REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

O HAITĂ de CÂINI a CREAT PANICĂ, în zona Tribunalului

O HAITĂ de CÂINI a CREAT PANICĂ, în zona Tribunalului

Replica API 31 octombrie 2020 | 11:16 3286

O haită de câini a stârnit vineri, 30 octombrie, panică în rândul constănțenilor aflați în zona Tribunalului Constanța. Nu mai puțin de șapte câini ”defilau” pe stradă, trecătorii fiind nevoiți să-i ocolească.

Probabil una dintre cele mai constatate teme de maximă importanță la nivelul județului Constanța a fost și va rămâne problema câinilor fără stăpân ce trăiesc pe străzile orașului. De-a lungul timpului, au existat încercări pentru soluționarea acestei probleme, însă soluțiile oferite de fosta administrație locală niciodată nu au avut vreo finalitate, dovedindu-se incapabile să rezolve această problemă. Vineri, 30 octombrie, o haită de câini a fost surprinsă în zona Palatului Justiției. Imaginile vorbesc de la sine!

Noul primar ales al municipiului Constanța, Vergil Chițac vine cu soluții

Odată cu învestirea în funcție a noului primar ales al municipiului Constanța, Vergil Chițac, a specificat că una dintre prioritățile mandatului său face referire la problema câinilor vagabonzi. Acesta afirma faptul că ,,prezența câinilor pe străzi nu mai poate continua... sunt oameni care au o frică organică de ei, în lipsa hranei devin violenți. nevaccinați pot periclita sănătatea oamenilor și nu în ultimul rând murdăresc străzile”.

Sperăm că odată cu schimbările produse la nivelul administrației locale această problemă să fie rezolvată cât de curând.

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa adune fetele de noapte si prezervativele si tampoanele si mehlemurile de pe strazi mai intai
3
0
Fara BANII MEI FOLOSITI PT LAGARUL DIN ECARISAJ !!!! FarBANII MEI FOLOSITI PT " ingrijirea " MAIDANEZILOR !!!!
2
3
au auzit ca e un primar nou cam varstnic si neputincios si ce siau zis - hai pe strazi ca acum orasul e al nostru! sal vedem acum pe nea Caisa primaru cum se descurca!
2
7
sper sa fie un primar care sa aiba curajul sa ia taurul de coarne! din cauza unor cativa cretini foarte vocali niciun primar de pana acum nu a facut nimic! preferati sa fie muscati sau omorati copiii decat sa rezolvati dracului problema odata!
4
7
unul dintre motivele pt care am hotarat sa va parasesc acum 6 ani este asta.
2
5
This peaceful dogs are not agressiv. Bad people throw them on street and they only need some food. The major has to punish the bad people who throw them away, not to clean streets from street dogs. In Germany and England they help dogs and not kill them. The major get money for sterilisation and pethomes. He should act like the Germans or English people do! Not educated people will believe in the end that this poor creatures are agressiv! This is a mess
4
7
sa vezi acum si haita de la pnl ce o sa mai muste
3
2
Sa omori caini pentru ca sa protejezi viata oamenilor si sa pui capat risipei de bani cu centrele unde sunt adunati caini si a celor care mulg bani de la stat sau primarii cu activitatile de protectia a sursei lor de venit nu este un lucru rau,ba din contra daca un primar face asa ceva da dovada de grija si respect fata de oameni.
8
8
platim taxe si impozite pt un oras curat si sigur, ASTA e treaba primariei, trebuie sa iti poti lasa copii la joaca, trebuie sa te poti plimba prin parcuri, samergi pe strazi fara frica maidanezilor si tiganilor! Faceti ordine in oras, de aceea va platim! sa dispara toti maidanezii de pe strazi.
16
8
Cainele nu ataca omul bun...
13
17
Interese poarta fese...
5
5
Un articl ce va declansa o adevarata isterie in randul gospodinnelor isterice de pe grupurile de asa zisa protectie a animalelor.
9
9
Erau PNListi !!!
2
8
Erau pasnici,dar aveti interese cu hingherii,ziar de kkt
10
15
sigur, cum le expira contractul la hingheri cum apareti cu voi cu stiri din astea. ati fost, ma, vreunul la ecarisaj sa vedeti cum ii tin? e ecarisaj de exterminare. s au dat poze pe facebook despre cum ii tin, cum mor cate milioane le dau la hingheri.. dar voi sunteti niste fituicari, nu ziaristi
13
9
Cainii aia de ce or fi acolo. Sunt niste biete animals dependents de om. Exista legislation care peeved obligativitatea sterilizarii si pedepsirea abandonului. Voi ca jurmalisti ar trebui sa education populatia sa scrieti ca trebuie sa sterilizeze si sa nu mai abandoneze animale. In schimb voi faceti locul hingherilor starnind populatia ignoranta
17
9

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102