REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

O GAȘCĂ de HULIGANI se încurcă în MINCIUNI la AUDIERI din cauza nenumăratelor DOSARE

O GAȘCĂ de HULIGANI se încurcă în MINCIUNI la AUDIERI din cauza nenumăratelor DOSARE

Replica API 24 iunie 2020 | 12:13 2248

O grupare formată din mai mulți indivizi a dat spargeri peste spargeri, ajungând în fața instanței și fiind condamnată. Toți membrii sunt cunoscuți cu antecedente penale, având în spate nenumărate dosare penale (furturi, lipsire de libertate). Indivizii au fost condamnați definitiv. Însă interesant este faptul că și ei au recunoscut că au un concurs de infracțiuni în cârcă, unul dintre ei declarând: ”Dar eu mai știu cum s-au petrecut spargerile? Eu am făcut multe infracțiuni, chiar nu mai știu…”

Este vorba de Asan Sali, Ali Aidin și Memet Asan. Toți au fost condamnați, de dată recentă, pentru furturi calificate, fiind vorba despre faptul că au spart locuințe. Modul lor de lucru era bine stabilit. Doi pătrundeau în locuințe, iar al treilea asigura paza. Spre exemplu, au pătruns prin escaladarea ferestrei de la balconul etajului 1 al unei locuințe, lăsată deschisă, aparținând persoanei vătămate N. N., iar din două portofele au sustras suma de 2.060 lei, în timp ce unul dintre inculpați a asigurat paza. De asemenea, dintr-o altă casă au sustras bunuri în valoare de 280 de lei. Tot noaptea, tot prin escaladare.

Poze cu aparatul sustras

Dacă în primă fază au recunoscut faptele, și au dat detalii, precizând că și-au făcut și poze cu un aparat foto sustras, în timpul cercetărilor, dar și în instanță, au început s-o dea de gard. Unul dintre ei chiar a spus că nu mai ține minte cum s-a întâmplat tot pentru că el e implicat în multe infracțiuni și chiar nu are cum să țină minte toate aceste amănunte. Toți au primit pedepse, iar Asan Sali a luat 6 ani și 6 luni.

”La data de 22 iunie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Lumina au depistat un bărbat, de 27 de ani, pe numele căruia Judecătoria Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 6 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de furt calificat și violare de domiciliu. Persoana în cauză a fost escortată și introdusă în Penitenciarul Poarta Albă”, potrivit oamenilor legii. Este vorba chiar de Asan Sali.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca dureaza si 2 ani pana ii condamna definitiv ...cum sa mai tina minte. Intre timp, fiind judecati in libertate, mai dau cate o lovitura ca sa nu-si iasa din mana.
0
0
Au si hotii dreptate. Pai de unde sa mai tina minte cate infractiuni au comis si cum ? Ce,toti oamenii tin minte ce au facut in fiecare zi de munca? Naspa e ca daca muncitorii sau alti salariati sunt observati aproape zilnic de sefi,hotii si alte cazaturi sociale nu au treaba decat rar cu autoritatile,de multe oridupa cum se stie,cazand la pace cu ele.
4
0
Hotii au memorie scurta. Trebuie sa fie tinuti la rece ca sa isi revina.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108