REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

O imagine nemaivăzută cu Lady Diana va fi expusă într-o expoziție

O imagine nemaivăzută cu Lady Diana va fi expusă într-o expoziție

Replica API 5 martie 2022 | 00:00 448

Prințesa Diana a fost una dintre cele mai fotografiate femei din lume, de aceea este rar ca în ziua de azi să mai existe imagini nevăzute cu Diana, Prințesa de Wales. Cu toate acestea, o nouă expoziție la Palatul Kensington la sfârșitul acestei luni, va expune o fotografie în premieră cu Prințesa "Inimilor".

O poză rară a Prințesei de Wales, făcută chiar de fotograful regal David Bailey, va fi expusă în premieră în cadrul unei expoziții-eveniment ce se va desfășura la Palatul Kesington.

Imaginea a fost făcută în 1988 și este un portret alb-negru, care o înfățișează pe Prințesa Poporului în profil, purtând o rochie cu un umăr dezgolit și o coafură simplă.

În imagine prințesa Diana își afișează un zâmbet extrem de subtil și timid, caracteristici pentru care era cunoscută în special în presa din anii 1980.

După despărțirea ei de Prințul Charles, ea a afișat o imagine diferită care manifesta mai multă încredere în sine, simbolizată de alegerile ei vestimentare.

Fotografia este expusă ca parte a expoziției Life Through a Royal Lens, care se deschide pe 4 martie.

Expoziția are drept focus portretele regale de-a lungul veacurilor, precum și imaginile realizate de public în turneele și excursiile oficiale, notează abcnews.com, citat de click.ro.

Expoziția va găzdui fotografii făcute de membrii Casei Regale

Alte imagini inedite sunt cele cu Regina Victoria și Prințul Albert, dar vor fi expuse și lucrări fotografice care au fost făcute de alți membrii ai Casei Regale, pasionați de fotografie.

Alte imagini cheie din expoziție includ albume foto adnotate din arhiva personală a familiei regale din secolul al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, inclusiv imagini ilustrate realizate de regina Alexandra. Există, de asemenea, un portret fabulos al Prințesei Margaret făcutde către fostul ei soț, Lord Snowdon, precum și fotografii făcute de un tânăr duce de Windsor când era adolescent.

„De când regina Victoria și Prințul Albert au îmbrățișat pentru prima dată tehnologia revoluționară a fotografiei, această formă de reprezentare a modelat modul în care lumea vede monarhia britanică”, a declarat Claudia Acott Williams, curator la Palatele Regale Istorice.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272