REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
10.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

O linguriță de oțet de mere înainte de culcare face minuni. Iată de ce

O linguriță de oțet de mere înainte de culcare face minuni. Iată de ce

Replica API 31 august 2022 | 00:00 4948

Pe lângă faptul că oțetul de mere ingredientul ideal pentru reușita oricărei diete de slăbire, o linguriță de oțet de mere înainte de culcare poate face minuni pentru sănătatea ta.

Și, în ciuda faptului că are un gust destul de puternic, poate fi amestecat cu apa sau cu ceaiul de seară, după cum preferi.

Conţinutul ridicat de minerale vitale şi oligoelemente, precum potasiu, calciu, magneziu, fosfor, fac din oţetul de mere un adevărat medicament.

Există studii care arată că oțetul de mere are efect de întărire a imunității și tratării a diferitelor afecțiuni.

Iată beneficiile consumului de oțet de mere, potrivit sfatnaturist.ro, citat de doctorulzilei.ro.

1. Ajută la pierderea în greutate

Studiile au arătat că privarea de somn este strâns legată de obezitate. Cu cât persoană se confruntă cu multe kilograme în plus, cu atât mai mult crește raportarea problemelor cu somnul.

Oțetul din cidru de mere previne acumularea de grăsimi. Într-un studiu, s-a constatat că acest lucru se realizează prin reducerea capacității organismului de a transformă alimentele cu conținut de amidon cum ar fi pastele și orezul în calorii.

Oțetul de cidru de mere lucrează pentru a reduce poftă de mâncare. Acest lucru se face datorită unui ingredient numit pectină care face că creierul să se simtă mai mulțumit. Deci, dacă va confruntați cu foame înainte de culcare, un pahar cu oțet de mere poate fi un adevărat salvator.

2. Tratament pentru durerile în gât

Bacteriile responsabile de dureri în gât nu pot prosperă în mediul acid, pe care oțetul de cidru de mere îl creează. În plus, oțetul conține proprietăți anti-bacteriene naturale.

Ce aveți de făcut? Cu o ora înainte de culcare, înghițiți o linguriță de oțet de cidru de mere. O jumătate de ora mai târziu, înghițiți o altă linguriță și apoi încă o dată înainte de a va pune în pat.

3 Excelent în cazul alergiilor și nasului înfundat

Oțetul conține vitaminele B1, B2, A și E, precum și potasiu și magneziu. Acestea lucrează împreună pentru a subția mucusul și pentru a va curată sinusurile. Amestecați o linguriță de oțet cu un pahar de apă și beți-l înainte de culcare pentru a obține o ușurare în respirație.

4. Oprește sughițul

Gustul acru al oțetului de cidru de mere suprasolicită nervii din gât, care provoacă sughițuri. Acest lucru face nervii să „uite” de necesitatea de a sughiță. Pentru asta, înghițiți o linguriță de oțet de cidru organic.

5. Scade zahărul din sânge

Cea de-a două cauza cea mai frecvența de insomnie este un nivel ridicat al zahărului din sânge. Acesta va oprește corpul să nu între în stadiul de metabolizare a grăsimilor, care este necesar pentru somn.

Oțetul de cidru de mere funcționează pentru scăderea zahărului din sânge prin creșterea sensibilității la insulină.

Luați două lingurițe de oțet de cidru de mere înainte de culcare în fiecare noapte dacă nivelurile ridicate de zahăr din sânge reprezintă o problema. Dacă aveți diabet zaharat, consultați-va medicul înainte de a utiliza acest remediu.

6. Tratament pentru respirația urât mirositoare

Dacă va treziți cu un gust urat mirositor și miros în gură, o mulțime de bacterii care stau acolo sunt, probabil, de vină. Oțetul de cidru de mere va ucide aceste bacterii și va va menține gură proaspătă în timpul nopții. Luați o lingură de oțet înainte de culcare.

7. Crampe la picioare

Crampele la picioare pe timp de noapte sunt cel mai probabil provocate de lipsa de potasiu.

Oțetul de cidru de mere conține o alimentație sănătoasă de potasiu, care va restabili echilibrul corpului. Se amestecă 2 linguri de oțet cu un pahar de apă caldă și se bea înainte de culcare în fiecare noapte pentru a reduce crampele.

8. Tratamentul refluxului

Acidul reflux apare atunci când aveți prea puțin acid gastric. Oțetul de cidru de mere restabilește aciditatea stomacului. Amestecați o lingură cu un pahar mare de apă și beți cu aproximativ o ora înainte de culcare. Oțetul de cidru de mere ar trebui să facă parte din orice regim alimentar cu reflux acid.

9. Reduce durerea de stomac

Este foarte complicat să adormiți cu un stomac deranjat. Pentru asta, se amestecă 1 ceașcă de apă caldă cu o linguriță de oțet organic de mere de cidru de mere. Beți înainte de culcare și va va ajută în privința crampelor și disconfortului la stomac.

10. Prevenirea indigestiei

Indigestia și insomnia sunt foarte buni prieteni. Oțetul de cidru de mere lucrează prin combaterea greatei și a balonării, precum și a refluxului de acid pe care l-am menționat mai sus. Se amestecă o linguriță de oțet de mere și miere fiecare într-un pahar de apă caldă. Beți cu 30 minute înainte de culcare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212