REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O fostă PROFESOARĂ a FURAT dintr-un supermarket! Pătrunjelul a dat-o de gol!

O fostă PROFESOARĂ a FURAT dintr-un supermarket! Pătrunjelul a dat-o de gol!

Replica API 6 iunie 2021 | 23:15 4228

Dacă vă gândeați că hoții sunt doar cei tineri și agili, o pensionară de 73 de ani, fostă profesoară de biologie, a demonstrat contrariul. Bătrânica a sustras produse de 130 de lei dintr-un supermarket și a fost dată de gol de legătura de pătrunjel care îi ieșea din geantă.

O bătrânică de 73 de ani, cadru didactic pensionar, din Vaslui, a fost prinsă la furat de polițiști, într-un supermarket. Femeia a sustras de pe raioane produse în valoare de 130 de lei și le-a băgat în propria geantă și ironia sorții a făcut să fie dată de gol chiar de legătura de pătrunjel care era la vedere.

Potrivit informațiilor oferite de vremeanoua.ro, bătrânica a luat produsele și nu s-a îndreptat către casele de marcat pentru a le plăti, ci a vrut să iasă din magazin și să dispară fără urmă. Din păcate pentru ea, agentul de pază a observat imediat că ceva nu este în regulă, așa că a sunat de urgență la 112. În urma faptelor sale, bunicuța a fost rapid ridicată de polițiști.

“Agentul de pază a fost cel care a sesizat la 112, fapta. Femeia a fost ridicată pentru cercetări. În acest caz s-a deschis dosar penal pentru furt”, a declarat Bogdan Gheorghiță, purtător de cuvânt la IPJ Vaslui.

Ce a pățit un bărbat după ce a furat un cal dintr-o curte

Planurile unui tânăr de 26 de ani din Botoșani au fost rapid spulberate de polițiștii de frontieră. Bărbatul a furat un cal, însă după numai câteva minute s-a întâlnit cu oamenii legii.

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iaşi l-a observat pe tânăr care se deplasa împreună cu animalul dinspre localitatea Sinăuţi, către localitatea Mihăileni.

Oamenii legii l-au oprit pe tânăr și l-au legitimat. Acesta a încercat să îi păcălească și le-a spus a găsit calul pe un câmp din apropiere şi că știe cui îi aparține și urma ca a doua zi să îl ducă proprietarului. Însă, polițiștii nu au crezut poveste așa că împreună cu tânărul au dus calul la proprietar, scrie cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar putea fi iertata..avand in vedere situatia actuala
3
0
in urmarire internationala. Nu ca strutzul cautat la botosani.
5
0
ei si drept razbunare a ...facut o! se putea proceda si in alt fel, dar marlanu e marlan si in ...pijamale!
9
1
Poate tanti pensionara se gindea la ceva,griji,probleme,nepoti,medicamente,este foarte usor sa uiti.
13
4
Dar cand supermarketurile tasteaza un articol la casa de marcat doua ori de ce nu spuneti?Mai ales cand ai articole multe?
26
6
daca avea pensia marita cu 40% cum trebuia sa fie nu mai FURA
32
4
Puscarie pe viata la babuta, a furat patrunjelul unui hipermarket cu profit de sute de milioane de euro. Trafic de patrunjel! Pana si criminalii gen Huidu sau Iorgulescu sunt dezugstati, ei indura la Monaco pedepse cu suspendare si baba nu e executata cu injectia letala??
43
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108