REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

O mămică acuză că angajata unui loc de joacă i-a bătut copilul! IATĂ EXPLICAŢIILE celor de la Kids Arena

O mămică acuză că angajata unui loc de joacă i-a bătut copilul! IATĂ EXPLICAŢIILE celor de la Kids Arena

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:00 870

Unde sunt în siguranţă copiii noştri!? Incredbil ce a păţit un băieţel de doi ani din Constanţa, aflat la locul de joacă Kids Arena din Cora Brătianu! Mămica acestuia acuză faptul că o angajată i-a bătut copilul şi l-a jignit. Copilul este în stare de şoc! „Ieri seara, ca să pot face cumpărăturile mai uşor şi, în acelaşi timp, gândindu-mă că ar fi mult mai bine pentru băieţelul meu de 2 ani şi jumătate să se joace în loc să-l car prin magazine, am decis să îl las la locul de joacă din Cora, Brătianu. După nici 10 minute, am auzit strigăte.

O veche prietenă care, spre norocul meu, în momentul incidentului se afla în faţa locului de joacă şi a putut exact ce s-a întâmplat, venea alergând spre mine, că o femeie îmi bate copilul. Ce se întâmplase, de fapt...Băieţelul meu apucase de păr o fetiţă, fetiţă care s-a dovedit a fi nepoata angajatei în cauză, fusese tras de păr, lovit şi înjurat în ultimul hal. Aşa se gândise ea, că ar fi mai bine să procedeze şi să îi dea o lecţie. Când am ajuns la locul de joacă copilul era în stare de şoc şi plângea îngrozitor”, s-a plâns mama copilului.

Evident, aceasta i-a cerut femeii socoteală pentru cele întâmplate cu fiul ei. În schimb, a primit înjurii, iscându-se unascandal ca la uşa cortului. „Am izbucnit, după cum vă daţi seama cerându-i socoteală doamnei. I-am zis că aş fi putut înţelege, dacă totul ar fi rămas un incident între doi copii, dacă fetiţa respectivă ar fi rispostat şi mi-ar fi lovit copilul, nu aş fi putut face nimic. Dar tu, un adult, să te răzbuni pe un copil, mi se pare incredibil!

O femeie matură, capabilă să agrese un copil de 2 ani, nu este capabilă să vorbească respectuos, cu siguranţă. După ce am fost jignită atât eu, copilul şi tatăl copilului meu...cu greu ne-am putut abţine să nu chemăm poliţia, ba chiar instinctual am avut tendinţa să îi aplic corecţia.

Ironică, după m-a apucat de mână şi chiar m-a zgâriat, replica doamnei a fost „chiar vă rog să daţi în mine că am nevoie de bani”! Bineînţeles că atât eu, cât şi soţul meu, nu ne-am coborât la nivelul ei, dar nici nu am putut să îi vorbim cu blândeţe. Am avut multă tărie, să nu raecţionez foarte urât cu atât mai mult cu cât foarte obrazznică a devenit şi mama fetiţei.

I-am spus de nenumărate ori să se controleze şi măcar să aibă bunul simţ să tacă, având în vedere gravitatea situaţiei. Martori ai întâmplării erau suficienţi, eu cu urme pe braţ, camere de supraveghere Am cerut să vorbesc cu unul dintre şefii locului de joacă. Am primit numărul unei doamne care şi-a cerut scuze şi am primit promisiunea că va lua măsurile necesare”, a conchis mămica băieţelului agresat.

Explicaţiile reprezentanţilor Kids Arena

Ce spun reprezentanţii Kids Arena despre incidentul de la locul de joacă? Aceştia nu consideră că incidentul a fost chiar atât de grav. „Se întâmplă şi în parc!”. „Doamna nu era angajată. Era o bunică de la locul de joacă, care şi-ar fi dorit să lucreze la noi. Nu are treabă cu noi. A fost un lucru de fracţiune de secundă, bunica stătea de vorbă cu fata angajatei, spunea că-şi doreşte să lucreze la noi şi, în timpul acela, copiii, cum sunt copii, s-au tras de păr.

