REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

O individă din cartierul social Henri Coandă a ÎNȘELAT mai mulți constănțeni!

O individă din cartierul social Henri Coandă a ÎNȘELAT mai mulți constănțeni!

Replica API 4 octombrie 2017 | 00:00 501

Spunea că e trimisă de medici și avocați

Spunea că e trimisă de medici și avocați

Anchetă de proporții la malul mării! Este vorba despre o rețea infracțională, specializată în metoda Accidentul, cei care coordonează faptele infracționale aflându-se la închisoare. Însă, o ”săgeată” a fost filată și prinsă de oamenii legii constănțeni. Aceasta se numește Isabela Culina Dinu și locuiește în cartierul social Henri Coandă. Acum se află în arest la domiciliu. Cercetările continuă pentru depistarea tuturor celor implicați.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, s-a reţinut faptul că, la data de 29.09.2017, în jurul orelor 23.30, Isabela Culina Dinu s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate L.V. din municipiul Constanţa, strada Suceava, unde s-a prezentat drept „Cristina”, afirmând în mod mincinos că este trimisă de un medic din Bucureşti şi a ridicat suma de 3 000 de lei, înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de spitalizare ale nepoatei persoanei vătămate. Apoi, la data de 30.09.2017, în jurul orelor 00.20, inculpata s-a deplasat la domiciliul persoanei vătămate R.G., din Constanţa, bulevardul Tomis bloc TD9, unde s-a prezentat drept „Cristina” afirmând în mod mincinos că este trimisă de un avocat, şi a ridicat suma de 700 de lei, 4 inele şi o pereche de cercei din aur (valoare totală de circa 1.800 de lei) înmânată de persoana vătămată, cu titlu de cheltuieli de înmormântare şi de judecată, în vederea eliberării din starea de arest a fiului său. La data de 30.09.2017, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestului la domiciliu faţă de Isabela Culina Dinu, cercetată pentru săvârşirea a două infracţiuni de înşelăciune. Judecătorul a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa. Menționăm că inculpata locuiește în cartierul social Henri Coandă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un oras ce se degradeaza sub conducerea unor incapabili .....dinastia Mazare !
0
0
Mazare si Facadau - Constanteni prosti
1
0
De ce ati distrus locurile de joaca?
1
1
Blocurile pentru tigani trebuiau facute in camp, la cel putin 20 de km de oras. Proiectul a fost "vandut" populatiei drept locuinte pentru oameni cinstiti fara posibilitati, ca sunt destui si din astia. Oamenii au luat minciuna de buna si s-au trezit cu toate ciorile din Cobadin, piata chiliei si peninsula in inima orasului. Aia fara posibilitati, dar care nu dau in cap pe strada, au ramas sa se chinuie in continuare prin boscheti si masini abandonate. Cartierul ala e raiul infractorilor. Recomand napalm. Mult napalm.
4
0
Ne-am saturat de tiganimeee..afara cu ei don cartierul nostru..mutati-i in palas,sa ii pazeasca jandarmii
9
2
Cunosc anumite persoane care nu au posibilitati financiare foarte mari si care ar putea primi cu usurinta un imobil la HeriCoanda dar mereu au fost refuzate ca nu respecta anumite cerinte ale celor ce conduc acest proiect .Acum stau si ma intreb : Cum curvele , boschetarii, proxenetii s.a.m.d au voie sa traiasca acolo ? Din cate am inteles locurile astea au fost facute pentru oameni vai de mama lor nu pentru specimene de oamenii care iti pot da si in cap pentru a-ti lua tot ce ai de pe tine .Naiba s-a mutat toata Piata Chiliei aproape pe teritoriul HeriCoanda.
10
1
Dak era respectata si se aplica legea care spune ca orice persoana din acest cartier care incalca legea penala este imediat evacuat! Apoi D-le Fagadau sesizativa ca 90% populatia cartierului social Henri Coanda trebuie evacuata! Lasatine ca montati camere ca degeaba, ciorimea o sa se pise la propriu pe ele direct!
20
1
Intre astia suntem NEVOITI sa traim in colcaiala de injuraturi, scandaluri, batai, cotzoiala sub balcoanele nostre, USURARE DIGESTIVA si a BASICII pe alei si n plina strada, proxeneti, curve, mizerie, jocuri de noroc, furturi, puturosenie, halate de baie pe strada... Ne considera sclavii ca la Berevoiesti din moment ce beau, tutungesc sunt veseli cat e ziua de mare posedand imense BURTI ! Fac copii si cer bani, locuinta !
30
0
Sa inteleg ca inculpata e retinuta la domiciuliu....nu evacuata din HC....adica nu se respecta ideea ca la prima abatere orice infractor este dat afara...
31
0
cine nu munceste sa nu primeasca !
26
0
si de cand tot spun ca este un cartier al infractorilor,contrabandistilor,curvelor ,blestemat fie in veci bonduelle ,stan,nicusor si fagabou ca le calca pe urme
44
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272