REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
6.4° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

O gaşcă de HOŢI din Mangalia s-a MUTAT la GÂRLICIU

O gaşcă de HOŢI din Mangalia s-a MUTAT la GÂRLICIU

Replica API 23 decembrie 2020 | 23:25 9935

Locuitorii din Gârliciu susțin că au ajuns la capătul răbdării. Aceștia spun că hoții au luat-o razna. De la animale furate, la case sparte bandă rulantă. ”Efectiv nu știm ce să mai facem. Acum s-au mutat unii din Mangalia și ne disperă”, a declarat, pentru Replica, un localnic.

Un nou caz de furt a fost înregistrat la Gârliciu, județul Constanța. Totul s-ar fi petrecut în noaptea de luni spre marți, 21 spre 22 decembrie, când individul din imagini a fost prins în timp ce încerca să sustragă oi dintr-o fermă. Potrivit locuitorilor zonei, acesta s-a mutat recent în localitae, cumpărând casa lui “Nea Mitică”. ”A cumpărat casa de la Mitică Mocanu (Carasu) și azi noapte l-a prins în saivan la George Tudorache. Cred că așa lichele nu au ce căuta printre noi, abia se liniștiseră”, sunt de părere locuitorii.

Mihai Ichim

Potrivit oamenilor, de dată recentă, mai multe persoane s-au aciuat în zonă. ”Cel din imagini este Mihai Ichim. Dar s-au mutat mai mulți, e o bandă de hoți mai mare. De prin Mangalia au venit. Sunt furturi și case sparte aproape noapte de noapte. Nu știm ce să mai facem. Am ajuns la disperare”, au spus oamenii.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ASTEA SEAMANA CU MEMET EROL DIN CLANU RAYM GUNOIERU DIN GERMANIA SINT MORTI DE FOAME SI AU INCEPUT SA FURE OI DAR OILE SINT LA BULEVARD
0
0
Cealalta etnie. Nu respecta nicio lege..nicio regula. Numa ciordeles..gunoi aruncat peste tot..manele date tare. Traditia tata. Nu te pui cu traditia. Daca spui ceva despre ei esti rasist. Si makidonimea e la fel numa ca aia put a oaie.
2
1
PARE CIOARA...RASA INFERIOARA SI NESTARPITA INCA... RETETA E SIMPLA....PRELEVARE DE ORGANE SI EUTANASIE....PUSCARIA NU E BUNA ...E CONSUM DE HRANA APA ENERGIE SI PLATA GARDIENILOR...TITAL INEFICIENT.....MOARTE TIGANILOR...
5
0
IA IA TI COLO PISTOL LA CATA FERMA AI SI IMPUSCAL IN CAR PE TIGAN SI APOI FUTAL PE ALA CARE MAI FURA
6
0
Batetii si bagatii in spital ...va dau un pont din spital se intorc morti de covid si asa scapati de ciori
5
0
EXECUTATI CA IN BRAZILIA ASA MERITA CIORILE LIBIDINOASE
16
0
Acest primar nu a facut nimic ani de zile, s a ocupat sa de a spagi la anaf, sa o puna pe fata lui Cinpoiasu ionelia inspector.Asta fiind proasta de ii curge scuipat din gura.
15
2
In prima faza adresati-va autoritatilor competente si dati-le un timp de feed-back. Daca problema nu se rezolva luati exemplul lui Cioaca cum a procedat cu Elodia daca vreti sa scapati de probleme.
10
1
Cu 25 de ani in urma au venit unii barausi darcu oile lorsi au incelut sa terorizeze satul cu batai si strcaciuni in camp la culturile localnicilor.Intr o noapte cand au venit dela carciuma din sat au gasit turma prajitagata. Asa cum au patit o si rromii din Kogalniceanu.
7
0
Sapati gropi cu tepuse in ele,acoperite cu hirtie si pamint,ca in filmele cu Vietnam.Sirme legate la 220V neizolate,alarme si capcane de ursi.Paz,pinda si bitele pe ei,sa-i frageziti cind ii prindeti. le dati foc la case,unde s-au aciuit,sa aiba ceva de facut! Asa scapati de hoti!
14
0
cu furcile si topoarele pe ei
18
1
Singura solutie este intr-adevar unirea oamenilor si ripostele dure. Politia nu are voie sa faca decat sa apllice legea, care favorizeaza acesti infractori. Bataie,numai de asta inteleg hotii. Frica de comunitati unite.
20
0
Pai cine sa fure decat ciorile. Adunati va toti satenii cu batele si furcile pe ei.. pol e de cacat. Cea locala si mai de cacat. Dati bate pe spate ciorilor si nu or sa mai vina ... Asta i Rom frate.. nu ai cum .
25
1
Ai naibii basinosi, vor ei sa doarma linistiti. Mai trebuie si cate o vizita nocturna.
3
13
Daca Radu Cristian a daramat baracile s au mutat si hotii. Omu a avut dreptate ca daca le darama locuintele unde stau ilegal o sa plece.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407