REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

O maşină abandonată şi un cămin de vizitare uitat, în 'buricul' Constanţei

O maşină abandonată şi un cămin de vizitare uitat, în 'buricul' Constanţei

Replica API 23 octombrie 2019 | 16:59 447

Problema parcărilor din Constanţa, rezolvată parţial prin demolarea unor garaje, continuă să dea bătăi de cap şoferilor, motiv pentru care administraţia locală încearcă să dirijeze cât mai mulţi locuitori ai urbei spre transportul în comun. De la dorinţă la punerea în practică mai este însă cale lungă, iar situaţii absurde găsim la tot pasul în municipiu, atunci când vine vorba de parcări.

Şi nu doar parcările dau bătăi de cap! Constănţeanul de rând dă peste pericole la tot pasul, ca de exemplu o canalizare cum nu credem că mai există în vreun oraş din România. Este un cămin de vizitare uitat (de CET sau de către RADET) în mijlocul unei parcări, ridicată la o cotă incredibilă, astupată cu o dală de beton, unde oricând poţi să te accidentezi grav. Dar, probabil că până nu-şi va sparge capul vreun copil sau vreun bătrân, nici că se vor sinchisi autorităţile să ia măsuri!

Imaginea deplorabilă o întâlnim pe bulevardul Tomis, în faţa unui bloc, lângă sediul ANAF, acolo unde este şi o staţie de autobuz.

click pe imagine!

Iar pentru ca imaginea delăsării să fie completă, în parcarea cu pricina există, de ani de zile – din câte spun constănţenii, şi o maşină abandonată. Nu pare să deranjeze în vreun fel angajaţii administraţiei locale, prin urmare, maşina poate sta fără numere de înmatriculare, eventual să se degradeze de la o zi la alta şi să devină focar de infecţie.

click pe imagini!

Cam astea sunt detaliile unei zone “bune” din municipiul Constanţa.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zona la care faceti referire in acest articol este mai aprope de iesire din oras decat de Centru . Cum poti sa spui ca acolo este buricul? La Soleta ce mai este?
2
0
Sa va iau pula-n gura la toti cacatio astia care ari scris aticolul. Masina o ridic eu cand nu va asteptati.
2
0
bey robert, daca nu are RCA, nu are voie sa fie pe domeniul public, inmatricularea se suspenda. o poti lua la tine in curte fara rca si numere, nu e problem, dar pe strada astea trebuie monser. s-a gasit prostul satului sa ne invete despre proprietate. ai si obligatii la o proprietate
1
4
Ridicate imediat, le tin Samsarii Imputiti ca sa dea tepe. Cum vedeti masina de vanzare cu pret pe ea ridicata imediat.
4
1
Denivelarile datorate diferentei de nivel canalizari-strazi sunt atat de numeroase, incat amortizoarele masinilor trebuie schimbate periodic. Pe cheltuiala noastra.
11
2
De unde stiti voi, ziaristii lui peste prajit, ca masina este abandonata?! Spun constantenii - ziceti voi in articolul asta de doi bani? Care constanteni spun asta, bre? Ati bagat voi din burta chestia cu constantenii - o generalizare fara nici un indiciu clar - metoda veche de dezinformare. O masina poate sa nu aibe numere, dar tot este proprietatea cuiva. Iar daca are impozitul platit la zi - atat, doar impozitul, nu RCA, nu ITP - atunci proprietatea este inviolabila. Iar a o lua din locul unde a lasat-o proprietarul se numeste FURT!
24
7
focar de infectie este asa zisa vila elena de pe ferdinand care este pastrat intact - focarul nu bulevardul
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920