REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O HAITĂ de CÂINI TERORIZEAZĂ cartierul FALEZĂ NORD! VIDEO

O HAITĂ de CÂINI TERORIZEAZĂ cartierul FALEZĂ NORD! VIDEO

Replica API 10 iunie 2020 | 23:47 2780

O haită de câini terorizează cartierul Faleză Nord. Pe plajă, pe faleză, pe alei, maidanezii se găsesc oriunde. Mai grav este că în jurul lor sunt copii de diferite vârste, care nu conștientizează pericolul la care se expun.

Marți seara, 9 iunie, nu mai putin de 12 câini se aflau pe plaja din Faleză Nord. Lătrau și, cel mai probabil, erau și flămânzi și doar un miracol a făcut ca cineva să nu fie atacat. Din păcate, autoritățile par să nu observe "musafirii" din această zonă.

În urmă cu o zi, haita a "colindat" într-o altă zonă a plajei, tot din Faleză Nord. Potrivit unor martori, câțiva dintre ei au atacat mai multe persoane care se plimbau liniștite prin zonă. Din fericire, au reușit să scape de maidanezi.

click pe imagine

Primăria Constanța a fost sesizată de reporterul Replica cu privire la haita de câini. Rămâne de văzut daca va lua măsuri.

click pe imagine!

De precizat că administrația locală are propriul Serviciu de Ecarisaj.

Video:

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu rezolvati nimic capturand si ucigand cateii de pe strazi, primarul vostru nu aplica legea, nesterilizarea si abandonul sunt sanctionate cu amenzi, dar nimeni nu este controlat si amendat, capturati la infinit, in 2030 o s afie la fel, in vest fenomenul a fost eradicat prin sterilizari
3
0
Fagaboul cu haita lui de hoti terorizeaza Constanta si ne umplu orasul de maciuci si borduri pe banii nostri de asta ce mai ziceti?
4
0
a se vedea maidanezii guvernamentali si care sunt toti negativ-covid !
3
2
...asa zisul cartier Faleza Nord arata ca o groapa de gunoi...nu intereseaza pe nimeni aspectul...faptul ca o multime de oameni ajung in acest cartier mergand la plaja...totul este degradat...scarile de acces pe plaja...lipsa cosurilor de gunoi...pe malurile falezei sunt plantati niste arbusti de pe vremea lui Ceausescu...trebuia sa fie plin de trandafiri...nu tot felul de balarii....si ca sa intregeasca tabloul acestui cartier a aparut si aceasta sleahta de caini maidanezi...pe ce se toaca banii destinati prinderii acestor haite ....?
10
5
Cel de mai de kkt ziar al c-tei. Ati pupat in kur hingherii mereu de zece ani incoace. Jeguri ati fost jeguri o sa crapati.
6
5
Sunt turistii veniti la mare.
6
1
Sa va manance, futu va in gura de iubitori de creaturi. Impuscati, nu cainii cei care ii mangaie oe oua si nu lasa hingherii sa ii ia.
10
9
Faleza Nord de 30 urat adevenit nu il mai intretine nimeni frumos .......
2
1
madame pascal, contractul e ilegal, iar primaria va raspunde pt banii dati hingherilor,,informeaza te
8
4
Va rog, voi cei cu neuroni pe negativ incetati sa mai mancati cacatul ala cu iubitorii de animale sa le ia acasa. Crede-ma ca animalele astea ajung pe strazi din cauza celor care nu iubesc animalele retarzilor! Hai pa!
14
3
Mai degraba locuitorii terorizeaza cainii cu basinile lor de consilieri de spagari mafioti interlopi scarbe jidanesti tiganesti cu autoritati slabe si legi proaste si politie inexistenta.
15
5
Primaria nu se ocupa de ei, pe de alta parte asa numitii iubitori de animale se poun cu vehementa hingherilor.Oameni prosti.
9
8
Sa ai duca acasa iubitori de animale
13
14
AM FACUT SESIZARE ACUM 2 ANI. RASPUNSUL A FOST CA NU MAI AU CONTRACT CU FIRMA DE ECARISAJ. DUPA 2 ANI NU S-A SCHIMBAT NIMIC. DOAR NR. CAINILOR A CRESCUT
14
8
Mananci kkt telemecule. Unora le creeaza discomfort. Nu toti sunt iubitori de animale.
9
7
s-au facut multe sesizari ref la cainii din faleza nord dar se pare ca in Constanta la cum arata orasul nu exista primarie.
13
7
si in Mangalia,zoma Lidl. gara,latra javrele toata noaptea!ba,primaria melcilor,la ce vamplatim??luati javrele si faceti sapun din ele!
10
7
pascalita hingherita, cainii aia sunt pasnici, iar voi tot ziar de kkt
11
15
Nu este normal ca in anul 2020 sa ne fie teama sa umblam pe strazi din cauza cainilor comunitari. Aceasta problema trebuie rezolvata, in nicio tara civilizata, nu vom vedea pe strazi vreun caine, ce sa mai spunem de haite!
20
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614