foloseste vocea care e una comuna si nu are nimic special? Inregistrarea aia mai e si de foarte p*****a calitate. Sa dea in judecata, poate castiga 10-20 lei.
0
0
Mai, ia sa ii dati baiatului vocea inapoi, da nu va e rusine? Poate ii stricati baiatului vocea.
4
1
pomana ingrasa, nu conteaza de unde vine!
3
0
Logic nu ar trebui sa se supere persoana in cauza deoarece firmele au fost preluate,obsorbite cu tot ce include si a fost platit pentru acest serviu ...(transmitere date )
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468