REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

O minoră a fost șantajată, de un pervers, cu imagini indecente

O minoră a fost șantajată, de un pervers, cu imagini indecente

Victor ROTARU 1 februarie 2023 | 00:00 1537

O minoră în vârstă de 15 ani, din Hârșova, a fost șantajată de către un alt minor în vârstă de 17 ani, cel din urmă spunându-i acesteia că, dacă nu îi dă o anumită sumă de bani, va distribui, pe rețele de socializare, un videoclip în care minora apărea în ipostaze indecente.

O minora a fost santajata, de un pervers, cu imagini indecenteFoto cu rol informativ

Constantin Tilinca a aflat de la fiica acestuia, o minoră în vârstă de 15 ani, că un băiat, minor, în vârstă de 17 ani, o șantajează, spunându-i că dacă nu îi dă o anumită sumă de bani, va distribui, pe rețele de socializare, un videoclip în care minora apărea în ipostaze indecente. Constantin Tilinca i-a solicitat fiicei sale să-l aducă pe presupusul șantajist la domiciliul acestora, întrucât dorește să discute cu el. Băiatul nu a răspuns la telefon, astfel, tatăl fetei s-a deplasat la domiciliul acestuia pentru a discuta cu el.

Pentru că nu a răspuns nimeni la strigătele de la poartă, Constantin Tilinca a pătruns în curte, apoi în locuință. Acolo s-a întâlnit cu părinții băiatului, și folosind un ton ridicat le-a cerut să-i arate imaginile înregistrate cu fiica acestuia, că dorește să-i fie lăsată fiica în pace, și că în caz contrar, va sesiza organele de poliție.

O minora a fost santajata, de un pervers, cu imagini indecenteMinută judecătorească

Auditată în fața instanței, mama băiatului a declarat cele întâmplate, spunând că tatăl minorei a venit cu ginerele acestuia, iar unul dintre ei a lovit-o cu palma peste față, dar, cu toate acestea, mama băiatului și-a retras plângerea penală. Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis să înceteze procesul penal împotriva lui Constantin Tilinca, decizia nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parca santajul este fapta penala; cu pustiul santajist cum a ramas ? a scapat ? copii copiaza ce vad la adulti iar in societatea noastra corupta si plina de toate murdariile morale si copii vor face alegeri gresite care ii vor face niste jigodii ca unii dintre adultii de azi; este un cerc vicios care amplifica totul cu trecerea timpului
1
0
Acum vreo....cu foarte multi ani in urma, cand eram copil , fetitele de varsta asta inca se jucau cu papusile , acum vad ca se joaca cu altceva...
3
0
Pai cum a ajuns sa fie santajabila la 15 ani cu filmulete indecente??? Este putin curvulitza? Iar parintii aia dobitoci ce pazesc?
3
0
Nu așa se procedează. Și mie mi-a șantajat una din fete un dobitoc din ăsta. Am vb cu doi turci din cartier și i-au dat într-o noapte o bataie de nu îi mai trebuie șantaj.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614