REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O GAŞCĂ de minori TERORIZEAZĂ locuitorii din Năvodari: ‘Ne fură sacoşa din mers!’

O GAŞCĂ de minori TERORIZEAZĂ locuitorii din Năvodari: ‘Ne fură sacoşa din mers!’

Replica API 14 februarie 2018 | 00:00 357

”Sunt foarte violenți”

”Sunt foarte violenți”

Locuitorii din Năvodari susțin că sunt terorizați de mai mulți minori, cu vârste cuprinse între 7 și 15 ani. Oamenii nu știu ce să mai facă și au relatat cum sunt atacați în plină stradă, ziua în amiaza mare. ”Într-o zi au fost fugăriți de un bărbat pentru că furaseră sacoșa unui bătrân ,care țipa disperat după ajutor”.

Spre exemplu, o femeie din Năvodari susține că a fost victima unui furt, în plină stradă, marți, 13 februarie. Aceasta a relatat faptul că doar ce achiziționase o pizza și, de cum a ieșit pe stradă, mai mulți minori i-au smuls-o din mână. ”În timpul zilei, pe raza pizzeriei Diandra ți se fură cutia de pizza proaspăt achiziționată. Au ajuns ca 2-3 pușlamale, de vreo 7-14 ani, să te deposedeze nestingheriți de orice au ei chef în acest oraș: poșete, portofele și mai nou chiar și mâncare.

Ce urmează, să ne dea în cap?”, a scris ea pe grupul de Facebook Orașul Năvodari. Iar oamenii au început să trimită mesaje, precizând că acest caz, din păcate, nu este unul singular. ”Săptămâna trecută, niște puști erau în piața mare și se cățărau pe stâlpii ce țin cabluri. Nimeni nu le-a zis nimic până când cineva a inceptut să îi filmeze și să îi amenințe că îi pune pe facebook, pe orașul Năvodari, să-i vadă rudele/prietenii/colegii/profesorii. Inițial au avut tendința să devină violenți, dar pentru erau filmați, ușor-ușor s-au îndepărtat!!!

Chiar trebuie să tolerăm toate astea?”, a întrebat o altă femeie. Și reclamațiile nu s-au oprit aici. ”Umblă peste tot prin Năvodari. Necăjesc bătrânii din piață și distrug tot ce le iese în cale. Într-o zi au fost fugăriți de un bărbat pentru că furase sacoșa unui bătrân, care țipa disperat după ajutor. Culmea este că nimeni nu le face nimic, ba chiar oamenii sunt speriați de această șatră de copii care au vârstă într e 7...și 15 ani, care sunt foarte violenți”, a adăugat o altă locuitoare din Năvodari.

” În scara unde stau eu se adună câte 15-20 de copii cu vârste între 10-15 ani, fumează ierburi, beau și când îi gonești te înjură și dau foc prin scări”, mai spune un alt cetățean. De menționat este faptul că, pentru ca această problemă să fie remediată, este necesar să se depună plângeri la Poliție, pentru ca oamenii legii să poară lua măsuri!

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am mai scris: au fost ceva razii in Navodari, ceea ce e un lucru bun. Partea proasta este ca nu avem nici un raport sau articol in presa despre aceste marete realizari. Sa fie oare Navodariul raiul pe pamant? Eu cred ca nu. Daca politistii erau eficienti acest articol nu ar fi aparut.
0
0
Rusine organelor de Politie rusine domnului comandat Anane care an loc sa ia masuri pentru linistea si siguranta cetatenilor este ocupat de alte treburi
1
0
Politia locala freaca menta pe banii nostri. Era un BMW PARCAT aproape de mijlocul unei intersectii pe strada Randunelelor. A venit Politia locala, a intors masina in aceeasi intersectie si a plecat, Ziua pe la ora 14.30. Nic cea mai mica reactie. BMW-ul a astat acolo cel putin o ora jumatate. Traiasca PSD-ul si cocalarii care l-au ales.
0
0
Faraonul ai fumat patrunjel!!
0
0
Faraonu faraonu eu sunt eu sunt faraonu am piramida pirapiramida am piramida pirapiramida
1
4
Mai oameni buni,acesti draci ataca oamenii pe strada.Sunt camere in tot Navodariu si nimeni nu vede nimic.Oamenii sunt speriati pentru ca ei ataca in gasca si nimeni nu sare in ajutor.Vai de capul nostru cu romii din Navodari.Este invazie de puradei care fura si strica tot ce le iese in cale.Nu mai spun ce fac cei care inca mai sunt la scoala..repetenti care sunt mai mari decat colegii lor din clasa.In ce teroare traiesc colegii lor de frica.Copii sunt amenintati si santajati de acesti talhari.
7
0
Oras de kkt
9
0
La Navodari se face numai spectacol cu masinile politiet,cel mai prost politist a ajuns adjunct de comandant.....iar politia locala este varza...ce mai..un oras scapat de sub controlul autoritatilor.
13
0
Da-i in plm, ce daca sunt minori, cand i-ai prins in fapt le dai in cap cu ce ai la indemana!
22
0
Adunati intro duba si aruncati in canal ...
17
0
Asta-i tara pe care ati creato cu politicienii pe care i-ati ales. Spune-mi ce otravuri mananci sa-ti spun cine esti si cu cine te asemeni. Bine va fac copiii aia, ca asta merita nesimtitii. Tot drumul cu trenul de la Bucuresti spre Constanta , te ingrozesti si scarbesti ce saracie vezi si cand ajungi in gara Constanta la fel, numai tigani desculti si saracie in timp ce Megaciocoiii cumpara submarine, elicoptere si avioane de razboi, voi muriti de foame si d-aia ajungeti la mila copiilor care o sa va dea si in cap.
14
3
Incepand de la cel mai mare in functie pana la ultimul tiganoi pestoi . Daca ditamai orasul a ajuns sa se sperie de cativa puradei ... dati-va in pola noastra demisiile ! Auzi Comane ?!?
20
2
ce mare lucru sa umblii cu o piatra in mana,cam asa cum te apropii de maidanezi,dupa o piatra-n tartacuta si dupa cateva picioare-n gura nu-l vad pe juniorul care sa mai continue furaciunile
18
1
politia il cunoaste de multi ani pe ciuti
9
1
Tiganii minori sunt trimisi de cei mai mari la ,,treaba'',tocmai pentru ca se stie neputinta,mai bine zis impotenta institutiilor de forta din tara asta. Singura metoda buna ar fi unirea societatii si respingerea in forta,fara pic de mila a acestui buboi. Altfel,cei mici vor capata curaj si se vor scoli ca infractori,eventual chiar criminali. Prinsi,rupte picioarele la propriu,asta trebuie. Aste singura limba pe care ei o inteleg. Sa stie de mici ca populatia nu tolereaza infractorii,abia apoi poate se scoala din somn si ,,organul'' de stat platit prea mult si d'am pulea de noi toti.
20
1
dati arme la popor!!!
25
0
Desi sunt un sobor de politai locali la Navidari , ei nu fac nimic pt a destructura aceasta banda de tiganoi minori . Nici nu ar putea , daca se plimba doar cu masina ! Ca infirmare, puslamalele locuiesc la C2 C3 pe Cabanei si se mai ocupa si cu trasul de portiere la masini . Cacaciosii sunt in grup de 5-6 si fura orice . Unuia i-am tras un shut in cur cand l-am prins la o mashina cand vroiau sa o deschida pe strada Marii la bodega Baietii de Elita si au luat-o la fuga. LOCALII au trecut pe langa noi cu Loganu si nici macar nu au oprit.
19
0
Sunt oameni mei
4
18

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108