REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O fostă angajată la Protecția Consumatorului a ajuns in conducerea ANR

O fostă angajată la Protecția Consumatorului a ajuns in conducerea ANR

Replica API 11 august 2022 | 23:24 23493

În ultima perioadă, s-a tot perindat pe la conducerea Autorității Navale Române unul și altul, mai mult sau mai puțin pregătit pentru a ocupa o poziție sus pusă din domeniul naval. Iată că, din nou, CA a suferit schimbări, iar cireașa de pe tort este o tânără de 20 și ceva de ani, Ana Maria Cristina Jipa, fost comisar OPC. Cum a ajuns la ANR, dar și consilier asistent al Ministerul Transporturilor… este o enigmă!

Consiliul de Administrație al Autorității Navale Române s-a îmbăgățit cu alți doi membri. Este vorba despre Liliana Damian, șefa Direcției reprezentare instanță din cadrul Ministerului Transporturilor și fost șef la ANAF, dar și Ana Maria Cristina Jipa, o fetișcană de vreo 20 și ceva de ani, dacă ne luăm după anii studenției, și anume 2013-2016.

A terminat ASE, iar în 2019 a dat concurs pentru fucția de comisar la ANPC, unde a obținut puțin peste 60 de puncte. De la Protecția Consumatorului, Ana Maria Cristina Jipa a ajuns, nu știm cum, consilier asistent al Corpului de Control al Prim-ministrului, unde a stat din noiembrie 2021 până în iunie 2022, dată la care a ajuns consilier asistent la Ministerul Transporturilor.

Iată că, la doar o lună de la nimirea sa Ministerul Transporturilor a fost propulsată fix la conducerea ANR. A fost numită membru al CA pe 28 iulie.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are locul promis in conducerea ANR. Il pune odiosul oligarh de la capitanie Giurgiu SRL.
9
1
HAI CA IL ASTEPTAM SI PE CATANA JR. IN CONDUCERE CA EL MAI LIPSESTE.
9
3
marele marinar de Dunare Cornel Pulbere isi scrie poeziile cretine la birou?!
1
0
ce enigma . a stat capra si a s**t la greu .
1
0
Am s**t pla la cine trebuie bai invidiosilor. Eu sunt capitanu acu.
1
0
Cat o fi supt,sa ajunga....
1
0
Ascensiunea ta ne mira si ca inca n ai disparut dupa tactu! Poate te baga mona la parnaie sa fii cu tactu la unison jegule
1
1
Juniorul este un instrument foarte eficient folosit de cineva priceput. Baronul de la Capit.Giurgiu a scapat de doi oameni de acolo considerati incomozi folosindu se de el.
15
0
cordezele se pricep la orice,maimales la autoritatea navala.Nu ca mi.ar fi rusine cu pacalicii spagari de acolo,dar chiar asa,pui o maimuta???
1
0
Da ascensiunea lui pulica?
0
0
Duamna mona alias Arzoaica Anr ului a luat teapa ne pare rau duamna, matale nu mai faci ciorba buna.
0
0
Odiosul paharnic care schimba caloriferele si wc uril ce mai face. Trage din greu, are comenzi, munca multa! Ghici ghicitoare cine este? Chiar daca nu este el trecut pe pravalie fiind trecut altul! Sta omu linistit, roata se invarte.
1
0
pe acolo se invarte si Cornel Pulbere marele poet al poporului?!
1
0
ca la orice agentie de stat, parazitii sunt la ei acasa
1
0
Nu vreti sa vorbim de nevestele din ANR si de prostii lor de barbati care nu stiu ce fac acolo si le cred cand ajung acasa femei cuminti
0
0
Dar si rapandula Mona a dat din coate sa se angajeze la Min Transporturilor,dar tocmai nu a avut noroc n-a s**t unde trebue de data asta sa s**a incontinuare poate reuseste
0
0
Un astfel de ins cu experienta si calitate umane spre zero nu putea ocupa atatea posturi de conducere, in MT, in Herastrau, aici in portul CT si Dzeu mai stie pe unde fara sprijinul celor trei stalpi. PSD, TATAL si OLIGARHUL de la capit. zonala autonoma giurgiu.
14
0
O mai mare enigma este ascensiunea lui Catana Jr. In ce conditii a fost angajat, promovat, infiintat pentru el post si birou siguranta navigatiei in portul Herastrau, masina si sofer,...ENIGME, ENIGME, ENIGME MULTE !
17
0
Rapandulet orientat. Cine stie cui face trompeta.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920