REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

O întreagă familie s-a sinucis. Au făcut un pact și s-au executat pe rând

O întreagă familie s-a sinucis. Au făcut un pact și s-au executat pe rând

A.F. 7 februarie 2023 | 00:00 15912

Fiica, mama și tatăl, oameni religioși, au fost găsiți împușcați mortal în curtea casei lor din Pennsylvania. Ei s-au omorât pe rând, ca parte a unui pact de crimă și sinucidere încheiat cu câteva luni înainte.

O intreaga familie s-a sinucis. Au facut un pact si s-au executat pe rand

Morgan Daub, în vârstă de 26 de ani, și părinții ei, James Daub, 62 de ani, și Deborah Daub, 59 de ani, au lăsat notițe detaliate în care explicau că au luat "decizia comună" de a-și pune capăt vieții împreună pe 24 ianuarie, după ce Morgan le-a spus părinților ei că dorește să se sinucidă, a declarat Departamentul de Poliție din West Manchester Township într-un comunicat, scrie nypost.com.

Poliția a descoperit cadavrele celor trei în locuința lor din York, în timp ce răspundea la o verificare a bunăstării. Un vecin a declarat poliției că a auzit trei împușcături care au răsunat în succesiune rapidă chiar înainte de miezul nopții.

Familia a lăsat mai multe documente scrise care detaliază călătoria lor, datând de cel puțin nouă luni, au spus polițiștii.

Potrivit documentelor scrise de Deborah, ea și Morgan plănuiseră inițial să se sinucidă împreună și să-l lase pe James în urmă. Într-o notă din aprilie 2022, ea scrie că Morgan a ales data execuției lor pe baza unui verset din Biblie în care doi părinți își dau copilul înapoi lui Dumnezeu.

De asemenea, Deborah a scris despre "răul" cu care se confruntă Morgan și familia sa, dar poliția a spus că nu a intrat în mari detalii.

"Restul scrisorii pare să fie adresată lui Dumnezeu sau despre Dumnezeu și soțului ei, James Daub. Scrisoarea se citește ca și cum ea se așteaptă ca James să supraviețuiască după moartea lor", a declarat poliția.

Potrivit unei scrisori lăsate de James, el nu a făcut parte inițial din pact, dar a ales să se alăture după ce a auzit că soția și fiica sa plănuiau să îl părăsească.

"El a fost distrus când Morgan ne-a spus "nouă" că trebuie să-și pună capăt zilelor", a spus poliția despre scrisoarea sa.

"În primele părți ale scrisorii, James spune că nu este pregătit să își pună capăt vieții, dar la sfârșitul scrisorii este evident că atunci a decis să facă acest lucru".

Familia a lăsat bilete suplimentare în care recunoștea că au murit unul de mâna celuilalt.

"Cu doar 2 arme și eu fiind șubred, soția mea Debbie a apăsat pe trăgaci pentru mine", a scris James.

"Tremuram, așa că fiica mea a apăsat pe trăgaci pentru mine", a scris Deborah.

Morgan, care a fost găsită purtând căști, nu a lăsat un bilet, dar poliția a stabilit că s-a împușcat singură.

Cadavrele lor au fost găsite cu răni de glonț în cap și erau "dispuse în linie dreaptă începând la câțiva metri de verandă și extinzându-se spre sud".

Poliția a recuperat o listă de verificare extensivă pe care Morgan a făcut-o și care conținea pașii pregătitori înainte de a-și pune capăt zilelor, inclusiv vorbitul cu tatăl ei, tăierea unghiilor câinelui, scrisori către familie etc. De asemenea, a lăsat instrucțiuni pentru familia în viață, inclusiv instrucțiuni pentru îngrijirea câinelui.

Crima-sinucidere a zguduit comunitatea, care cunoștea familia ca pe niște creștini liniștiți, dar devotați.

Vecinii au descris-o pe Morgan ca fiind o fată rezervată, căreia îi plăcea să joace bowling cu mama ei.

Soții Daubs "nu s-au sfiit niciodată să spună cuiva care erau convingerile lor" atunci când venea vorba de religie și politică, a declarat pentru NBC News Bret Stabley, care conduce magazinul profesionist Bowlers Supply din oraș.

Un alt vecin a considerat credința lor o "preocupare", citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PE INTERESEAZA AMERICA SE NE INTERESEZE DE NOI
0
0
Normal ca in America se intampla actiunea...
4
4
O rugaciune la Dumnezeu ar fi rezolvat problema, Domnul da viata iar tu nu ai nici un drept sa te ucizi pentru ca nu ai decis tu sa te nasti !
6
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614