REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
17.5° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

O legendă a fotbalului englez dă verdictul: „Klopp e cel mai bun din lume. Poate face echipă și la Rotherham. Guardiola, nu!”

O legendă a fotbalului englez dă verdictul: „Klopp e cel mai bun din lume. Poate face echipă și la Rotherham. Guardiola, nu!”

Replica API 30 decembrie 2019 | 00:00 442

Paul Merson, 447 de meciuri în elita Angliei cu Arsenal și Aston Villa, a făcut o paralelă între managerii lui Liverpool și Man. City în editorialul său din Daily Star.

Pentru fotbalul englez, Paul Merson e un nume care contează. Pentru Arsenal, e o legendă. În 12 ani printre "tunari", fostul mijlocaș ofensiv a jucat 327 de meciuri în campionat, marcând 78 de goluri. Și a adunat 447 de partide în prima ligă insulară: 3 la Middlesbrough și 117 la Aston Villa.

La 51 de ani, a rămas implicat în fotbal. Ca editorialist la Daily Star. În ultimul material, Merson i-a comparat pe Jürgen Klopp și Pep Guardiola. Iar concluzia sa l-a evidențiat pe managerul lui Liverpool, care are 14 puncte înaintea lui City în acest sezon.

"Klopp ne dovedește că este cel mai valoros antrenor din lume. A construit o echipă la Liverpool și îl bate pe Guardiola fără a cheltui atâția bani. Asta îl face pe Klopp mai bun. Face echipă și la Rotherham. Poate să o promoveze în timp din liga a treia în Premier. Guardiola nu poate. Pep are nevoie de jucători de 90 sau 100 de milioane pentru ca sistemul lui să funcționeze".

Leonardo a vorbit o oră la telefon cu Klopp. Caută înlocuitor la PSG pentru Tuchel

Aproape sigur, Thomas Tuchel nu va supraviețui și din vară la Paris. Directorul sportiv Leonardo deja caută un înlocuitor la PSG. A discutat cu Massimiliano Allegri și, potrivit site-ului francez le10sport.com, l-a sunat și pe Jürgen Klopp. Vorbind cu el la telefon mai mult de o oră. Dar, susțin jurnaliștii parizieni, managerul german a refuzat. Nu vrea să plece de la Liverpool.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit, un ins care stie ce zice...eu am spus de mult ca "marii" antrenori Mourinho sau Guardiola sunt dependenti de sumele uriase de transferuri - nu au bani, nu au rezultate! Klopp insa face din... ala bici si mai si pocneste, de ajunge campion al Europei si al lumii! iar sezonul asta in Anglia a dovedit ca a pierdut total nemeritat campionatul trecut la 1 punct!!! Anul asta insa le-a dat clasa la toti!
4
0
Da e cel mai bun cu ajutorul arbitrilor si a VAR.
0
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108