REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

O franțuzoaică, care a rămas fără telefon într-un club din Paris, a dat de urmele hoțului... în Constanța!

O franțuzoaică, care a rămas fără telefon într-un club din Paris, a dat de urmele hoțului... în Constanța!

Ana Maria LIPAN 6 februarie 2023 | 00:00 4233

Un cetățean român i-a furat unei femei, din Franța, telefonul de ultimă generație, un iPhone 14 Pro Max. Incidentul s-a petrecut într-un bar din Paris, dispozitivul aflându-se acum în posesia hoțului care este din Constanța. Păgubita, resemnată că nu își va putea recupera bunul, a postat un mesaj public, pentru a-i avertiza pe locuitorii orașului cu privire la originea celularului, în cazul în care hoțul îl va pune la vânzare.

O frantuzoaica, care a ramas fara telefon intr-un club din Paris, a dat de urmele hotului... in Constanta!
Românii din diaspora suferă zilnic din cauza stereotipurilor ce sugerează faptul că au tendința de a se face stăpâni pe bunurile altora. Cu toate acestea unii dintre noi nu fac decât să dea dreptate gurilor rele, recurgând la acte necugetate. Vineri, 3 februarie a.c., o femeie din Franța a făcut cunoscută, prin intermediul unei postări publicate pe rețelele de socializa, povestea sa.

O frantuzoaica, care a ramas fara telefon intr-un club din Paris, a dat de urmele hotului... in Constanta! Localizarea telefonului

Louise și-a văzut pentru ultima dată telefonul de ultimă generație, marca iPhone 14 Pro Max, într-un bar din Paris... După ce i-a fost furat aparatul, păgubita a mers pe urmele hoțului și l-a găsit, cu ajutorul aplicației de urmărire a dispozitivului, pusă la dispoziție de producătorul Apple. Așa a reușit să găsească locația actuală acestuia, care de află chiar în Constanța. Ultima locație unde telefonul a fost reperat de sistemul de tracking a fost pe Bulevardul Aurel Vlaicu.

Resemnată că nu îl va putea recupera  niciodată, aceasta a decis totuși să avertizeze locuitorii orașului cu privire la istoricul celularului, în cazul în care hoțul va încerca să îl vândă.

O frantuzoaica, care a ramas fara telefon intr-un club din Paris, a dat de urmele hotului... in Constanta! Localizarea telefonului

“Bună, scuze pentru traducere, folosesc un traducător. Sunt Louise, sunt cetățean francez și locuiesc la Paris. Săptămâna trecută un român mi-a furat telefonul IPHONE 14 pro max dintr-un bar din Paris. Telefonul era localizat aici. Știu că nu-mi voi primi niciodată telefonul înapoi, dar dacă cineva încearcă să ți-l vândă să știi că este un telefon furat. Aici este locația și numărul IMEI, atenție.”, este mesajul transmis de femeie.  

O frantuzoaica, care a ramas fara telefon intr-un club din Paris, a dat de urmele hotului... in Constanta! Detaliile tehnice ale telefonului

Un constănțean i-a sărit în ajutor femeii, oferindu-i adresa oficială de e-mail a Poliției din Constanța, în speranța că acesta va reuși să găsească o soluție pentru a-și recupera bunul, apelând la autoritățile din România.

Sperăm ca măcar gestul acestuia să o înduplece pe femeie să nu își creeze o imagine supra-generalizată asupra românilor, pornind de la experiența negativă pe care a avut-o.

Prețul unui astfel de telefon ajunge până la suma de 7.069,99 de lei, atunci când este achiziționat în stare nouă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Telefonul ala probabil ca a fost vandut de vreo doua ori pana a ajuns sa fie vizibil in C-ta
2
0
Vedeți daca nu e la Sorin Cotocea …. Sigur a ajuns la el
1
1
Au furat ai dreacu cigani de au rupt
6
0
Bai fraților, voi sunteți tiganizati din perioda fanariotă… Nu va lăsați controlați de mentalitățile criminale!
2
0
Sa ma cac pe natia romana de hoti, analfabeti, t****i, c***e, violatori si imputiti retarzi.
8
7
Frantuzoicele se stie ca sunt c***e, a stat ea infipta in p...a si asa a aflat ca p******a a fost sustrasa de catre un roman. Mai bine ar fi zis ca l-a uitat la fratii ei albanezi, albanezii au vrut sa-l foloseasca, nu au reusit, l-0au returnat la producator, iar astia il vand ca nou intr-o tara bananiera, fara control, aiurea undeva la periferia europei.
5
12
Trebuia data adresa Parlamentului .Acolo s-au nascut stereotipurile ca orice in Romania se poate fura ...inclusiv pensiile bosorogilor tolomaci ,care i-au votat sa ajunga in Parlament
15
2
Pai... ia să vedem măi r*mânilor, se sesisează poliția și prinde hoțul în 3 zile cel mult (bineînțeles cu ajutorul S.R.I. care poate vedea imediat ce cartelă a folosit și cine a vorbit la telefon și de unde) , sau vă faceți că plouă și vă milogiți iar să intrați în Schengen să vă măriți bunăstarea cu bunurile furate de la noi. Depinde și de asta dacă vreți să intrați în Schengen odată cu Ardealul (cred că înțelegeți ce vreau să spun).
17
1
Foarte adevărat, iarăși ne-au făcut ciorile de rușine...
19
2
Bine ca nu a fost vreun fanatic sa-i ia si gatu la frantuzoiaca, al nostru s-a multumit doar cu un aifon cu care nu poate face nimic ca e blocat in cloud. NU mai furaț aiphoane ca nu se poate face nimic cu ele, nici piese nici vandute, nimic!
14
2
poporul roman in toata splendoarea lui: hot, pomanagiu, fara urma de demnitate, in pasi repezi spre tiganizarea totala.
34
3
Peste drum de Vivo.
16
1
garoii ne-au facut iar de rusine.
33
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369