Asta făceau şi noi.Bunica s-a ridicat instant de pe scaun şi a încercat să-i despartă, doar că reacţia ei a fost una foarte rapidă. S-au certat întrei ei, părinţii cu bunica, asta se întâmplă şi în parc, părinţii se mai ceartă între e. Am luat măsurile necesare, fetele au fosta nunţate să nu o mai primească, au numerele ei,a u poza ei, e clar că are o problemă”, a declarat un reprezentat al locului de joacă, pentru Replica.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acolo proprietara e o jegoasa copilu meu a avut accident acolo .Tata luai o lama si o pipaiai pe orbraz.dc sa stea cu teroristu sau cum ati zis mai jos acasa tre sa creasca si sa va futa fetele nu mai brb asa
0
0
Minte ce poveste scornita de o fosta angajata complot cacat a batut un cacat
3
1
Cum drq sunt copiii astia in stare de soc dupa o zdruncineala ca bataie sigur nu a fost!?!nu m ai poti sa i certi nu m ai poti sa le zici nimic ca ba sunt traumatizati , ba au nevoie de psiholog.Doamne Fereste ce generatie de pampalai ...dupa fusta mamei!
16
1
Voi astia care comentati. Vi se pare normal ca un adult a agresat un copil , si judecati copilul ca a lovit? Inseamna ca sunteti toti redusi mintal. Fereasca Dumnezeu. Nu imi vine sa cred ce citesc. Toti judeca copilul , dar li se pare normal ca un adult sa loveasca un copil de 2 ani jumate . De asta sa dus tara asta dracului!
6
9
Sa inteleg ca in ziua de azi mie trebuie sa-mi fie rusine ca am fost la scoala apoi la liceu apoi la facultate apoi licenta si masterat dupa si vreo 2 ani de inteternship, mie ca angajat al unei multinationale trebuie sa-mi fie rusine de asta in viziunea domnului sau doamnei de la 09 25
4
8
tineti in mortii matii plodul acasa ca daca o tragea de par pe fimes si tu si plodul si barbatatu erati in stare de soc bagamias pula in copilu tau
12
2
doamnele de cariera isi baga copii in tarc ,,
15
0
Daca fi-tu are ADHD, nu il mai lasa in comunitate
11
1
data viitoare invata-ti copilul sa se joace frumos cu copiii. Multumeste-te ca nu a vazut tatal fetitei.
21
0
de unde plm stia fufa aia ca copilul e in stare de soc? Bai mama qurului, tu ai idee ce inseamna stare de soc?
20
0
lucratoare la multinationale nu are timp de educatia copilului , dar are pretentii basinoase in stilul uniunii europene .
17
4
Cum are tupeul sa mai vorbeasca mamica cand stie bine ca dracusorul e atat de prost crescut ,obraznic si maine poimaine o sa i se urce in cap :droguri ,scoala zero Toti sunt vitezi bsai daca ii iei la intrebari in afara de internet fesbook si alte bazagonii habar nu au .Puneti educatia pe ei ca va fi prea tarziu si o sa va para rau .Nimeni nu i obligat sa suporte marlaniile unui prost crescut
28
0
Daca va parcati copiii in tarcuri , va meritati soarta, pe voi va tineau parintii in tarc sa va jucati ? Parintii muii
19
1
Daca nu educati tiganii acasa ii educam noi pe unde ii prindem
21
1
Ia educa tu mucosul si nu te mai ofensa atat,
33
0
Baietelul meu de 9 ani a fost dezvirginat acolo.....cica a venit una si ia supt pula. Rusine kids arena.
13
5
daca nu ti ai educat pripasul pana acum,sa nu fie violent si fara creier,afla ca sunt alti adulti,parinti care nu lasa specimene ca si copilul tau needucat..sa i traga de par sau sai agreseze.Nu trebuia sa l lasi singur la loc de joaca,sti tu bine ce ai crescut..s a vazut de altfel
35
3
Daca e bataus leaga l
28
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108