REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

O maşină ELECTRICĂ îşi ÎNCARCĂ bateriile direct din STAŢIA de ALIMENTARE

O maşină ELECTRICĂ îşi ÎNCARCĂ bateriile direct din STAŢIA de ALIMENTARE

Replica API 25 iulie 2020 | 13:53 3983

Problemele răsar la orice pas în municipiul Constanța, iar constănțenii nu ezită să facă cunoscut acest lucru, poate, poate s-o schimba ceva. Un subiect al momentului ar fi acela legat de firidele de distribuție a curentului electric de la Pavilionul Expozițional, după ce un paznic alimenta un autoturism ecologic de la una din stații. Întrebat de un şofer cum este posibil acest lucru, paznicul a ridicat din umeri, spunând că este maşina... directorului.

Autoritățile ridică din umeri

Reprezentanții Primăriei Constanța au declarat faptul că nu au cunoștință de vreo stație de încărcare la Pavilion, singura destinată autoturismelor fiind în zona Sălii Sporturilor. Cei de la Enel au precizat că nu dețin o stație de la care să se încarce vehicule electrice în zonă.

Paznicul a elucidat misterul

Paznicul Pavilionului Expozițional a elucidat misterul. Sunt „stații de alimentare Enel” și au voie să își încarce mașinile doar cei care plătesc chirie acolo.

„Prefectura nu dă voie ca mașinile electrice să fie încărcate de aici. Cel care își încărca acolo mașina, care a fost văzut de domnul care a făcut vâlvă, plătește chirie aici, este un domn cu o rulotă. Deci cei care nu plătesc chirie nu pot încărca. Nu este vorba de niciun director așa cum se spunea. Este un simplu om. A rămas cu mașina descărcată și băieții au împins-o până acolo și au încărcat-o. Omul plătește 3.000 lei pe lună chirie. Cel care tot face sesizări dintr-astea este unul de e veșnic nemulțumit... că de ce udăm, de ce aia, de ce aia...” a declarat un paznic al Pavilionului Expozițional.

Totodată, cel care deținea mașina era pregătit cu un cablu de alimentare care poate fi conectat la acele firide, deoarece niciuna nu avea un astfel de cablu atașat.

Update:

Iată punctul de vedere al celor de la E-Distribuție Dobrogea: ”Urmare a materialului publicat sub numele “O mașină electrică își încarcă bateriile direct de la stația de alimentare Enel” vă transmitem că respectivele cutii de distribuție nu se află în proprietatea E-Distribuție Dobrogea, punctul de delimitare dintre instalația utilizatorului și cea aflată în gestiunea E-Distribuție Dobrogea fiind la rețeaua de medie tensiune”. Așadar, stațiile de alimentare sunt proprietatea Pavilionului Expozițional.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ioana, vezi-ti de treaba ta si schimba-ti tamponul ca te-ai patat la cur de atatea presupuneri...mai era unu care zicea cu chiria de 3.000....da puiule, atat e acolo chiria sa poti pune o rulota pt acte auto!si in aia 3.000 ai acces la priza aia sa faci ce vrei tu, sa-ti pui in rulota frigider, AC sau sa-ti incarci masina, curentul il platesti.Mai era un lachet care zicea ca a venit omul cu firele de acasa ca sa o incarce...prostule, aia se numeste statie de incarcare rapida, costa cat salariul tau pe cateva luni si se conecteaza la 220v. Articol ampulea, omul chiar nu a gresit cu nimic!
9
0
Lasa ti l pe Marian in pace,de ce sunteti rautaciosi cu el?eu in locul vostru mi as vedea de treaba pt k el are oameni sus pusi!
5
0
Tipic presei aservite din Cta..labareli de articole cand primaria incaseaza taxa de parcare ilegal voi va uitati la firu de iarba
17
3
In chiria de 3000 este inclus si incarcatul masinii electrice? Sau e furt frauda sau complicitate la furt. Draq de neam de hoti si secaturi
4
7
3000 pe luna ? da ce ala incarca bateriile la vreun submarin? vrajeala totala
7
4
tu si partidul tau nu a-ti facut nimic in oras. Ce era mare inginerie sa se construiasca statii de incarcat autovehiculele electrice si mai departe de centru orasului ?, sau tu esti primar doar pe Bulevardul Tomis zona centrala intre Capitol si Primarie ?.
8
4
Toate astea se pot intampla numai in raiul pesedistilor constanteni.Nimic nu este posibil fara taxa de protectie la "patriotii" rosii.
17
15
Daca o persoana isi face datoria civica si reclama ceva care nu este in regula, multi sar pe el. De ce? Pt ca multi au mentalitatea "Nu e treaba mea,nici daca pica un bloc sau cineva omoara 2 copii". De aia totul e imputit in Ct.Si x% din factorul uman.Cine are masina electrica sa o incarce acasa, incarcandu-si lui factura, sau de la statiile free charge pt incurajarea greensolutions.
18
11
Avand in vedere ca toate au si mod in care sa le poti incarca de la circuitul casei, nu vad ce-l deranja pe ala, de unde isi incarca masina.
12
7
A reusit Dl. Goe sa mai faca o trasnaie si de data asta.
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212