REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

O funcționară din Argeș a venit pe litoral... să fure din mall

O funcționară din Argeș a venit pe litoral... să fure din mall

Virgil STOIAN 3 iulie 2023 | 00:00 6696

Ana P., economist în cadrul DGASPC Argeș, și-a cumpărat un dispozitiv special care scoate din funcțiune sistemele de alarmă de pe haine, și astfel înarmată, a dat lovitura la un magazin din City Park Mall Constanța. Astfel, femeia a intrat în magazinul ”Oysho” de unde a furat două obiecte vestimentare, după ce a scos din funcțiune sistemul de alarmă.

O functionara din Arges a venit pe litoral... sa fure din mallMagazinul Oysho

Potrivit rechizitoriului, Ana P. a mers la cumpărături în complexul comercial City Park Mall din Constanța. După ce s-a plimbat timp de 5 minute prin complex, a ajuns la magazinul „Oysho”. Acolo a luat de pe raft un sutien alb  și un costum de baie verde, bunuri cu care a intrat în cabina de probă. În cabina de probă a scos din funcțiune sistemele de alarmă, prin îndepărtarea siguranțelor. Pentru îndepărtarea siguranțelor a folosit un magnet special, pe care îl achiziționase de pe site-ul Olx în luna martie 2022, contra sumei de 500 lei. După ce a scos elementele de siguranță, a pus produsele anterior menționate în rucsacul său și a plecat către ieșirea din magazin. Când a ajuns în dreptul porților senzormatice s-a declanșat alarma, iar agentul de securitate a procedat la verificarea suspectei. Suspecta a mai arătat că regretă săvârșirea faptei, totodată a afirmat că a intenționat la momentul depistării să achite produsele găsite asupra sa, însă personalul magazinului nu a fost de acord.    

O functionara din Arges a venit pe litoral... sa fure din mall
Instanța a constatat că gradul de pericol social concret al faptei este unul mediu, fără a subestima pericolul social al faptei săvârșite, prin raportare la împrejurarea că inculpata a sustras prin scoaterea din funcțiune a sistemului de alarmă, cu ajutorul unui magnet special achiziționat de pe site-ul OLX.ro, două produse vestimentare din magazinul Oysho, aceasta fiind depistată la ieșirea din magazin având asupra sa cele două produse pe care nu le-a achitat. Pentru aceste considerente, instanța a decis condamnarea Anei P. la 1 an închisoare, cu suspendare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Sentința a fost dată pe 30 iunie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si cand te gandesti ce salariul de salariul au angajații de la acesta instituție si ce exemplul il da stimata d na cred ca ar trebui lasata fara serviciul esti o rusine pentru instituția pe care o reprezinti
0
1
Oare ajutoarele ,mâncarea ,educatia mai ajung la copiii necajiți ,fără parinti daca nehalita de angajată se comportă ca in codru .
1
0
Deci sa inteleg ca si baiatul judekatorului care a dat sentinta se ocupa cu aceleasi tertipuri, ce aia ba ?!! 10 ani de celula , ca sa fie exemplu din partea unui functionar oficial care este model al noii generatii!
1
0
Talharoaica obisnuita cu spaga si santaj, fura cleptomana orice. Pana la portofele e numai un pas
3
1
Săracă funcționara,nu are salariu bun,mai faceți o marire ,o prima ,sa cheltuie la mare! Acești paraziți merita pedepsiți, Nu le mai ajung toate pomenile date de stat,tot mai vor! sa facă munca la Drumuri și poduri,ca sa aprecieze la final o funcție publica!
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468